Özellikle eşcinsel evlilik yasallaştırıldıktan sonra pedofilinin normalleşmeye çalıştığına dair her zaman söylentiler duymuşumdur ve her zaman bu insanların bazılarının sadece homofobik olduğunu düşündüm. Bununla birlikte, bir gey olarak ben bile, bu gündemin çocukları ne kadar hızlı değiştirdiğini ve Desmond gibi drag queen çocuklarının yetişkin barlarında ne kadar hızlı performans sergilediğini ve hafta sonu gökkuşağı renklerinde gelen trol bebeklerini bir araya getiren şeylerin doğru olabileceğini düşünmeye başlıyorum. Bence pedofiliyi normal hale getirmeye çalıştıkları ve bizi günah keçisi olarak kullanabilmeleri için eşcinsel topluluğunu kullanıyorlar. Sağ kanat gibi alt dizinlerin silinmesine bu kadar kızmamın bir nedeni buydu çünkü en azından orada dürüst diyalog kurabilirdik. Umarım gey topluluğu gözlerini açar ve gündemin ne olduğunu görür. https://www.youtube.com/watch?v=eajjyMHJHdo Trol bebeği için videodaki 1:31:54 işaretine gidin

Author

76 Comments

  1. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran edici, şukuladım

  2. Iğdır merkezden ben ali. Slm siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım 12-08-2020 12:27:57

  3. Çankırı merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-08-2020 15:53:00

  4. Selamlar web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun

  5. Konya merkezden ben mehmet. Selam paylaşımın vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım 16-08-2020 18:27:01

  6. Merhaba paylaşım vallaha hayran bıraktı, teşekkürler

  7. Selam sayfan harbiden dikkatimi çekti, şukuladım

  8. Burdur merkezden ben Emine. Selamlar sayfanız harbiden mükemmel, saolun 06-09-2020 08:12:32

  9. Düzce merkezden ben Aylin. Merhaba web sitesi süper ötesi hayran edici, face de paylaştım 08-09-2020 23:53:49

  10. Sivas merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 17-09-2020 03:44:45

  11. Bolu merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha güzel, sağolun 17-09-2020 05:18:05

  12. Merhaba bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sağolun

  13. Selam paylaşım yeminle mükemmel, face de paylaştım

  14. Gürbüz Reply

    Malatya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 10:18:32

  15. Bilecik merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:22:23

  16. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım

  17. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Slm paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, sağolun , gaye – 403

  18. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Selamlar web sitesi süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ziya – 176

  19. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Selamlar web siteniz ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım , memo – 265

  20. Kastamonu merkezden ben Emine. Mrb siteniz inanılmaz dikkat çekici, sağolun 22-10-2020 09:40:18

  21. Van dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Selamın aleyküm web sitesi valla iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 51

  22. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Selam herkese web siten süper ötesi güzel, şukuladım , ziya – 45

  23. Adıyaman merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfa inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-10-2020 11:42:31

  24. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki çok güzel, twitter da paylaştım

  25. Selamlar sayfa yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım

  26. Selam herkese sayfanız gerçekten hayran bıraktı, şukuladım

  27. Giresun merkezden ben Hasan. Slm paylaşım vallaha güzel, facebookta paylaştım 23-11-2020 22:47:23

  28. Diyarbakır dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok güzel, teşekkürler , – 224

  29. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi valla güzel, linkedinde paylaştım , memo – 118

  30. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  31. Burdur merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşım harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 05-12-2020 19:42:48

  32. Mersin merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfanız vallaha hayran edici, şukuladım 06-12-2020 14:14:12

  33. Amasya merkezden ben hatice. Slm siteniz yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 07-12-2020 03:56:27

  34. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım , banu – 69

  35. Aydın merkezden ben ziya. Mrb web sitesi gerçekten çok güzel, face de paylaştım 09-12-2020 11:07:41

  36. Gümüşhane merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 15-12-2020 22:48:22

  37. Gürbüz Reply

    Merhaba web siten inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  38. merhaba arkadaşlar siteniz inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  39. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Mrb web sitesi inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım , gaye – 284

  40. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım

  41. Kars dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Selam herkese web siteniz inan ki hayran edici, facebookta paylaştım , memo – 24

  42. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm paylaşımın yeminle çok iyi, sağolun

  43. İzmir merkezden ben emin. selamun aleyküm paylaşım valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 10-01-2021 10:10:51

  44. Bingöl dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Mrb siten gerçekten dikkat çekici, şukuladım , ali – 278

  45. Edirne dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok güzel, facebookta paylaştım , doruk – 310

  46. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Selamlar siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 323

  47. Batman merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 15-01-2021 12:12:43

  48. Edirne dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Merhaba sayfanız vallaha çok güzel, twitter da paylaştım , doruk – 33

  49. Sinop dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Merhaba herkese web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Emine – 180

  50. Karaman dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Selamlar web siten yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım , Hasan – 212

  51. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Selamlar web siteniz inanki çok güzel, linkedinde paylaştım , ziya – 478

  52. elif yılmaz Reply

    Denizli dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Selamın aleyküm paylaşımınız inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 41

  53. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, saolun , mehmet – 300

  54. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  55. Mersin dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Merhabalar siten vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 365

  56. selam arkadaşlar siteniz inanki çok iyi, teraziye tıkladım

  57. Slm paylaşımın valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  58. Merhaba herkese siteniz ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım

  59. Çorum merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım 03-03-2021 01:40:54

  60. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Mrb paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ziya – 108

  61. Balıkesir merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 03-03-2021 23:06:59

  62. Sinop dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Selam herkese bu web sitesi cidden iyi, face de paylaştım , Aylin – 91

  63. Gürbüz Reply

    Kastamonu merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi valla çok güzel, teşekkürler 10-03-2021 01:38:57

  64. Selam bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  65. Merhaba sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  66. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 106

  67. elif yılmaz Reply

    Bilecik dan kimler var. Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum . Selamlar sayfan ciddiyim hayran edici, tebrikler , elif yılmaz – 486

  68. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inanki çok güzel, saolun , ali – 375

  69. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfan vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Emine – 85

  70. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siten inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 22-04-2021 04:08:21

  71. Bu konu : ” Şimdi Pedofiliyi Normalleştirmek İçin Bir Çaba Olduğuna İnanıyorum ve Ayrıca LGBT Topluluğunu Kullandıklarına İnanıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inan ki iyi, tebrikler , ali – 149

  72. İstanbul merkezden ben banu. Slm paylaşım cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 06-05-2021 16:33:23

  73. Selamlar siteniz inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link