Kategoriler
Genel

Size Önemli Haberler Getiriyorum! (36)

Ordu Rangers'ın "" "bir" koşulu ", İran ile gerginliğin artmasıyla Orta Doğu'ya konuşlandırılıyor, bir Savunma Dairesi yetkilisi Görev ve Amaç onayladı … Savunma Bakanlığı yetkilisi tam olarak kaç Ranger'in Orta Doğu'ya konuşlandırdığını doğrulayamadı veya operasyonel güvenlik kaygıları nedeniyle tam olarak nereye yöneldiklerini. " https://taskandpurpose.com/army-rangers-middle-east-iran

"Irak Parlamentosu, Temsilciler Konseyi (CoR), bağlayıcı olmayan çözünürlük Irak hükümetinden ABD liderliğindeki IŞİD karşıtı koalisyona askeri yardım talebini iptal etmek. Kararda, ABD ile çekilmeyi gerektirmeyen, ancak Başbakan'ın ABD ile Kuvvetler Statüsü Anlaşmasını feshederek sipariş verebileceği, görevli Irak Başbakanı Adel Abdul Mehdi'nin bunu yapmaya yetkisi olup olmadığı belli değil … GoI'den ABD ve Irak arasındaki Kuvvetler Devlet Anlaşması'nı (SOFA) iptal etmesini isteyin. " http://iswresearch.blogspot.com/2020/01/iraqs-parliament-votes-to-end-security.html?m=1

"Ancak Kasım ayında istifa eden ve bekçi rolünde görev yapan Abdul Mehdi, yasa tasarısını yasaya imzalama yetkisine sahip değil … Sonuç olarak, Pazar günü yapılan oylama ABD'nin Irak'taki varlığını hemen bozmadı … " https://www.washingtonpost.com/world/body-of-commander-slain-by-us-strike-arrives-in-iran-to-crowds-of-mourners/2020/01/05/4ca3281a-2f17- 11ea-BFFE-020c88b3f120_story.html? tidr = a_breakingnews & hpid = hp_no-name_hp kıran-haber% 3Apage% 2Fbreaking haber-çubuk

"… Pazar günü Irak parlamentosu ABD birliklerini ülkeyi terk etmeye çağırdıktan sonra cumhurbaşkanı birliklerin ayrılması halinde Bağdat'ın Washington'a hava üssünün bedelini ödemek zorunda kalacağını söyledi … Trump, Irak'ın ABD'nin ayrılması güçleri ve dostça bir temelde yapılmadı, "Onlara daha önce hiç görmedikleri gibi yaptırımlar uygulayacağız. İran yaptırımlarının biraz uysal görünmesini sağlayacak. "" http://news.trust.org//item/20200106000424-pka67/

"ABD'nin buna uyup uymayacağı sorulduğunda Pompeo," Irak halkının da protestoda olduğunu, ancak Amerika'ya karşı olmadığını "söylediğinde ısrar etti. Brennan, tedbirin Irak Başbakanı Adil Abd al tarafından ileri sürüldüğünü kaydetti. -Mahdi, Pompeo'ya “kendi hükümetinin Irak için egemenlik ve bağımsızlık yürütme yeteneğine büyük İran müdahalesi nedeniyle istifa eden Irak'ın başbakanı olarak” görevden alındı. ” https://www.mediaite.com/tv/pompeo-shrugs-off-acting-iraqi-prime-ministers-call-for-u-s-troops-to-leave-country-amid-iran-tensions/

"İran’ın devlet televizyonu, ülkenin 2015 nükleer anlaşmasının sınırlarından hiçbirine uymayacağını bildirdi … Duyuru Pazar gecesi geldi …" https://www.businessinsider.com/iran-fully-withdrawing-2015-nuclear-deal-amid-tensions-with-us-2020-1

"İslam Devleti ile savaşan Amerikan liderliğindeki koalisyon Pazar günü yaptığı açıklamada, İran'dan gelebilecek olası bir saldırıya karşı kendini savunmaya hazırlanma görevini durduracağını duyurdu." https://www.motherjones.com/politics/2020/01/coalition-forces-isis-stop-fighting-protect-iran-suleimani/

