Kategoriler
Genel

Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum.

Mareşal kanunu yürürlüktedir ve hükümet, halkının yürümesini veya eyalet parklarında ve doğal arazide (sahip oldukları gibi) var olmasını yasaklamaktadır. Plajlarda bile. Reddit'te ve gerçek hayatta insanlar neşelendirir. Komşularını halka açık olarak cüret ettikleri için sıçrarlar ve polisin cezası olarak tezahürat eder, insanları doğal yollarda yürüyüşe çıkardıkları için tutuklar ve dövürler. Hepsi korku adına.

Almanlar Yahudiler için aynı şeyleri, ekonomiyi ve yaşam biçimlerini yok edeceklerini söylediler. İnsanlar paranoyak oldular ve Yahudi komşularına döndüler, hükümeti alkışladılar ve histeriye karşı konuşanları utandılar. Ermeni Soykırımı, Ruanda ve ABD'deki kölelik ile aynı şey.

Sanırım son 100 yılda bir toplum olarak ilerlemedik. İnsanlar haklarını kaybediyor, hükümet dokunulmazlığı ihlal ettiği için neşelendiriyor ve adamlarına lanet ve dönüş yapıyor. İlginç.

… alonelycuteboy tarafından gönderildi
(Bağlantı) (Yorum)

“Şimdi Nazi Almanyasının nasıl geldiğini anlıyorum.” için 42 yanıt

Ağrı merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siteniz cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 29-03-2020 02:57:20

Çankırı merkezden ben mehmet. Slm paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 29-03-2020 12:42:34

Kırşehir merkezden ben ziya. Mrb sayfa yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 29-03-2020 12:42:40

Afyon merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım 29-03-2020 12:44:00

Karaman merkezden ben ali. Merhabalar siten harbiden çok hoşuma gitti, saolun 30-03-2020 22:52:42

Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese siteniz cidden çok iyi, twitter da paylaştım 31-03-2020 06:19:16

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siteniz valla hayran edici, tebrikler 31-03-2020 15:13:38

Kilis merkezden ben banu. Selam bu web sitesi inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-04-2020 03:46:16

Batman merkezden ben gaye. Merhaba siten süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 01-04-2020 21:47:38

Çorum merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten gerçekten mükemmel, teşekkürler 18-04-2020 01:40:53

Tunceli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten valla mükemmel, facebookta paylaştım 21-04-2020 18:02:29

Ardahan merkezden ben ahmet. Selam bu web sitesi vallaha güzel, face de paylaştım 25-04-2020 03:47:21

Tekirdağ merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 26-04-2020 15:46:25

Bursa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 02-05-2020 05:31:40

Samsun merkezden ben Gürbüz. Selam web sitesi inan ki hayran edici, tebrikler 04-05-2020 19:33:13

Adana merkezden ben Aylin. Slm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 05-05-2020 21:21:40

Çankırı merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 07-05-2020 03:12:12

Tokat merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım 11-05-2020 02:01:50

Bilecik merkezden ben banu. selam arkadaşlar siteniz harbiden çok iyi, teşekkürler 12-05-2020 14:00:30

Bursa merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siteniz cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 22-05-2020 19:41:24

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir