Birkaç aydır burada insanların geçen ay sözde asteroit gösterisi hakkında lulzlarını izlediklerini izliyorum.
1998 OR2 29. sıraya yükseldi, ama komik olan şey, aynı gün geçip uydularımızın 750 mil yakınında gelen bir asteroit vardı. Bu kaya, erken uyarı sistemleri tarafından tamamen gözden kaçırıldı ve gerçeği izleyen bir haftaya kadar halka açılmadı.
Gördüklerinde % 10 vurma şansı vardı.
“27 Nisan akşamı (Avrupa saati), NASA’nın Panoramik Anket Teleskopu ve Hızlı Yanıt Sistemi (Pan-STARRS), geçici olarak P20ZIf8 olarak etiketlenmiş yeni bir asteroidin gözlemlerini bildirdi.
Bir gece önce, Pan-STARRS anket teleskoplarından biri, uzayda uçan kimliği belirsiz bir nesneyi fark etmişti. Bir saatten az gözlem, bu nesnenin Dünya’ya zaten çok yakın olduğunu ve ertesi gün yaklaşık% 10’luk bir çarpışma olasılığı olduğunu gösterdi..”
Bu, bir hafta sonrasına kadar haberlere bile çarpmadı. Bir şehir katilini öldürme şansı yüzde on ve bundan bile söz edilmiyor. İnsan dayanışması ve bilim adamları sizi nasıl bekliyor? Pfft.
Ayrıca, noktayı işaretlemek değil, ama hepiniz bir “meteor” görmenin kelimenin tam anlamıyla Dünya’nın vurulduğu anlamına geldiğini anlıyorsunuz, değil mi? Gökyüzünde bir ateş topunu Tunguska seviyesindeki bir olaydan ayıran tek şey, atmosferi sıyırma açısıdır.
Geçtiğimiz ay boyunca en az bir düzine olay gerçekleşti ve Mart sonunda Akure Nijerya’daki gerçek isabet oldu.
https://cnycentral.com/news/offbeat/video-check-out-this-exploding-meteor-over-washington-state
https://www.ibtimes.com/falling-meteors-fireball-creates-bright-flash-over-arizona-2968388
https://www.youtube.com/watch?v=SIeFuop6B3U&feature=youtu.be
https://strangesounds.org/2020/03/nigeria-giant-crater-meteor-impact-bomb-explosion-videos.html
Bunların hiçbiri normal mevsimlik meteor yağmuru değil, çocuklar.
Evet, aslında aşağı inen bazı büyük boklara tehlikeli bir şekilde yaklaştık.
Şerefsiz olmak yerine hepimiz kıçımızın hala bu konuda yazmak için etrafta minnettarlık göstermesine ne dersiniz?
Çanakkale merkezden ben Emine. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 09-05-2020 09:30:23
Kırklareli merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim iyi, saolun 09-05-2020 10:40:07
Eskişehir merkezden ben gaye. Merhabalar siteniz ciddiyim güzel, twitter da paylaştım 10-05-2020 20:18:05
Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok güzel, face de paylaştım
selam arkadaşlar sayfan gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar sayfa süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım
Aydın merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 14-05-2020 08:09:13
Yozgat merkezden ben gaye. selamun aleyküm web sitesi inanki çok güzel, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:11:20
Kırşehir merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:28:28
Mrb siteniz cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar web siten harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi iyi, teraziye tıkladım 14-05-2020 08:28:37
Merhaba web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Selam herkese sayfan harbiden dikkat çekici, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım
Van merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfa inan ki iyi, facebookta paylaştım 21-05-2020 12:15:34
Aksaray merkezden ben mehmet. Merhaba herkese siten gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 22-05-2020 00:29:04
Kastamonu merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 24-05-2020 17:39:32
Slm siten vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Erzincan merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım 05-06-2020 16:34:00
Ağrı merkezden ben mehmet. Selam herkese siten valla iyi, teşekkürler 07-06-2020 03:15:59
Karabük merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 07-06-2020 13:05:45
selamun aleyküm sayfanız vallaha dikkat çekici, teşekkürler
Slm siteniz ciddiyim hayran edici, tebrikler
selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Slm siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım
Bingöl merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım 28-06-2020 08:40:53
selam arkadaşlar sayfanız vallaha çok iyi, tebrikler
Selamın aleyküm web siteniz yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Balıkesir merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım inanki iyi, saolun 08-07-2020 12:42:38
Bilecik merkezden ben ali. Mrb sayfan yeminle hayran edici, teşekkürler 11-07-2020 20:51:20
Merhaba siteniz harbiden çok iyi, teşekkürler
Mrb sayfa inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Slm sayfanız inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Elazığ merkezden ben doruk. Mrb paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 05-08-2020 07:44:24
Erzincan merkezden ben Aylin. Slm web siteniz süper ötesi hayran edici, sağolun 06-08-2020 22:23:43
Niğde merkezden ben Emine. Mrb bu web sitesi harbiden hayran edici, saolun 08-08-2020 00:26:19
Selamın aleyküm sayfan ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar web siteniz inanki dikkatimi çekti, tebrikler
Selam sayfanız ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım
Selam herkese siten inanılmaz çok iyi, tebrikler
Selamın aleyküm web siten yeminle dikkat çekici, teşekkürler
Muş merkezden ben gaye. Selamlar siteniz inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 04-09-2020 00:25:44
Selam sayfa yeminle çok iyi, teraziye tıkladım
Bursa merkezden ben doruk. Selam paylaşım vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 09-09-2020 05:50:37
Merhabalar web siteniz inanılmaz çok güzel, teşekkürler
Erzurum merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siteniz valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 21-09-2020 13:03:46
Selamın aleyküm sayfan inan ki iyi, şukuladım
Selamlar web siten yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım
Ankara merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki mükemmel, sağolun 02-10-2020 11:30:52
Selamın aleyküm siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler
selamun aleyküm paylaşım yeminle dikkat çekici, sağolun
Kocaeli merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfa vallaha çok iyi, saolun 12-10-2020 16:26:11
Bu konu : ” Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız ” çok güzel. selamun aleyküm siten inanki dikkat çekici, teşekkürler , ali – 377
Denizli merkezden ben ali. Merhaba web siten harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 18-10-2020 10:49:38
Yozgat dan kimler var. Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız . selam arkadaşlar web siten inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ziya – 427
Merhaba herkese web sitesi süper ötesi güzel, facebookta paylaştım
Gaziantep dan kimler var. Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız . Merhabalar sayfanız vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 170
Giresun dan kimler var. Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız . Merhaba siteniz yeminle dikkatimi çekti, şukuladım , mehmet – 348
Aksaray merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siten ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım 03-11-2020 21:30:17
Bu konu : ” Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, saolun , elif yılmaz – 432
Adana merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi valla hayran edici, teraziye tıkladım 27-11-2020 11:35:09
Mrb bu web sitesi vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım
Kayseri dan kimler var. Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız . Slm web sitesi valla dikkatimi çekti, şukuladım , ali – 165
Selam herkese web siteniz harbiden hayran edici, teşekkürler
Selamlar sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Edirne dan kimler var. Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız . Slm sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, saolun , Hasan – 112
merhaba arkadaşlar sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Ardahan merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz gerçekten hayran edici, teşekkürler 02-01-2021 04:54:29
selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım
Antalya merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 03-01-2021 22:46:28
Bu konu : ” Sadece bir Hatırlatma – Tespit Edilmemiş Bir Asteroid Sadece Uydu Menzili İçinde Uçtu ve Bu konuda Lanet Bir Şey Duymadınız ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inan ki iyi, twitter da paylaştım , emin – 74
Mrb sayfanız süper ötesi dikkat çekici, sağolun
merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım