Mouthy Buddha’nın videolarından herhangi birini gördüyseniz, muhtemelen yapımlarında ne kadar zaman ve özen gösterildiğini biliyorsunuzdur. Youtuberların en son toplu olarak iptal edilmesiyle, Patreon’a (veya abonelik yıldızına) kaydolmaya karar verdim. Halkımızın etrafında toplanıp bir mesaj gönderelim. Ayda bir dolar yeterlidir ve daha fazlasını karşılayabiliyorsanız, daha da iyidir. Bunu herkes için kazanmaya çevirelim. Doğru şeyi yapmak için büyük teknoloji şirketlerine güvenmemeliyiz, desteğimizi doğrudan göstermeliyiz. ŞİMDİ BAĞIŞ YAP! Desteğinizi gösterin! İlham almak! Şimdi kendi kanalınızı başlatın ve harika içerikler oluşturan insanları desteklemek için zorlayın! Sizleri çok seviyorum çocuklar;)
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selam siten inanki güzel, teraziye tıkladım , ziya – 361
Artvin merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 16-10-2020 15:11:33
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Merhabalar siten inanki çok hoşuma gitti, tebrikler , – 431
Afyon dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selamın aleyküm sayfan inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım , Aylin – 291
Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Amasya dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selam sayfan gerçekten dikkat çekici, tebrikler , mehmet – 327
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım harbiden çok güzel, face de paylaştım , ali – 498
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım , gaye – 78
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , Aylin – 264
Malatya dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selamlar sayfa harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 159
Selam herkese sayfan cidden hayran edici, teşekkürler
Adıyaman merkezden ben memo. Selam paylaşımınız harbiden mükemmel, twitter da paylaştım 16-10-2020 19:26:00
Burdur merkezden ben banu. Selam herkese siteniz valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım 16-10-2020 19:26:10
Merhabalar sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, saolun
Gaziantep merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi inanılmaz çok iyi, saolun 16-10-2020 19:26:24
Merhaba herkese sayfa inan ki çok iyi, teşekkürler
Balıkesir dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Mrb paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler , gaye – 301
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Slm web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 294
Antalya merkezden ben banu. Mrb sayfan inan ki mükemmel, saolun 16-10-2020 19:26:29
Merhabalar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım
Uşak merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım 16-10-2020 19:26:31
Selam paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler
Van dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Merhaba herkese paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 482
Amasya dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . selamun aleyküm bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 105
Selam web siteniz inanki hayran edici, teşekkürler
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamlar paylaşımın harbiden iyi, teşekkürler , ziya – 286
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selam herkese siten yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ziya – 315
Slm siten cidden hayran edici, face de paylaştım
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selam web siten inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 329
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 454
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Slm paylaşımın inanılmaz çok iyi, teşekkürler , Hasan – 215
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 358
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım , hatice – 222
Kütahya dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . selam arkadaşlar sayfanız gerçekten çok iyi, saolun , emin – 280
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Mrb siteniz harbiden çok güzel, face de paylaştım , memo – 225
Selamlar paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , – 71
Sakarya merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, şukuladım 16-10-2020 19:29:36
Selamlar web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Ardahan dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selam herkese sayfa ciddiyim hayran edici, saolun , Aylin – 387
Malatya dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Merhabalar paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler , ahmet – 125
Isparta merkezden ben ali. Merhabalar web siten vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 16-10-2020 21:18:59
Bayburt dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Mrb web siteniz vallaha dikkat çekici, sağolun , ahmet – 9
Şırnak dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Slm sayfanız harbiden çok güzel, face de paylaştım , Aylin – 192
Uşak dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Merhaba paylaşım yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım , hatice – 245
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Merhaba siten inanılmaz çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 201
Gaziantep dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Emine – 195
Kayseri dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selamın aleyküm sayfanız gerçekten hoşuma gitti, sağolun , ahmet – 374
Şanlıurfa dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Merhaba sayfan ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 238
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamlar paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , ali – 19
Kastamonu dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selam herkese paylaşım gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım , ali – 272
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Slm siten inanki dikkat çekici, saolun , ahmet – 289
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamlar siten süper ötesi hayran edici, saolun , elif yılmaz – 17
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Slm siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 318
Merhabalar sayfa harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım
Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Zonguldak merkezden ben hatice. selamun aleyküm sayfa inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 23-11-2020 21:24:30
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selam herkese siteniz inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım , memo – 254
Karaman merkezden ben ali. Slm web sitesi gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım 01-12-2020 03:03:45
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Burdur merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfanız cidden hoşuma gitti, şukuladım 06-12-2020 14:07:13
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Merhabalar web siteniz vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 400
Selam herkese web siten vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Diyarbakır merkezden ben ali. Selam siten süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-12-2020 20:27:05
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 460
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Mrb web siten inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 188
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki iyi, facebookta paylaştım , Emine – 84
Çankırı merkezden ben doruk. Slm siten vallaha çok iyi, sağolun 20-12-2020 21:27:33
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız cidden iyi, sağolun , Gürbüz – 155
Merhabalar sayfanız cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selam paylaşımınız valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 302
Merhabalar web sitesi inan ki hayran bıraktı, saolun
Gaziantep merkezden ben . Merhabalar sayfan gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 08-01-2021 23:03:44
Merhaba bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Artvin dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selam herkese web siten valla dikkat çekici, teşekkürler , mehmet – 329
Çanakkale merkezden ben gaye. Mrb siten süper ötesi mükemmel, teşekkürler 16-01-2021 21:35:23
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamlar sayfan ciddiyim mükemmel, face de paylaştım , doruk – 395
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım , banu – 22
Selamın aleyküm siten gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım
İzmir dan kimler var. Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) . Selam herkese sayfa vallaha billaha güzel, sağolun , doruk – 488
Merhabalar sayfanız valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar sayfa gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Şimdi desteğini gösterme zamanı (Mouthy Buddha) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki mükemmel, facebookta paylaştım , mehmet – 451