Kozun kukla mı yoksa hakiki mi olduğunu bilmiyorum. Ama gerçekten onun ofisinden çıkmasını istiyor gibi görünüyorlar. Soru, seçkinlerin seçim sırasında sahte bir bayrak mı dikecekleridir. Deneyebilecekleri birkaç şey düşünebilirim.
-
bir savaş başlat. Kuzey Kore kıyılarında bir ABD donanması gemisi Amerika Birleşik Devletleri’ne füzeler fırlatsın ve Kuzey Kore’yi suçla.
-
Bir iç savaş (Bu daha az olası görünse de)
-
Aşamalı bir uzaylı istilası.
-
ekonomik bir çöküş.
Yani ne düşünüyorsun? Seçim sırasında sahte bayrak dikeceklerini düşünüyor musunuz?
Elazığ merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım 27-10-2020 11:32:29
Selamın aleyküm sayfa inanki ilgi uyandırıcı, sağolun
Merhaba herkese siteniz yeminle mükemmel, teraziye tıkladım
Kilis dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . merhaba arkadaşlar siten inanki dikkatimi çekti, şukuladım , – 60
Hatay dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Mrb sayfanız harbiden güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 408
Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım
Ardahan merkezden ben . Slm sayfa ciddiyim çok güzel, teşekkürler 28-10-2020 12:50:38
Bartın merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 28-10-2020 13:24:46
Merhabalar web siteniz inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese sayfanız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? ” çok güzel. Merhabalar sayfa valla hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 362
Manisa merkezden ben emin. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, saolun 02-11-2020 10:28:47
İzmir merkezden ben hatice. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 05-11-2020 03:41:39
Kırklareli dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Mrb sayfan gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 227
Trabzon merkezden ben . Merhaba herkese sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 08-11-2020 00:56:50
Bu konu : ” Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, saolun , elif yılmaz – 123
Gümüşhane merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız vallaha billaha hayran edici, saolun 13-11-2020 15:29:32
Bu konu : ” Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? ” çok güzel. Mrb sayfa inan ki güzel, face de paylaştım , banu – 18
Aydın dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Merhaba herkese sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Emine – 205
Adıyaman dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Mrb sayfa inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 415
Aydın dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Selamlar siteniz inan ki çok hoşuma gitti, saolun , – 40
selam arkadaşlar sayfa süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım
Aksaray dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Merhaba herkese paylaşımınız vallaha dikkat çekici, face de paylaştım , Aylin – 153
Şanlıurfa dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım , hatice – 36
Bilecik merkezden ben mehmet. Slm paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, sağolun 05-12-2020 20:37:17
Adana dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Merhaba web siteniz yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım , Hasan – 439
Kocaeli merkezden ben doruk. Selamlar web siten vallaha hoşuma gitti, şukuladım 08-12-2020 00:46:39
Yozgat dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Mrb paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Emine – 171
Erzurum merkezden ben memo. Selamlar web siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 16-12-2020 22:28:14
Trabzon dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Selamlar siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ali – 324
Isparta dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Merhaba siten vallaha çok iyi, twitter da paylaştım , Hasan – 336
Bu konu : ” Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım , doruk – 23
Kayseri dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . selam arkadaşlar paylaşımınız valla güzel, sosyal medyada paylaştım , emin – 116
Siirt dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . selamun aleyküm siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , banu – 13
Bu konu : ” Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? ” çok güzel. selam arkadaşlar siten vallaha iyi, saolun , memo – 397
Çanakkale dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . Merhabalar bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım , mehmet – 299
Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim hayran edici, sağolun
Bu konu : ” Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? ” çok güzel. Selam herkese sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler , Hasan – 314
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 09-02-2021 07:39:57
Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız vallaha çok iyi, saolun 10-02-2021 01:29:24
Kocaeli dan kimler var. Seçkinler seçim sırasında sahte bayrak mı dikecekler? . selamun aleyküm web sitesi ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım , doruk – 233