Hoşlanmadıkları insanlardan nefret ettikleri ve kendilerine “en iyi beyinler” dedikleri, sadece kendilerini arkalarında okşayan bir çember pisliği denizaltı gibi görünüyor. İlk başta ironik bir denizaltı olduğunu düşünmüştüm çünkü “korkunç şeyler” hakkında bir şeyler yayınlıyorlar, haklı ama onlar da yaptıklarını gördüm. Ayrıca, söylediklerine göre farklı siyasi görüşlerin kaldırılmasını istediklerinden de oldukça eminim.
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, saolun
Mrb paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, tebrikler
Merhabalar web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler
Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım 20-09-2020 14:45:53
Selam paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Van merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz hayran edici, şukuladım 02-10-2020 09:18:03
Tunceli merkezden ben ahmet. Selam siten vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 11:19:05
Merhaba siten vallaha iyi, tebrikler
Tekirdağ dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . Merhaba web siteniz gerçekten hayran edici, tebrikler , ali – 342
Tunceli dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten mükemmel, tebrikler , ahmet – 236
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız inanki güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 174
merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla hayran edici, saolun
Çorum merkezden ben Emine. Merhaba sayfan cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 31-10-2020 23:18:40
Gaziantep dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . Mrb sayfa inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 189
selamun aleyküm web sitesi valla dikkatimi çekti, sağolun
Iğdır merkezden ben mehmet. Merhaba sayfa ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım 22-11-2020 17:13:09
Selam siteniz inanki hayran bıraktı, saolun
Slm web siten inanki dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. Slm web siteniz gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , hatice – 271
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inan ki hoşuma gitti, teşekkürler , gaye – 378
Niğde dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım , emin – 196
Uşak dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . selamun aleyküm web siteniz harbiden iyi, şukuladım , doruk – 224
Kütahya merkezden ben ali. Slm sayfan inanılmaz çok güzel, şukuladım 09-12-2020 11:30:54
Yozgat merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşım valla iyi, şukuladım 11-12-2020 16:46:53
Kütahya merkezden ben ziya. Selam siteniz vallaha billaha iyi, şukuladım 14-12-2020 23:16:18
Malatya dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . selam arkadaşlar sayfa yeminle hayran edici, twitter da paylaştım , Hasan – 392
Gümüşhane dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . selamun aleyküm sayfanız yeminle hoşuma gitti, saolun , hatice – 72
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 311
Bursa dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . Mrb sayfanız inanılmaz hayran edici, şukuladım , Aylin – 11
selamun aleyküm sayfanız valla çok iyi, teşekkürler
Gümüşhane dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . Slm bu web sitesi valla güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 157
Merhabalar paylaşım inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım
Hatay merkezden ben ziya. Mrb sayfa vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım 31-12-2020 19:32:37
Nevşehir merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 04-01-2021 08:46:22
Sinop merkezden ben emin. Selam herkese sayfa vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 06-01-2021 02:01:41
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. Merhaba herkese siten inan ki iyi, facebookta paylaştım , ali – 205
Batman merkezden ben hatice. Slm siten harbiden dikkatimi çekti, tebrikler 11-01-2021 20:42:45
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. Merhaba sayfanız inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım , ali – 288
Muş merkezden ben . Merhaba paylaşımın inan ki çok iyi, saolun 13-01-2021 20:52:23
Selamın aleyküm siten cidden dikkatimi çekti, saolun
Iğdır dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . Selam herkese siten gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım , doruk – 388
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. Selamlar web siten gerçekten hayran edici, teşekkürler , banu – 223
Bu konu : ” Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , mehmet – 284
Erzincan merkezden ben . Selamlar sayfa cidden hoşuma gitti, teşekkürler 29-01-2021 10:37:16
merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, saolun
Selamlar sayfa vallaha dikkat çekici, şukuladım
Çanakkale dan kimler var. Sadece ben miyim yoksa r / topmindsofreddit gerçekten en iyi fikirlere sahip değil mi? . merhaba arkadaşlar siten süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun , ziya – 230
Merhabalar web siten ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm siten yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım