Bu hikaye şu anda gelişiyor ve ayrıntılar şu anda hala keşfediliyor.
4chan siyaset panosundaki güncel konu burada: https://boards.4chan.org/pol/thread/283272228/absolutely-happening-multiple-statewide-voting
Tldr, Oregon, Washington ve muhtemelen diğer eyaletlerin, yalnızca bir kişinin adını ve doğum tarihini bilerek çevrimiçi seçmen sistemlerine giriş yapmanıza izin vermesidir.
Daha sonra, dosyadaki seçmen adresine yeni bir oy pusulası gönderilmesini talep edebilirsiniz. Görünüşe göre, bunu yaptığınızda, bu kişinin daha önce kullandığı oy GEÇERSİZDİR.
İsimlerin ve doğum tarihlerinin bir listesi varsa (BUNUN GİBİ), seçmen web sitesinde oturum açan ve bunu sizin için yapan, kolayca otomatik hale getirilen bir programla halihazırda kullanılmış binlerce oyu geçersiz kılabilirsiniz.
Ayrıca, herhangi bir kişinin adresini ve kayıtlı siyasi partisini yalnızca adını ve doğum tarihini girerek de keşfedebilirsiniz; bu, siyasi doxxing’in bu güvenli olmayan sistemlerden kaynaklanabileceği anlamına gelir.
4chan’daki jokerler tam anlamıyla Bill Gates ve Jeff Bezos’un ayrıntılarını ortaya koyuyor ve oylarını geçersiz kılıyor. Lmao.
Samsun merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım 18-10-2020 07:17:20
Çanakkale dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden iyi, twitter da paylaştım , Emine – 98
Merhaba herkese web sitesi valla güzel, teşekkürler
Yalova dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Merhabalar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 34
selam arkadaşlar sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım
İzmir dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Slm web sitesi inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 61
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Merhaba paylaşım valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 164
Sivas dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selam siten inan ki çok iyi, face de paylaştım , emin – 367
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz yeminle mükemmel, sağolun , doruk – 103
Çorum dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selamlar sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 205
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ziya – 19
Selamın aleyküm web siten harbiden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Slm bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım , Gürbüz – 439
Şanlıurfa dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Merhaba herkese web sitesi yeminle dikkat çekici, face de paylaştım , ali – 490
İstanbul dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 447
Selam paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım
Bingöl dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . selamun aleyküm paylaşım inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım , ali – 242
Merhabalar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Giresun merkezden ben gaye. Selam paylaşım vallaha iyi, saolun 14-11-2020 14:43:52
Merhaba paylaşımınız inan ki çok iyi, tebrikler
İzmir dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 413
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Merhaba web siten vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , elif yılmaz – 32
Şanlıurfa dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Mrb sayfan ciddiyim çok güzel, sağolun , ali – 352
Hatay merkezden ben emin. Merhabalar paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 30-11-2020 23:13:05
Kütahya dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selamlar paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , ahmet – 194
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, şukuladım , hatice – 174
Afyon dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Merhaba herkese web siten vallaha billaha dikkat çekici, sağolun , Aylin – 369
Selam web siteniz gerçekten çok iyi, sağolun
Osmaniye dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Mrb siten valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 125
Merhaba paylaşımın inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım
Aksaray merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfan inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 25-12-2020 21:25:10
Bolu dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selamın aleyküm sayfa cidden hayran edici, teraziye tıkladım , emin – 82
Zonguldak dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Slm siten yeminle hayran bıraktı, şukuladım , mehmet – 33
merhaba arkadaşlar sayfa yeminle mükemmel, saolun
Erzincan dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selamın aleyküm web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım , mehmet – 222
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Mrb web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , Emine – 351
Hakkari dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Selam web siten vallaha çok iyi, teraziye tıkladım , Emine – 122
Yalova merkezden ben emin. Selam sayfanız inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 04-01-2021 20:47:15
Erzincan dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Slm sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 243
merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım
Slm paylaşım harbiden güzel, saolun
selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , banu – 161
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Slm sayfan valla dikkat çekici, şukuladım , Hasan – 139
selam arkadaşlar sayfan vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım , hatice – 416
Burdur merkezden ben banu. Merhaba herkese web siteniz vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 27-01-2021 15:30:17
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , banu – 339
Bu konu : ” SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 171
Hakkari merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımın vallaha güzel, sağolun 22-02-2021 21:56:16
Gaziantep dan kimler var. SEÇMEN DOLANDIRICISI: 4chan, Washington ve Oregon’da birinin adını ve doğum gününü bilerek ONLARIN OYLARINI GEÇERSİZ hale getirebileceğinizi keşfetti. . Merhaba sayfan vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , – 335