Kategoriler
Genel

Size Önemli Haberler Getiriyorum! (34)

"İran'ın en önemli askeri liderini öldüren bir grev başlatmadan beş gün önce Donald Trump, Florida'daki özel tesisi Mar-a-Lago'nun salonlarında dolaştı ve yakın arkadaşları ve kulüp müdavimlerinin çok büyük bir şey olduğuna dair ipuçları bırakmaya başladı. geliyordu." https://www.thedailybeast.com/trump-told-mar-a-lago-pals-to-expect-big-iran-action-days-before-soleimanis-death

"Bağdat Uluslararası Havalimanı'na yapılan bir ABD saldırısından saatler önce İran'ın en büyük askeri lideri Qasem Soleimani, eski Obama Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) yetkilisi Steven Simon, New York TimesOp-Ed'de Bağdat'ı ziyaret ederken Soleimani'nin hipersonik bir füze kullanılarak öldürülebileceğini söyledi ." https://www.zerohedge.com/political/nyt-floated-soleimani-assassination-scenario-baghdad-hours-killing

"Yönetiminin Qassem Suleimani'ye suikast kararını savunmak için Mike Pence, 11 Eylül teröristlerini İran'a bağlayan komplo teorilerini destekliyor … Bir dizi tweet'te ABD başkan yardımcısı Suleimani" den sorumlu kötü bir adam Pence, diğer şeylerin yanı sıra, 11 Eylül'de 11 Eylül terörist saldırılarını gerçekleştiren 12 teröristin 10'unun 10'unun gizli bir şekilde Afganistan'a seyahat etmesine yardım etti. korsanların – 19 vardı – ve Kanıt yetersizliği rağmen Süleyman'ın katılımını aşağılamak. " https://www.theguardian.com/us-news/2020/jan/03/mike-pence-iran-911-suleimani

“Başkan, Amerika'nın bu tehdide karşı koymak için açık ve doğal bir öz savunma hakkı kullandı” dedi. “2002 (Askeri Kuvvet Kullanım Yetkisi) kapsamında tam yetkilendirilmiş bir eylemdi ve baş komutan olarak anayasal yetkisiyle tutarlı …” https://www.washingtonexaminer.com/news/white-house-says-trump-used-iraq-war-authorization-to-kill-qassem-soleimani

"ABD'nin üst düzey bir İran generali – iki ülke arasında büyük bir yükseliş – öldürdükten bir gün sonra, Irak'ta bir kez daha grev yapıldığı bildirildi. Bu sefer, İran destekli paramiliterlerin ülkelerini hedef aldığı bildirildi … Cumartesi sabahı yerel saat, İran destekli milislerin kapsayıcı grubu olan Popüler Seferberlik Güçleri üyelerini içeren iki otomobil konvoyuna çarptı ve birden fazla uluslararası medya kuruluşuna göre en az beş kişiyi öldürdü. " https://www.vox.com/2020/1/3/21048986/airstrike-us-iran-iraq-day-after-soleimani

"Hedeflenen bir aracın üst düzey liderler taşıdığını iddia eden ilk raporların ardından, Halk Seferberlik Kuvvetleri (PMF)" grev Popüler Seferberlik Güçleri sağlık görevlilerinin bir konvoyunu hedefledi "diyen bir açıklama yaptı … PMF ayrıca Shebl Al-Zaidi, Hamid Al-Jazaeri, Raed Al-Karawi de dahil olmak üzere birçok üst düzey yetkili … El-Zaidi'nin Lübnan'da olduğu bildirildiği için saldırıda öldürülmediğine dair çelişkili raporlar ortaya çıktı. " https://sputniknews.com/middleeast/202001041077936776-two-car-convoy-north-of-baghdad-under-aerial-attack—reports/

Başbakan, yaptığı açıklamada, hedef konvoyun gücün tıbbi ekiplerini taşıdığını söyledi … Açıklamada, hava saldırılarında Kataib İmam Ali milis Shbl al-Zaidi komutanı da dahil olmak üzere herhangi bir PMU komutanının şehitliği hakkındaki söylentiler de reddedildi. " https://en.mehrnews.com/news/154074/PMU-dismisses-reports-of-its-leaders-assassination-in-N-Baghdad

