Sacha Baron Cohen'in Konuşmasının Sanırım Merasim Trollerinden Biri Bulunduğunu Düşünüyorum

Sanırım olayların ne kadar kötüye gittiğine ışık tutmaya çalışıyor. Zuckerberg'i hapse mi yolladın? Bu Borat trollerinden biri, perspektif içine koymak için en çirkin şeyleri yapmış olduğu yada söylediği yer. Borat'ta olduğu benzer biçimde, bazı Arap ülkelerinin yahudilere karşı ne kadar ırkçı ve geri kalmış olduğu ile dalga geçiyordu.

Yaygın, onu hapse gönderin – bu klasik Sacha Baron Cohen. Söylediği benzer biçimde, yalnız trol feryat attı. Her kelimenin içinde duraklatılmayı seviyor, "O …… gönderilmeli …… hapse gönderilmeli". Bu bir trol!

“Sacha Baron Cohen'in Konuşmasının Sanırım Merasim Trollerinden Biri Bulunduğunu Düşünüyorum” üzerine 108 yorum

  1. Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 08-12-2019 09:03:32

    Cevapla
  2. Artvin merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi güzel, facebookta paylaştım 13-12-2019 21:36:15

    Cevapla
  3. Eskişehir merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten inanki iyi, linkedinde paylaştım 15-12-2019 11:37:22

    Cevapla
  4. Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımınız süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-01-2020 21:55:55

    Cevapla
  5. Samsun merkezden ben banu. Selam herkese sayfanız yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım 22-01-2020 06:37:51

    Cevapla
  6. Afyon merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim hayran edici, sağolun 08-02-2020 14:29:31

    Cevapla
  7. Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 22-02-2020 00:04:13

    Cevapla
  8. Manisa merkezden ben ali. Merhaba web siten süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 22-02-2020 21:25:44

    Cevapla
  9. Adıyaman merkezden ben gaye. Selam web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım 22-02-2020 22:30:36

    Cevapla
  10. Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi cidden güzel, twitter da paylaştım 23-02-2020 17:37:58

    Cevapla
  11. Erzurum merkezden ben ahmet. Slm web sitesi vallaha iyi, teraziye tıkladım 08-03-2020 20:38:33

    Cevapla
  12. Malatya merkezden ben doruk. Merhaba siteniz yeminle dikkat çekici, face de paylaştım 09-03-2020 10:19:21

    Cevapla
  13. Antalya merkezden ben ali. Selam herkese siteniz yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 09-03-2020 21:40:41

    Cevapla
  14. Yalova merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten vallaha çok iyi, şukuladım 17-03-2020 18:51:32

    Cevapla
  15. Kırklareli merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler 02-04-2020 16:33:57

    Cevapla
  16. Muğla merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım 04-04-2020 16:08:27

    Cevapla
  17. Gaziantep merkezden ben Aylin. Selamlar siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-04-2020 09:23:44

    Cevapla
  18. Antalya merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim hayran edici, teşekkürler 10-04-2020 11:43:29

    Cevapla
  19. Bingöl merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız vallaha güzel, linkedinde paylaştım 14-04-2020 01:56:34

    Cevapla
  20. Çorum merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siten inan ki dikkat çekici, face de paylaştım 19-04-2020 00:14:35

    Cevapla
  21. Tekirdağ merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 19-04-2020 22:44:58

    Cevapla
  22. Bayburt merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siteniz cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 22-04-2020 06:32:26

    Cevapla
  23. Amasya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler 30-04-2020 04:37:38

    Cevapla
  24. Aksaray merkezden ben Aylin. Selamlar web siten cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 30-04-2020 15:30:14

    Cevapla
  25. Kahramanmaraş merkezden ben gaye. Selam bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 08-05-2020 01:49:21

    Cevapla
  26. Çanakkale merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha iyi, saolun 09-05-2020 19:16:33

    Cevapla
  27. Aydın merkezden ben Emine. Selam sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 08-06-2020 10:12:56

    Cevapla
  28. Adıyaman merkezden ben gaye. Merhaba sayfa cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 16-06-2020 20:05:21

    Cevapla
  29. Bayburt merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi mükemmel, teşekkürler 23-06-2020 21:39:07

    Cevapla
  30. Erzurum merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 04-07-2020 21:37:18

    Cevapla
  31. Trabzon merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 06-07-2020 02:55:22

    Cevapla
  32. Osmaniye merkezden ben doruk. Selam web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 13-07-2020 10:51:40

    Cevapla
  33. Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 13-07-2020 19:51:09

    Cevapla
  34. Trabzon merkezden ben Aylin. Mrb sayfa cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 23:57:46

    Cevapla
  35. Ardahan merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfanız yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım 22-07-2020 01:42:00

    Cevapla
  36. Karaman merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım 29-07-2020 05:09:13

    Cevapla
  37. Aksaray merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfan inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 09-08-2020 13:08:14

    Cevapla
  38. Adıyaman merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha iyi, sosyal medyada paylaştım 15-08-2020 02:59:27

    Cevapla
  39. Bitlis merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 23-08-2020 05:16:08

    Cevapla
  40. Giresun merkezden ben ahmet. Mrb paylaşım cidden çok güzel, facebookta paylaştım 01-09-2020 13:01:24

    Cevapla
  41. Mardin merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz harbiden çok güzel, şukuladım 05-09-2020 21:55:33

    Cevapla
  42. Giresun merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 07-09-2020 06:02:05

    Cevapla
  43. Siirt merkezden ben ali. Merhaba paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 26-09-2020 20:24:13

    Cevapla
  44. Batman merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım 01-10-2020 04:12:55

    Cevapla
  45. Erzincan merkezden ben ali. Selamlar web siteniz yeminle dikkat çekici, tebrikler 15-10-2020 04:23:02

    Cevapla
  46. Bu konu : ” Sacha Baron Cohen'in Konuşmasının Sanırım Merasim Trollerinden Biri Bulunduğunu Düşünüyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 261

    Cevapla
  47. Mersin merkezden ben ali. Selam paylaşımın harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 19:25:15

    Cevapla
  48. Amasya merkezden ben Hasan. Merhaba siteniz vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 18-10-2020 12:49:19

    Cevapla
  49. Muş dan kimler var. Sacha Baron Cohen'in Konuşmasının Sanırım Merasim Trollerinden Biri Bulunduğunu Düşünüyorum . Slm siten inanılmaz iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 78

    Cevapla

Yorum yapın