Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum.

Mareşal kanunu yürürlüktedir ve hükümet, halkının yürümesini veya eyalet parklarında ve doğal arazide (sahip oldukları gibi) var olmasını yasaklamaktadır. Plajlarda bile. Reddit'te ve gerçek hayatta insanlar neşelendirir. Komşularını halka açık olarak cüret ettikleri için sıçrarlar ve polisin cezası olarak tezahürat eder, insanları doğal yollarda yürüyüşe çıkardıkları için tutuklar ve dövürler. Hepsi korku adına.

Almanlar Yahudiler için aynı şeyleri, ekonomiyi ve yaşam biçimlerini yok edeceklerini söylediler. İnsanlar paranoyak oldular ve Yahudi komşularına döndüler, hükümeti alkışladılar ve histeriye karşı konuşanları utandılar. Ermeni Soykırımı, Ruanda ve ABD'deki kölelik ile aynı şey.

Sanırım son 100 yılda bir toplum olarak ilerlemedik. İnsanlar haklarını kaybediyor, hükümet dokunulmazlığı ihlal ettiği için neşelendiriyor ve adamlarına lanet ve dönüş yapıyor. İlginç.

… alonelycuteboy tarafından gönderildi
(Bağlantı) (Yorum)

“Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum.” üzerine 99 yorum

  1. Ağrı merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siteniz cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 29-03-2020 02:57:20

    Cevapla
  2. Çankırı merkezden ben mehmet. Slm paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 29-03-2020 12:42:34

    Cevapla
  3. Kırşehir merkezden ben ziya. Mrb sayfa yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 29-03-2020 12:42:40

    Cevapla
  4. Afyon merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım 29-03-2020 12:44:00

    Cevapla
  5. Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese siteniz cidden çok iyi, twitter da paylaştım 31-03-2020 06:19:16

    Cevapla
  6. Bingöl merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siteniz valla hayran edici, tebrikler 31-03-2020 15:13:38

    Cevapla
  7. Kilis merkezden ben banu. Selam bu web sitesi inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-04-2020 03:46:16

    Cevapla
  8. Batman merkezden ben gaye. Merhaba siten süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 01-04-2020 21:47:38

    Cevapla
  9. Çorum merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten gerçekten mükemmel, teşekkürler 18-04-2020 01:40:53

    Cevapla
  10. Tunceli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten valla mükemmel, facebookta paylaştım 21-04-2020 18:02:29

    Cevapla
  11. Ardahan merkezden ben ahmet. Selam bu web sitesi vallaha güzel, face de paylaştım 25-04-2020 03:47:21

    Cevapla
  12. Tekirdağ merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 26-04-2020 15:46:25

    Cevapla
  13. Bursa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 02-05-2020 05:31:40

    Cevapla
  14. Adana merkezden ben Aylin. Slm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 05-05-2020 21:21:40

    Cevapla
  15. Çankırı merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 07-05-2020 03:12:12

    Cevapla
  16. Tokat merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım 11-05-2020 02:01:50

    Cevapla
  17. Bursa merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 22-05-2020 19:41:24

    Cevapla
  18. Adana merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 13-06-2020 00:43:31

    Cevapla
  19. Niğde merkezden ben Aylin. Merhabalar web siten yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 03-07-2020 20:43:31

    Cevapla
  20. Kahramanmaraş merkezden ben ali. Selam siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 31-07-2020 10:27:30

    Cevapla
  21. Mersin merkezden ben ahmet. Selamlar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 03-08-2020 10:53:14

    Cevapla
  22. Kilis merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 09-08-2020 09:32:30

    Cevapla
  23. Erzincan merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfan valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-09-2020 10:35:09

    Cevapla
  24. Muğla merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 11-09-2020 17:57:10

    Cevapla
  25. Şanlıurfa merkezden ben mehmet. Selam herkese bu web sitesi inanki dikkat çekici, teşekkürler 30-09-2020 10:34:20

    Cevapla
  26. Van merkezden ben banu. Merhabalar siten inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 04-10-2020 07:27:11

    Cevapla
  27. Bu konu : ” Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfanız yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 274

    Cevapla
  28. Bayburt dan kimler var. Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. . Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , ahmet – 106

    Cevapla
  29. Kırıkkale merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfa yeminle hayran bıraktı, şukuladım 07-11-2020 20:17:29

    Cevapla
  30. Bu konu : ” Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. ” çok güzel. Slm sayfan valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ali – 277

    Cevapla
  31. Bu konu : ” Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler , doruk – 62

    Cevapla
  32. Bingöl merkezden ben ahmet. Selam web siteniz vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 30-11-2020 17:20:00

    Cevapla
  33. Edirne merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 06-12-2020 14:28:17

    Cevapla
  34. Muş dan kimler var. Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. . Selamlar bu web sitesi gerçekten mükemmel, tebrikler , Emine – 207

    Cevapla
  35. Bayburt dan kimler var. Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. . Merhaba bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 190

    Cevapla
  36. Afyon merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siten inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 31-12-2020 13:55:00

    Cevapla
  37. Bu konu : ” Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. ” çok güzel. Mrb sayfan vallaha billaha çok güzel, sağolun , elif yılmaz – 134

    Cevapla
  38. Balıkesir dan kimler var. Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum. . Merhabalar sayfan inan ki çok güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 43

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link