Scientology’yi anlamıyorum. Bu kadar kötü olan ne?

Bu soru bana aptalca gelebilir ama 20 yaşındayım. Scientology popüler ve tartışmalı hale geldiğinde çok gençtim. Her zaman ünlülerin birbirinden ayrı tuhaf bir din olduğunu düşünürdüm. Çok çılgın bir şey yok.

Onu bu kadar tartışmalı yapan nedir? Ve neden bu kadar çok ünlü Scientology’yi çekici buluyor ve neden bu kadar çok insan ondan nefret ediyor ve Tom gibi insanları geziyor diyor.

Kaliforniya’yı ziyaret ettiğimde LA’daydım ve bu adam beni işe almaya çalıştı ve binanın içine davet ediyordu. Dürüst olmak gerekirse çok kafam karışmıştı. Sadece ünlülerin katılmasını istediklerini düşündüm.

… lunafox999 tarafından gönderildi
[comments]

“Scientology’yi anlamıyorum. Bu kadar kötü olan ne?” üzerine 28 yorum

  1. Kastamonu merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siten valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-07-2020 16:47:08

    Cevapla
  2. Bitlis merkezden ben Gürbüz. Selam web sitesi inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 03-08-2020 12:01:40

    Cevapla
  3. Sinop merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 13-08-2020 11:37:01

    Cevapla
  4. Karabük merkezden ben mehmet. Slm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 20-08-2020 04:58:16

    Cevapla
  5. Kars merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 23-08-2020 01:31:44

    Cevapla
  6. Ardahan merkezden ben Aylin. Mrb sayfa inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-09-2020 02:27:36

    Cevapla
  7. Adana merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 24-09-2020 19:51:01

    Cevapla
  8. İstanbul merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler 02-10-2020 11:28:45

    Cevapla
  9. Bu konu : ” Scientology’yi anlamıyorum. Bu kadar kötü olan ne? ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi vallaha mükemmel, facebookta paylaştım , banu – 98

    Cevapla
  10. Şanlıurfa merkezden ben memo. Merhabalar sayfanız harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 28-10-2020 19:53:41

    Cevapla
  11. Konya dan kimler var. Scientology’yi anlamıyorum. Bu kadar kötü olan ne? . Selam herkese web sitesi inan ki güzel, sağolun , – 195

    Cevapla

Yorum yapın