Bu, Trump ve yandaşları tarafından işlenen gerçek bir komplo ve hepiniz sessizsiniz. Sürekli olarak aynı bok hakkında her gün konuşmayı seçersiniz, ancak yozlaşmış ve diktatör olmak isteyen bir diktatör tarafından herkesin burnunun dibinde büyük bir komplo meydana geldiğinde, bundan hiç bahsetmemeye karar verirsiniz çünkü bu, derin inançlarınızı yok eder. aktif olarak bu ülkeyi yıkmaya ve diktatörlüğe dönüştürmeye çalışan bir adamda.
Tarih size nazikçe bakmayacak ve “diğerleri gibi ben de aldatıldım” demeniz bir ağırlık taşımayacak. Daha iyi bilmeliydin.
selamun aleyküm bu web sitesi vallaha güzel, facebookta paylaştım
Merhabalar paylaşım valla güzel, tebrikler
Aydın merkezden ben ali. Slm siten vallaha mükemmel, saolun 14-08-2020 21:20:05
Selam sayfan cidden çok güzel, twitter da paylaştım
Konya merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 14-08-2020 21:56:53
Gümüşhane merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfan inanki iyi, face de paylaştım 15-08-2020 12:15:12
selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler
Denizli merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler 17-08-2020 06:29:51
Merhabalar paylaşım vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, saolun
Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar siten inanki iyi, tebrikler
Selamlar sayfa inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Aydın merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz iyi, tebrikler 08-09-2020 17:44:17
Afyon merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-09-2020 05:15:43
selam arkadaşlar paylaşımın harbiden güzel, facebookta paylaştım
Sivas merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 29-09-2020 15:55:58
Yalova merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten inanki çok güzel, face de paylaştım 02-10-2020 10:12:59
Gaziantep merkezden ben doruk. Selamlar web sitesi yeminle hayran edici, teşekkürler 02-10-2020 11:22:07
Selam herkese paylaşımınız valla çok iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım , emin – 179
Mersin merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfan harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 22-10-2020 10:14:17
Selamın aleyküm web sitesi vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamlar paylaşımın harbiden çok güzel, teşekkürler
Iğdır merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 23-11-2020 22:41:58
Merhabalar web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun
Düzce dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . selam arkadaşlar sayfa valla çok iyi, linkedinde paylaştım , Hasan – 164
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, tebrikler , hatice – 265
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım , ali – 390
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 77
Kilis dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Mrb siten süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , Aylin – 109
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. Selam sayfan süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım , ziya – 284
Aydın dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Slm web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun , ahmet – 344
Çanakkale merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 22-12-2020 18:07:53
Trabzon merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımınız cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 24-12-2020 17:09:00
Kütahya dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Mrb paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Gürbüz – 131
Gaziantep dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Merhaba herkese siteniz inan ki hoşuma gitti, şukuladım , hatice – 22
Edirne dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Merhaba herkese web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , – 362
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. Mrb siteniz inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 234
Trabzon dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Merhaba web sitesi inan ki iyi, teşekkürler , ahmet – 423
Gaziantep dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Merhabalar siteniz yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım , memo – 109
Hatay merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfanız gerçekten güzel, facebookta paylaştım 03-01-2021 00:05:38
Afyon dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Selamın aleyküm web siten gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , ziya – 379
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 71
Selam herkese siteniz inanki hayran edici, teşekkürler
Zonguldak merkezden ben banu. Merhaba sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 12-01-2021 11:43:31
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. Mrb siteniz gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım , banu – 173
Gümüşhane dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . selam arkadaşlar sayfa yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , memo – 391
Hatay merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 29-01-2021 09:52:50
Iğdır merkezden ben mehmet. Mrb siteniz cidden çok güzel, saolun 30-01-2021 05:57:30
Erzincan dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 380
Yalova dan kimler var. Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. . Selamlar bu web sitesi inan ki çok güzel, tebrikler , ahmet – 485
Bu konu : ” Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım, ABD Başkanı, yeniden seçilmek için Posta hizmetini kapatmaya çalışıyor ve bu altta bundan neredeyse hiç bahsedilmiyor. Bu, bu denizaltının Trump seven bir fosseptik havuzuna dönüştüğünün tam bir kanıtı değilse, ne olduğunu bilmiyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, saolun , ali – 1