MSM’nin çoğu, bu anlatıyı seçim gecesinde zorluyordu. Neden? Bizi tüm bu saçma seçim sayılarının yasal olduğunu düşünmeye programlamak için bunun gerçekten doğru olduğuna inanmamızı istediler. Bu kadar çok delil ve tanıklığın ortaya çıkmasını beklememiş olmalılar. Ya da belki öyleydiler? Belki bu daha büyük bir planın parçasıdır? Sik beni
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. Selam herkese sayfa cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Hasan – 137
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. Merhaba paylaşım yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Gürbüz – 368
Slm paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. Mrb web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Emine – 288
Van dan kimler var. Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? . Selam herkese siten gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım , Aylin – 232
Selam paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selam herkese web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ahmet – 38
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , elif yılmaz – 429
Van merkezden ben . Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-12-2020 17:41:53
Merhabalar paylaşımın ciddiyim mükemmel, teşekkürler
Tekirdağ merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 27-12-2020 17:42:42
Kocaeli dan kimler var. Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? . Slm paylaşım inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 236
Selam herkese sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun
Eskişehir dan kimler var. Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? . Slm siteniz vallaha billaha iyi, face de paylaştım , emin – 463
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. Merhaba siteniz vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler , – 68
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. Slm sayfan inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 42
Antalya merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfan cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-01-2021 11:46:42
Yozgat merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok iyi, tebrikler 04-02-2021 20:31:50
Çanakkale merkezden ben . Slm paylaşımınız gerçekten çok iyi, tebrikler 05-02-2021 04:49:29
Bitlis merkezden ben ali. Merhaba web siteniz harbiden dikkat çekici, saolun 07-02-2021 17:45:50
Slm bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler
Bu konu : ” Seçim gecesi, MSM neden “posta ile sandık numaraları Demokratların lehine olacak” anlatısını zorluyordu? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın cidden mükemmel, tebrikler , doruk – 31