"General Süleymaniye hava saldırısı" Amerikan kuvvetlerinin varlığının şartlarının açık bir şekilde ihlal edildiğini söyledi, "dedi Abdul Mehdi, … Parlamentonun önümüzdeki günlerde" saygınlığını korumak için uygun önlemleri dikkate almak üzere toplanacağını "söyledi. Irak ve güvenlik ve egemenliği, ”Amerikalılardan ayrılmalarını isteyip istemediklerini de dahil.” https://www.nytimes.com/2020/01/03/world/middleeast/us-iraq.html?emc=rss&partner=rss

Dışişleri Bakanı Muhammed Javad Zarif Cuma günü devlet televizyonuna verdiği demeçte, "Tahran’ın önde gelen askeri komutanı Qassem Soleimani’nin suikastını açıklamak için ABD’yi elinde tutmak üzere uluslararası düzeyde yasal önlemler başlatacak." https://www.reuters.com/article/us-iraq-security-blast-iran/iran-to-take-international-legal-measures-against-u-s-for-soleimanis-killing-tv-idUSKBN1Z21YQ

Irak'ın bekçi Başbakanı Adel Abdul Mahdi, ABD'nin İranlı Majör Suikastı Gen. Qasem Soleimani ve Tahran destekli Irak Seferberlik Birimi lideri Abu Mahdi el-Muhandis'i görüşmek üzere Pazar günü acil bir parlamento toplantısı düzenliyor … Acil durum oturumu, İran'ın Irak'taki vekillerinin uzun zamandır devam etmesine yol açabilir: ABD kuvvetlerinin Irak'tan sınır dışı edilmesi. " https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2020/01/us-iran-clash-iraq-islamic-state-fight-soleimani.html#ixzz6A1usGGbV

"Kürt İranlı milisler Tahran'a karşı savaşa hazır olduklarını söylüyorlar …" ABD ordusunu bir kurtuluş ordusu olarak kabul ediyoruz. Savaş durumunda ülkemize dönecek ve halkımızla diktatörlüğe karşı savaşacağız, "Hirsch 20 yaşındaki Yousefi, İran'daki İslamcı rejimi söyledi. " https://www.dailysignal.com/2020/01/03/kurdish-opposition-prepares-for-war-after-irans-top-general-dies-in-us-drone-strike/

"Kanada vatandaşlarına," terörist saldırıların ve Batı çıkarlarına karşı saldırıların artması tehdidi "göz önüne alındığında, güvenli bir şekilde vatandaşlarını Irak'tan terk etmelerini tavsiye etti." https://www.bnnbloomberg.ca/canada-advises-its-citizens-to-leave-iraq-if-safe-to-do-so-1.1369097

"Dışişleri Bakanlığı Cuma günü ABD vatandaşlarını hemen Irak'tan ayrılmaya çağırdı …" https://thehill.com/policy/international/middle-east-north-africa/476620-state-department-urges-us-citizens-to-leave?amp

"Los Angeles'a karşı güvenilir bir tehdit olmasa da, LAPD İran'da gelişen olayları izliyor," LAPD Perşembe akşamı tweetledi. "Önemli istihbarat konusunda devlet, yerel, federal ve uluslararası kolluk kuvvetleriyle iletişim kurmaya devam edeceğiz. "… New York'ta da dahil olmak üzere ülke çapında potansiyel hedeflere benzer adımlar atıldı … Belediye Başkanı Bill de Blasio Twitter'da şunları söyledi:" Bu tehdide karşı uzun süre uyanık olmalıyız. Perşembe gecesi yayınlanan bildiride, "…" İsrail dışındaki Yahudi cemaatlerine yönelik tehdit potansiyeli göz ardı edilemez. "diyen Hizbullah ve İran geçmişte 1994 gibi denizaşırı terörizmle saldırılara cevap vermişti. Arjantin, Buenos Aires'teki AMIA Yahudi cemaat merkezine intihar kamyonunun bombalanması ve Buenos Aires'teki İsrail Büyükelçiliği'ne 1992 yılında yapılan saldırı. "… ABD, Amerikan vatandaşlarını Cuma hava saldırısının ardından Irak'tan" hemen "terk etmeye çağırdı … " https://abc7.com/lapd-on-alert-in-wake-of-us-airstrike-that-killed-iranian-general/5811316/

"İran'ın en büyük askeri yetkilisi Binbaşı Gen. Qassem Soleimani bir ABD hava saldırısı tarafından bir gecede öldürüldükten sonra NYPD şehir genelinde güvenlik önlemlerini artırıyor … Belediye Başkanı Bill de Blasio Perşembe gecesi geç saatlerde NYPD Komiseri Dermot Shea ve Komiser Yardımcısı ile görüştüğünü tweetledi John Miller, NYPD'nin kilit NYC yerlerini İran'dan veya terörist müttefiklerinden misillemeye karşı korumak için atacağı acil adımlar hakkında … Twitter'da Shea, şu anda şehre özgü veya güvenilir bir tehdit olmadığını belirtti … NYPD'nin Terörle Mücadele Bölümü ayrıca dağıtımlarını etkinliklere göre ayarladığını belirtti … " https://www.silive.com/news/2020/01/nypd-taking-steps-to-protect-key-nyc-locations-after-iran-airstrike.html

"New York Şehri polis komiseri Dermot Shea Cuma günü, güçlerin zaten" artırılmış uyanıklık "üzerinde olduğunu ve New Yorkluların daha fazla üniformalı subay görmesini bekleyebileceğini söyledi – bazıları uzun silahlarla ağır silahlar – hassas alanlarda … Shea sağlanan daha fazla ayrıntı yok ama polis yüksek uyarıda bulunduğunda genellikle metro, diğer toplu taşıma ve turistik mekanlarda ağır bir polis varlığı görülüyor … Los Angeles, Washington ve diğer büyük ABD şehirleri de yüksek alarma geçti. " https://www.presstv.com/Detail/2020/01/03/615294/New-York-City-security-officials

"Washington belediye başkanı, ABD'nin İran askeri lideri Qassem Soleimani'yi bir dron grevinde öldürdükten sonra şehre" acil "tehdit olmadığını söyledi …. New Jersey Sen. Bob Menendez, Dış İlişkiler Komitesi'nin üst Demokrat'ı, İran'ın ABD içinde misilleme yapabilen “uyuyan hücreler” olduğunu kaydetti …. Vekil Ulusal Güvenlik Sekreteri Chad Wolf, Cuma günü ABD topraklarında herhangi bir “spesifik” veya “güvenilir” tehditten haberdar olmadığını söyledi. New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, şehrin etrafında daha fazla güvenlik olacağını, ancak şehre güvenilir bir tehdit olmadığını söyledi. " https://www.washingtonexaminer.com/news/dc-mayor-no-immediate-threats-to-city-after-soleimani-death

"Mevcut koşullar nedeniyle, Arlington Ulusal Mezarlığı güvenlik duruşunu artırıyor ve tüm girişlerde% 100 kimlik kontrolleri uyguluyor." https://www.washingtonexaminer.com/news/arlington-national-cemetery-increasing-security-after-soleimani-death

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Şii paramiliter grubu Asa'ib Ahl el-Haq'ı (AAH) Irak'ta aktif olarak terör örgütleri listesine yerleştirerek, grubun Tahran ile bağları olduğunu iddia etti. Cuma günü yaptığı açıklamada. " https://tass.com/world/1105571

