İbreti dinlerin neden insanlar için bir kontrol sistemi olarak yaratıldığını bana biri açıklayabilir mi? Hıristiyanlık, İslam, Musevilik. Erkeklerin zihnini kontrol etmek için yaratılmış dinlerin hepsi aynıdır. Kimse eski dinleri, İskandinav Odinizmi gibi paganizmi, Hinduizm Budizmi gibi doğu dinlerini fark etti mi, hepsi lanetten veya cennetten ziyade birliğe ve yeniden doğuşa tapıyorlar. İyi değil kötü değil. Bu “matrisi” kim yaratmışsa, doğadan ve kendi bilincimizden ziyade İsa veya Allah gibi dış güçlere tapan bu yeni dinleri yaratmıştır. İşlenecek çok şey var ve İsa’nın gerçekten kurtarıcı mı yoksa insanların inandığı en büyük yalan mı olduğundan emin değilim. Bu fikir hakkında bilen veya bilgisi olan var mı?
Hatay merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten hayran edici, face de paylaştım 10-10-2020 00:37:00
Çankırı merkezden ben doruk. Mrb bu web sitesi ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 10-10-2020 03:03:30
Edirne merkezden ben mehmet. Selam herkese web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 10-10-2020 05:39:44
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler , memo – 317
Selam web siten inan ki çok iyi, tebrikler
Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz hayran edici, saolun
Ardahan merkezden ben doruk. Mrb paylaşım vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 21-10-2020 07:46:03
Kahramanmaraş merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 22-10-2020 13:28:34
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , emin – 167
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi cidden çok güzel, teşekkürler , gaye – 292
Hatay dan kimler var. Semavi dinler . Merhaba herkese web siten vallaha çok güzel, sağolun , ali – 75
Mrb paylaşım ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım
Düzce merkezden ben memo. Selam sayfanız inan ki güzel, saolun 02-11-2020 22:21:30
selam arkadaşlar web siteniz yeminle güzel, tebrikler
Selamlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, saolun , memo – 90
Hatay merkezden ben ali. Selamlar siteniz vallaha hoşuma gitti, sağolun 23-11-2020 01:10:29
Samsun merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 23-11-2020 18:53:14
Tunceli dan kimler var. Semavi dinler . Slm paylaşım valla dikkat çekici, saolun , Emine – 74
Merhaba siten inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Eskişehir dan kimler var. Semavi dinler . Selamın aleyküm web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , – 334
Amasya dan kimler var. Semavi dinler . Merhaba paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , gaye – 45
Selamlar sayfanız vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. Selamlar sayfan inanki hoşuma gitti, face de paylaştım , Aylin – 335
Hakkari dan kimler var. Semavi dinler . Selamın aleyküm siten vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , ziya – 158
Hatay dan kimler var. Semavi dinler . Merhaba herkese paylaşımınız valla hayran edici, twitter da paylaştım , memo – 10
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım , memo – 147
Kayseri merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok güzel, twitter da paylaştım 23-12-2020 20:23:25
Merhaba herkese sayfanız harbiden mükemmel, sağolun
Merhaba siten valla çok iyi, sağolun
Uşak merkezden ben ziya. selamun aleyküm siteniz vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-01-2021 12:53:54
Düzce dan kimler var. Semavi dinler . Merhaba herkese web siten inanılmaz güzel, tebrikler , doruk – 57
Mrb web siten cidden çok güzel, facebookta paylaştım
Yozgat merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 16-01-2021 04:01:53
Amasya dan kimler var. Semavi dinler . Merhabalar paylaşımın yeminle çok güzel, teşekkürler , hatice – 433
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, saolun , memo – 85
Bursa merkezden ben emin. Mrb sayfa gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım 30-01-2021 05:49:39
İzmir merkezden ben Emine. Selamlar siteniz valla hayran bıraktı, tebrikler 31-01-2021 03:54:15
Hakkari dan kimler var. Semavi dinler . Selamlar sayfan yeminle iyi, teraziye tıkladım , Emine – 88
Bu konu : ” Semavi dinler ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım , Gürbüz – 21
Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web sitesi harbiden hayran bıraktı, sağolun 25-02-2021 07:43:06