Artık hiçbir şey normal değil.

  1. Dünya ekonomilerini mahvetmek için ortaya çıkan bir Virüsümüz var.

  2. Çılgınca ve çılgınca şeyler yapmış bir Başkanımız var.

  3. Jeff Epstein’ı öldürdüler.

  4. Başkan adayı Kanye West var.

  5. 2014’ten beri Incel’ler genellikle iyi görünümlü erkeklerdir, ancak beyinleri kadınlarla onlara çıkma teklif etmeyi anlamaz, ancak bunun yerine kadınları ve Kanadalı Incel gibi insanları bir arabayla ezip birçok kişiyi öldüren insanları öldürürler. ve bir film yönetmeninin oğlu olan Elliott Rodgers ve Elliott, kaygan siyah saçlı yakışıklı görünüme sahipti, ancak kızlara çıkma teklif edemedi veya kadınları tavlamak için sosyal yerlere bile gidemedi. Bunun yerine, Çinli oda arkadaşlarını, masum adamlarını ve genç adamlarını bıçaklayarak ve ateş ederek öldürdü.

Kelimenin tam anlamıyla her şey, orijinal toplumun ve insanların olması gereken yerden sapmış bir zaman çizelgesinde olduğumuzu hissediyor. Liste uzayıp gidiyor.

Author

96 Comments

  1. Tokat merkezden ben ziya. Selam herkese sayfanız gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 16-08-2020 22:17:39

  2. Sakarya merkezden ben Aylin. Merhabalar web siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 19-08-2020 00:30:29

  3. selam arkadaşlar web siten inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım

  4. Osmaniye merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımın vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 26-08-2020 18:52:05

  5. Kayseri merkezden ben ali. selam arkadaşlar siteniz harbiden dikkat çekici, teşekkürler 29-08-2020 22:08:35

  6. Çankırı merkezden ben ziya. Slm sayfa harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım 30-08-2020 08:50:50

  7. Merhaba paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  8. Erzurum merkezden ben Aylin. Mrb siten valla dikkatimi çekti, sağolun 30-08-2020 19:07:48

  9. Kırşehir merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten inan ki çok güzel, şukuladım 30-08-2020 22:47:36

  10. Eskişehir merkezden ben gaye. Mrb web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-08-2020 15:32:33

  11. Çorum merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız cidden çok güzel, şukuladım 01-09-2020 06:11:48

  12. Muğla merkezden ben doruk. Mrb paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, tebrikler 01-09-2020 06:15:23

  13. Kırıkkale merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 07-09-2020 05:38:58

  14. selamun aleyküm sayfanız yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  15. selamun aleyküm web siteniz gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  16. elif yılmaz Reply

    Samsun merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 17-09-2020 21:45:20

  17. İstanbul merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden mükemmel, face de paylaştım 29-09-2020 00:12:06

  18. Aydın merkezden ben banu. Mrb bu web sitesi harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 29-09-2020 19:31:25

  19. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım

  20. Edirne merkezden ben banu. Merhabalar web siteniz cidden iyi, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:21:54

  21. Kars dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . selam arkadaşlar sayfa gerçekten mükemmel, face de paylaştım , Aylin – 116

  22. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa süper ötesi güzel, tebrikler , emin – 115

  23. Selam herkese web siteniz valla çok hoşuma gitti, sağolun

  24. Gürbüz Reply

    Malatya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 12-11-2020 04:45:55

  25. Samsun merkezden ben Hasan. Selamlar sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 23-11-2020 22:38:36

  26. Mardin merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım 04-12-2020 13:23:07

  27. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 317

  28. Selam herkese paylaşım valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  29. Mrb web siteniz inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  30. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz iyi, teraziye tıkladım

  31. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Slm sayfa süper ötesi mükemmel, tebrikler , ali – 91

  32. Bolu merkezden ben Hasan. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok güzel, twitter da paylaştım 26-12-2020 04:25:16

  33. Şırnak dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Slm paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 54

  34. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler

  35. Selamlar paylaşım inanki çok iyi, twitter da paylaştım

  36. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Selam siteniz inanki hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 381

  37. Siirt dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun , mehmet – 152

  38. selam arkadaşlar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, tebrikler

  39. Trabzon dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Merhaba herkese sayfa inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım , doruk – 140

  40. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz vallaha billaha çok iyi, şukuladım , – 76

  41. elif yılmaz Reply

    Trabzon dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki çok güzel, saolun , elif yılmaz – 474

  42. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Selamlar siten vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım , mehmet – 339

  43. Niğde merkezden ben hatice. Mrb paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-02-2021 17:39:06

  44. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa gerçekten hayran edici, şukuladım , Hasan – 126

  45. Muğla dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, saolun , ali – 396

  46. Şırnak dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Merhaba paylaşım gerçekten çok güzel, tebrikler , Hasan – 472

  47. Burdur dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Merhaba herkese sayfan süper ötesi iyi, teşekkürler , emin – 41

  48. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Selam paylaşım harbiden mükemmel, face de paylaştım , Gürbüz – 211

  49. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhabalar siten ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım , banu – 442

  50. Isparta dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . selamun aleyküm web siten ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım , memo – 251

  51. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ali – 49

  52. Kastamonu dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Mrb siteniz yeminle çok iyi, facebookta paylaştım , hatice – 158

  53. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 268

  54. Malatya dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Selam herkese paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 74

  55. Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhaba siteniz gerçekten hayran edici, face de paylaştım 08-04-2021 05:50:39

  56. Merhaba herkese siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler

  57. Hakkari merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımın yeminle dikkat çekici, tebrikler 10-04-2021 01:26:31

  58. Mrb web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  59. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi mükemmel, tebrikler , Hasan – 341

  60. Hakkari merkezden ben Hasan. Selam bu web sitesi gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım 30-04-2021 04:30:17

  61. Edirne dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Mrb sayfan inanki hayran bıraktı, tebrikler , ahmet – 165

  62. Selamlar web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, saolun

  63. Karaman merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 07-05-2021 09:13:17

  64. Gümüşhane dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Slm web sitesi inanki dikkatimi çekti, şukuladım , doruk – 134

  65. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşım valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  66. Gürbüz Reply

    Merhabalar sayfa inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  67. elif yılmaz Reply

    İzmir dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Slm paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 242

  68. Batman dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . selamun aleyküm bu web sitesi inanki güzel, sağolun , hatice – 148

  69. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Emine – 479

  70. Gürbüz Reply

    Adıyaman merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımın gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım 07-06-2021 15:11:50

  71. Kayseri merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-06-2021 11:53:03

  72. Bingöl dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi iyi, şukuladım , mehmet – 258

  73. Elazığ dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , – 426

  74. Selam herkese siteniz süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  75. Niğde merkezden ben . Selamlar sayfan inanki hoşuma gitti, tebrikler 23-06-2021 20:33:02

  76. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Slm siten ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ali – 248

  77. Bolu merkezden ben ali. Selamlar sayfa valla dikkat çekici, sağolun 25-06-2021 10:34:46

  78. Karaman merkezden ben . Merhaba herkese paylaşım valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-06-2021 15:17:14

  79. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim iyi, saolun , gaye – 336

  80. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inanki çok hoşuma gitti, şukuladım , Hasan – 146

  81. elif yılmaz Reply

    Bartın dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran edici, tebrikler , elif yılmaz – 233

  82. Hatay dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . selamun aleyküm paylaşım ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ziya – 61

  83. Bartın dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 304

  84. Sinop merkezden ben Aylin. Selam paylaşımınız vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 13-07-2021 06:00:26

  85. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba web sitesi harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım , Gürbüz – 292

  86. Ardahan merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-07-2021 03:53:05

  87. Muş merkezden ben memo. Merhaba paylaşım yeminle çok iyi, tebrikler 18-07-2021 18:23:47

  88. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Slm web sitesi yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , mehmet – 254

  89. Gümüşhane merkezden ben doruk. Merhaba sayfa gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 23-07-2021 11:24:56

  90. Bu konu : ” Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , banu – 100

  91. Kırşehir dan kimler var. Sanırım 2012’den itibaren gerçekliğin değiştiğini düşünüyorum. . Selamın aleyküm sayfa inan ki mükemmel, şukuladım , memo – 152

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link