"ABD'nin bu hafta üst düzey bir İran komutanını öldürmesi, Orta Doğu'daki gerilimleri daha da arttırabilir ve Pentagon bütçesinin düzleşmesi planlandığında savunma harcamalarında daha fazla artışa neden olabilir … Harcama artışı muhtemelen Pentagon'daki Denizaşırı beklenmedik harekat operasyonları olarak bilinen savaş bütçesi Yasal olarak federal harcama sınırlarından muaf olan OCO hesabı, savaşlarla ilgili olmayan giderlerin ödemesini finanse etmek için de kullanılmıştır … Pentagon'un işini tamamlamasını önleyen en son dinamik olabilir. geçtiğimiz yirmi yıldaki Ortadoğu isyanlarından Çin ve Rusya ile büyük bir güç rekabetine geçtiğini açıkladı … ABD piyasaları Orta Doğu'da yükselen gerilimlerin ortasında düştüğü bir günde, ABD savunma stokları Cuma sabahı, Northrop Grumman, Lockheed Martin liderliğinde yükseldi ve L3 Harris Technologies. " https://www.defenseone.com/business/2020/01/increased-tensions-iran-could-boost-defense-spending/162207/

İsrail televizyonu Cuma günü çıkan haberlerde, "Savunma Bakanlığı, ABD'nin Qassem Soleimani'nin Irak'ta öldürmesi ve İran'ın ABD ve İsrail'e karşı intikam tehditlerinin ortasında İsrail büyükelçiliklerini ve ofislerini" yüksek alarma "soktu. Kanal 13 haberlerine göre, "hassas" kabul edilen yerlerde İsrail misyonlarında desteklendi … Bir İsrail askeri kaynağı, yeni bir birlik konuşlandırması, tank ve askerlerin Hermon bölgesine erişimi kapattığını söyledi. Muhabir ayrıca Iron Dome füze savunma sisteminin pilini de tespit etti. Ancak bunun yeni bir dağıtım olup olmadığı belli değildi. " https://www.timesofisrael.com/israeli-embassies-idf-raise-alert-levels-as-iran-threatens-revenge-attacks/

"NYT muhabiri Farnaz Fassihi var olduğunu tweetledi" IRGC Telegram kanalları aracılığıyla #Irak ve büyük patlamalarda ABD'nin en büyük askeri üssü Ain Al-Assad'a isabet eden balistik füzelerin doğrulanmamış raporları "… Benzer bir rapor muhabir Sina Toossi'den çıktı Iraklı bir Twitter'ın el-Ain üssüne iddia edilen füze saldırısının bir resmini yayınladığını ve İran çıkışlı Mehr'ın Irak'ın Anbar eyaletindeki Ain al-Esad askeri üssünde de büyük patlamalar bildirdiğini bildirdi … Rapor doğrulanmadı. , hisse senetleri anında tepki gösterdi, keskin bir düşüş yaşadı … " https://www.zerohedge.com/markets/stocks-slide-unconfirmed-reports-massive-explosions-us-military-base-iraq

"Rota ve Morón'daki trafik artışı, Pentagon'un Qasem Soleimani'nin ölümünü doğruladığı aynı zamanda tespit edildi … İspanya'da gerçekleşen ABD kaynaklarının konuşlandırılması olağanüstü ve yoğun ordunun başlangıcına işaret ediyor gibi görünüyor Orta Doğu'daki operasyonlar … Aviano gibi diğer ABD askeri üsleri de İran ile artan gerginlikle başa çıkmak için düzinelerce uçağın gelişini bildiriyor. 2003 savaşından bu yana Avrupa'daki birçok ABD üssünde neler görülmediğini Irak, ticari radarlara tescil edilen nakliye uçaklarının gelişiyle birlikte, ticari radarlara sinyal bırakmayan varlıklar da dağıtmaktadır Aslında Rota ve Morón'da, özel kuvvetler tarafından kullanılan savaş uçaklarının gelişi ve geçişi son zamanlarda da tespit edildi. " https://dailycaller.com/2020/01/03/increased-traffic-us-italian-spanish-bases-military-confrontation/

Alman ordusu Reuters tarafından yayınlanan bir mektupta, "ABD ve müttefikleri Cuma günü Bağdat'taki ABD hava saldırısının ardından üst düzey bir İran saldırısını öldürdükten sonra artan tehdit nedeniyle Irak güçlerinin eğitimini askıya aldılar" dedi. https://www.reuters.com/article/us-iraq-security-blast-training/u-s-and-allies-suspend-training-of-iraqi-forces-germany-idUSKBN1Z300L?rpc=401&

"Başkan Trump," Trump için Evanjelikler "koalisyonunun Cuma günü, Qassem Soleimani'ye ölümcül bir grev emrettiği için ilk kamu açıklamasında Miami kilisesinde lansmanını yapıyor … Cumhurbaşkanı'nın konuşması El Rey'te saat 17: 00'de İsa Kilisesi. " https://www.cbsnews.com/news/trump-marks-launch-of-evangelicals-for-trump-in-miami-today-2020-01-03-live-stream/#

"Sen Bernie Sanders (I-Vt.) Ve Rep. Ro Khanna (D-Calif) Cuma günü, önceden kongre yetkisi olmadan İran'daki veya aleyhinde herhangi bir saldırı askeri gücünün finansmanını engelleyecek yasalar getirdiler … Kısıtlama mevzuatı İran'a karşı askeri harekat fonları geçen yıl Mecliste geçti ancak daha sonra Kongre tarafından geçen ay kabul edilen Ulusal Savunma Yetkisi Yasası'ndan (NDAA) çıkarıldı … Sen Tim Kaine (D-Va.) Cuma günü de imtiyazlı bir karar getirdi …" https://thehill.com/policy/defense/476738-sanders-khanna-introduce-legislation-to-block-funding-for-a-war-with-iran

Diyerek şöyle devam etti: "Trump'ın İran'la bir savaş başlatmasını önlemek için bir karar verdim. Başkan, Kongre'nin var olmadığını iddia etmek istiyor, ancak gereksiz bir savaşa girmesine izin vermeden önce tartışmak ve oy vermek bizim anayasal görevimizdir … – Tim Kaine " https://www.rawstory.com/2020/01/democratic-senator-files-war-powers-resolution-to-stop-trump-from-stumbling-into-a-war-with-iran/

"Endonezya’nın hava kuvvetleri, yağmurun su basmış başkenti Jakarta'ya düşmesini engellemek için tuzla bulutları tohumladı … Tohumlama operasyonu, şimdiye kadar kaydedilen en şiddetli yağmurun ardından başkente çarpan ölümcül flaş sel ve toprak kaymalarını takip ediyor." https://learningenglish.voanews.com/amp/indonesia-seeds-clouds-to-block-rain-from-flooded-capital/5231100.html

Wall Street Journal'a göre, "Bu hafta Japon savcılarından cesur kaçışıyla dünyayı sersemleten Ghosn, Japonya'dan sadece diğer yolcuları ABD pasaportu kullanarak kendilerini tanımlayan iki erkek olan özel bir jetle uçtu … Michael Taylor ve 2009 yılında Afganistan'daki Taliban esaretinden muhabir David Rohde'yi çıkarmasına yardım eden eski Yeşil Bereli'nin adı. ”dedi. https://nypost.com/2020/01/03/carlos-ghosn-may-have-been-helped-by-ex-green-beret-in-escape-from-japan-report/

"ABD Donanması 2. Filosu, Rusya'ya karşı koymak için 2018'de yeniden kuruldu ve ilk operasyonel yeteneğini elde ettikten yedi ay sonra 31 Aralık'ta tam operasyonel kapasiteye ulaştı, Donanma şunları söyledi … Norfolk, Virginia'da bulunan 2. Filo denetlenecek ve kontrol edilecek gemiler, uçaklar ve Doğu, Batı ve Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki ve Kuzey Kutbu'ndaki kuzeydeki gemiler. " https://m.theepochtimes.com/us-navy-declares-new-fleet-created-to-confront-russia-fully-operational_3193280.html

"Cuma günü LNA, Ulusal Anlaşma Hükümeti'nin (GNA) merkezi Trablus'un güneyindeki bir Türk uçağını düşürdüğünü söyledi. Bir rapor, LNA araçlarının bir sütununu hedefledikten sonra düşürülen bir Bayraktar TB2 silahlı uçağı olarak tanımladı. " https://www.rt.com/news/477432-libya-haftar-turkey-plan-shot/

Diyerek şöyle devam etti: "Bolivya'nın seçim mahkemesi yetkilisi Cuma günü geç saatlerde, 3 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Evo Morales'in ve ardından gelen geçici yönetimin yerini alacak yeni bir hükümetin seçileceğini duyurdu." https://www.aljazeera.com/news/2020/01/bolivia-hold-3-vote-president-congress-200104030745077.html

“Size Önemli Haberler Getiriyorum! (34)” için 107 yanıt

Bayburt merkezden ben ali. Merhaba paylaşım vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 07-01-2020 14:07:15

Artvin merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz yeminle hoşuma gitti, tebrikler 12-01-2020 19:01:09

Antalya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siten ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 18-01-2020 22:10:01

Giresun merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz valla çok hoşuma gitti, tebrikler 20-01-2020 12:11:34

Tekirdağ merkezden ben banu. Merhaba herkese siteniz harbiden hayran edici, facebookta paylaştım 20-01-2020 18:29:27

Edirne merkezden ben ali. Selam herkese paylaşım harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-01-2020 06:33:17

İstanbul merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın vallaha güzel, twitter da paylaştım 26-01-2020 00:17:54

Van merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 07-02-2020 18:43:23

Osmaniye merkezden ben ziya. Selam sayfan vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım 07-02-2020 19:54:43

Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 08-02-2020 19:19:35

Batman merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfan vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-02-2020 03:14:36

Kütahya merkezden ben Aylin. Selam paylaşımınız vallaha çok iyi, face de paylaştım 09-02-2020 11:45:40

Manisa merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım 09-02-2020 12:33:51

Kilis merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 10-02-2020 15:30:13

Zonguldak merkezden ben ali. Selam sayfa yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım 12-02-2020 16:59:11

Osmaniye merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler 14-02-2020 20:25:03

Aksaray merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 21-02-2020 18:33:51

Burdur merkezden ben ziya. Merhaba sayfanız gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım 22-02-2020 09:35:06

Bilecik merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımın süper ötesi iyi, face de paylaştım 24-02-2020 05:24:29

Şanlıurfa merkezden ben Emine. Merhabalar siteniz ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım 27-02-2020 15:43:21

Niğde merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşım gerçekten iyi, face de paylaştım 13-03-2020 05:55:55

Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan cidden hayran edici, face de paylaştım 18-03-2020 09:49:45

Isparta merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 08:44:02

Kastamonu merkezden ben ahmet. Selam web sitesi yeminle hayran edici, şukuladım 30-03-2020 02:52:13

Niğde merkezden ben doruk. Selam sayfan inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım 31-03-2020 00:06:56

Hakkari merkezden ben Emine. selamun aleyküm web sitesi valla hayran edici, şukuladım 08-04-2020 06:03:01

Yalova merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-04-2020 13:55:22

Kırşehir merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 01-05-2020 00:55:49

Gümüşhane merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 02-05-2020 15:07:50

Bartın merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-05-2020 10:59:06

Kastamonu merkezden ben Gürbüz. Merhabalar bu web sitesi inanki mükemmel, linkedinde paylaştım 07-05-2020 09:25:25

Giresun merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha iyi, linkedinde paylaştım 14-05-2020 10:11:23

Ağrı merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım 15-05-2020 02:45:35

Sinop merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz ciddiyim dikkat çekici, saolun 30-05-2020 19:47:04

Bolu merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-05-2020 23:10:49

İstanbul merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfan inanki güzel, teşekkürler 20-06-2020 03:17:59

Bartın merkezden ben Gürbüz. Mrb siten yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 21-06-2020 07:59:01

Giresun merkezden ben Aylin. Merhaba bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 29-06-2020 01:17:02

Batman merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfanız valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 29-06-2020 01:42:47

Bartın merkezden ben doruk. Selamlar siten vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 29-06-2020 01:42:54

Tunceli merkezden ben gaye. Slm paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 29-06-2020 01:42:57

Bilecik merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım 29-06-2020 08:07:07

Kütahya merkezden ben ahmet. Selam herkese web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 07-07-2020 19:56:19

Ağrı merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 08-07-2020 19:39:17

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir