Kategoriler
Genel

Sacha Baron Cohen'in Konuşmasının Sanırım Merasim Trollerinden Biri Bulunduğunu Düşünüyorum

Sanırım olayların ne kadar kötüye gittiğine ışık tutmaya çalışıyor. Zuckerberg'i hapse mi yolladın? Bu Borat trollerinden biri, perspektif içine koymak için en çirkin şeyleri yapmış olduğu yada söylediği yer. Borat'ta olduğu benzer biçimde, bazı Arap ülkelerinin yahudilere karşı ne kadar ırkçı ve geri kalmış olduğu ile dalga geçiyordu.

Yaygın, onu hapse gönderin – bu klasik Sacha Baron Cohen. Söylediği benzer biçimde, yalnız trol feryat attı. Her kelimenin içinde duraklatılmayı seviyor, "O …… gönderilmeli …… hapse gönderilmeli". Bu bir trol!

“Sacha Baron Cohen'in Konuşmasının Sanırım Merasim Trollerinden Biri Bulunduğunu Düşünüyorum” için 34 yanıt

Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 08-12-2019 09:03:32

Artvin merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi güzel, facebookta paylaştım 13-12-2019 21:36:15

Eskişehir merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten inanki iyi, linkedinde paylaştım 15-12-2019 11:37:22

Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımınız süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-01-2020 21:55:55

Samsun merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım 22-01-2020 06:37:51

Bursa merkezden ben ali. Slm paylaşım inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-02-2020 00:27:05

Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim hayran edici, sağolun 08-02-2020 14:29:31

Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 22-02-2020 00:04:13

Manisa merkezden ben ali. Merhaba web siten süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 22-02-2020 21:25:44

Adıyaman merkezden ben gaye. Selam web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım 22-02-2020 22:30:36

Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi cidden güzel, twitter da paylaştım 23-02-2020 17:37:58

Erzurum merkezden ben ahmet. Slm web sitesi vallaha iyi, teraziye tıkladım 08-03-2020 20:38:33

Malatya merkezden ben doruk. Merhaba siteniz yeminle dikkat çekici, face de paylaştım 09-03-2020 10:19:21

Antalya merkezden ben ali. Selam herkese siteniz yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 09-03-2020 21:40:41

Yalova merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten vallaha çok iyi, şukuladım 17-03-2020 18:51:32

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 02-04-2020 16:33:57

Muğla merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım 04-04-2020 16:08:27

Gaziantep merkezden ben Aylin. Selamlar siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-04-2020 09:23:44

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir