Eski bir askeri subayın, bir oda dolusu askeri personeli üç şehir devletinin tarihi, katılımları ve NWO ile bağlantıları hakkında eğittiği bir belgesel vardı. Bir daha bulamadım. Konuşan adam yardımcı olursa, tek bir kamera kaydına yakındır ve videoların çoğunu bir beyaz tahtaya çizer.

Umarım bu yardımcı olur teşekkürler.

Author

33 Comments

  1. Selamlar web siten inan ki hayran bıraktı, sağolun

  2. Bartın merkezden ben hatice. Merhabalar sayfa inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 09-07-2021 21:19:58

  3. Slm web siteniz yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Slm web siten inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  5. Ardahan dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, şukuladım , ziya – 353

  6. Bu konu : ” Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum ” çok güzel. Selam sayfanız harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 13

  7. Balıkesir merkezden ben banu. Merhaba siteniz yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-07-2021 21:26:35

  8. Giresun dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Mrb paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun , ali – 461

  9. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  10. Malatya dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Merhabalar sayfa inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , hatice – 288

  11. Şanlıurfa merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 10-07-2021 01:46:59

  12. Kilis dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Merhabalar sayfa gerçekten çok güzel, şukuladım , ahmet – 170

  13. Bu konu : ” Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan ciddiyim çok güzel, tebrikler , gaye – 57

  14. Sinop merkezden ben emin. Selamın aleyküm web sitesi vallaha iyi, saolun 14-07-2021 07:53:17

  15. Ankara dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Slm siten inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , – 115

  16. Selamın aleyküm web siten valla güzel, tebrikler

  17. Osmaniye dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Selam paylaşım süper ötesi çok iyi, saolun , mehmet – 376

  18. Bu konu : ” Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, saolun , ahmet – 318

  19. Batman dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten mükemmel, face de paylaştım , Aylin – 336

  20. Selam herkese web siteniz yeminle dikkatimi çekti, saolun

  21. Ordu merkezden ben doruk. selamun aleyküm web sitesi gerçekten iyi, facebookta paylaştım 04-08-2021 17:25:29

  22. Bu konu : ” Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Emine – 34

  23. Bu konu : ” Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum ” çok güzel. Selam herkese siten inan ki hayran bıraktı, sağolun , hatice – 283

  24. Kayseri merkezden ben mehmet. Slm paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 20-08-2021 18:49:55

  25. Gürbüz Reply

    Hakkari merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfanız inanki mükemmel, twitter da paylaştım 22-08-2021 10:51:06

  26. selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  27. Yalova merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 31-08-2021 19:29:49

  28. Kütahya merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siten valla mükemmel, tebrikler 01-09-2021 19:52:33

  29. Tunceli merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler 04-09-2021 22:40:52

  30. Kütahya dan kimler var. Şehir devletleri ile ilgili belgesel bulamıyorum . Selam siteniz inanılmaz çok güzel, face de paylaştım , Emine – 284

  31. Ankara merkezden ben gaye. Merhaba siten cidden dikkatimi çekti, tebrikler 24-09-2021 14:22:48

Write A Comment