(Snopes UNPROVEN diyor) "İran, Amerikan Başkanı Donald Trump'ın kafasına 80 milyon dolar ödül verdi … Soleimani'nin televizyondaki cenaze töreni sırasında, resmi devlet yayıncıları ülkedeki her İranlı için bir ABD dolarının nakit parayla masaya yatırılacağını söyledi. Aynaya göre, ABD Başkanını öldüren herkese gidiyoruz. " https://dailypost.ng/2020/01/05/soleimanis-killing-iran-places-80m-bounty-on-trumps-head/

"Tomahawk kruvazör füzeleri ile donanmış bir Kraliyet Donanması nükleer enerjili denizaltı Güneş gazetesine göre, İran çarpıcı bir konumda … Güneş, İngiliz ordusunun daha yüksek kademelerinin desteklemeye istekli olduğunu iddia ederek alıntı yapıyor Amerikalılar İran'a saldırmaya karar verirse ABD askeri olarak. " https://www.presstv.com/Detail/2020/01/05/615458/UK-Military-Submarine-Attack-Iran-

"Daily Mail UK'nin bir raporuna göre, İran Hükümeti'ni temsil ettiğini iddia eden bir grup, Birleşik Devlet Hükümeti tarafından işletilen bir web sitesini hackledi … Az bilinen Federal Depo Kütüphanesi Programı, fdlp.gov tarafından işletilen web sitesi, Cumartesi günü saldırıya uğradı ve tahrif edildi ve çevrimdışına alındı ​​… Web sitesinde hackerların bıraktığı bir mesaj “Tanrı adına. İran Siber Güvenlik Grubu Hackerları Tarafından Saldırıya Uğradı. Bu İran'ın siber yeteneğinin sadece küçük bir parçası! Her zaman hazırız. ”" http://saharareporters.com/2020/01/05/hackers-loyal-iran-attack-website-operated-united-states-government-response-killing

"Pazar akşamı yayınlanan bir açıklamada, Nijerya Polisi Sözcüsü Frank Mba,“ Bu proaktif önlem, İranlı bir General Qassem Soleimani'nin yakın zamanda öldürülmesini izleyen İstihbarat Raporu'nu izliyor; bazı yerel çıkarlar büyük kitlelere çıkmayı planlıyor kamu sorunları ve sabotaj ”…“ Sonuç olarak, Bölgesel AIG'ler ve Polis Komutanları, maksimum gözetim ve ülke çapında can ve mal güvenliği ”.” https://www.vanguardngr.com/2020/01/breaking-iran-igp-adamu-places-nigeria-policemen-on-red-alert-nationwide/

"Silahlı Kuvvetler Operasyon Komutanlığı Cumartesi günü yaptığı açıklamada," Irak'taki Polonyalı askerlerin güvenlik nedeniyle Irak güçlerinin eğitimini askıya aldıklarını söyledi. " https://www.thefirstnews.com/article/poland-cancels-training-within-nato-mission-in-iraq-9589

Suriye rejimi güçleri ve İranlı milisler, Suriye'nin doğusunda Deir Ezzor bölgesindeki Conoco gaz sahasında üç mermi ateşlediler ve Pazar akşamı ABD büyükelçiliğinin bulunduğu Yeşil Bölgede altı roket atıldı … Yerel haber kaynağına göre Conoco saldırısı Deir Ezzor 24 … Reuters'e göre, Bağdat'taki Yeşil Bölgeye ve yakınlarına altı roket düştü. El Arabiya'ya göre bölgede birkaç sivil yaralandı. " https://m.jpost.com/Breaking-News/Assad-forces-Iran-militias-shell-Conoco-gas-field-in-Syria-report-613215

"Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Koniko gaz alanındaki Amerikan kuvvetleri tarafından topçu ateşinin başladığı askeri tatbikatları izledi … Suriye Gözlemevi, Amerikan askeri takviyesinin kırsaldaki Khasham Çölü'ndeki" Koniko "gaz alanına geldiğini öğrendi Dün Amerikan Kuvvetleri'nin el-Omar petrol sahasını terk ettiği Deir Ezzor … " http://www.syriahr.com/en/?p=152306

"Suriye İnsan Hakları Gözlemevi 5 Aralık 2019'da, bugün akşam yaklaşık 25 ABD kamyonunu izlediğini ve" Uluslararası Koalisyon "güçlerinin ve" Suriye Demokratik Güçlerinin "tatbikatlarıyla birlikte" Al-Omar Petrol Sahası "na gittiğini izledi. "Al-Omar Petrol Sahası" civarında … Tatbikat alanı helikopterlerin uçuşuna ve işaret fişeklerine tanık oldu. " http://www.syriahr.com/en/?p=152288

Diyerek şöyle devam etti: "Kaynaklara göre, bombalama, İran destekli bir milis kuvvetinin Suriye-Irak sınırındaki Sınır Muhafız Taburunun konumunu hedefledi … El-Bukamal şehrindeki muhabirimiz, bombalama sırasında uçak sesi olmadığını söyledi. bombalamanın insansız hava araçları tarafından gerçekleştirilebileceği anlamına gelir. " https://en.deirezzor24.net/u-s-carries-out-strikes-on-iranian-positions-near-the-syrian-iraqi-border/#

Diyerek şöyle devam etti: "NATO büyükelçileri, askeri ittifak başkanı tarafından Orta Doğu'daki durumu görüşmek üzere toplanan acil bir toplantı için Pazartesi günü Brüksel'de toplanacak." https://www.aninews.in/news/world/asia/rockets-fell-near-us-embassy-in-baghdad20200106012954/

"Düzinelerce İran-Amerika'nın Cumartesi günü ABD-Kanada sınırında gözaltına alındığı ve" siyasi görüş ve bağlılıklarının "sorgulandığı raporları milletvekilleri ve hak grupları tarafından alarmla karşılandı … Pazar günü, Konsey'in Washington eyaleti bölümü Amerikan-İslam İlişkileri (CAIR) "her yaştan 60'dan fazla İranlı ve İranlı-Amerikalıya uzun süre gözaltında tutulan ve Blaine, Wash'daki Barış Kemeri Sınır Geçişinde sorgulananlara yardım ettiğini" söyledi. CAIR, Cumartesi günü Vancouver, Kanada'da gerçekleşen İranlı bir pop konserinden dönüyordu … CAIR, Gümrük ve Sınır Koruması'ndan (CBP) anonim bir kaynak göstererek, "İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) CBP'ye, İran mirası olan ve vatandaşlık statüsüne bakılmaksızın potansiyel olarak şüpheli veya 'düşman' kabul edilen ülkeye giren herkesi 'rapor' etme ve gözaltına alma emri. https://www.commondreams.org/news/2020/01/05/alarming-iranian-americans-reportedly-detained-asked-about-political-views-us-border

Kaynaklar, “Kuveyt, özellikle GCC'deki diğer hedefler arasında İran tehditlerine erişebilecek bir ABD askeri üssünün varlığı nedeniyle, güvenliği tehdit eden acil durumlara hazır olması gereken yerde bulunuyor” dedi. hükümetin gıda ve ilaç rezervleri gibi çeşitli konuları tartışacağını, petrol sahaları ve limanlar gibi çeşitli önemli yerleri güvence altına alacağını ve ABD ve yabancı siteler çevresinde bu tehditlerin potansiyel hedefleri olabilecek güvenlik önlemlerini artıracağını söyledi. bir hafta içinde ihtiyati tedbirler ve acil durum planları hazırlaması istenecek ve medyanın vatanseverliği ve ulusal birliği artırmak ve geliştirmek, mezhepçilik ve nefretten kaçınmak için ulusal bir kamuoyu bilinçlendirme kampanyası başlatacağını … Ayrıca, kaynakların hükümetin Kuveyt'in bu konuda taraf tutmadığını ve hızlanmadan kaçınmak için barışçıl tepkiler çağrısında bulunduğunu doğrulayın. “Hiçbir saldırı lau olmayacak Kuveyt'ten herhangi bir tarafa karşı durdu. ”diyen kaynaklar, bazı İranlıların Soleimani'ye suikast düzeninde bulunan dronların Kuveyt'ten fırlatıldığına dair iddialarını inkar ettiğini ileri sürdü. https://news.kuwaittimes.net/website/regional-developments-on-kuwaiti-cabinet-meetings-agenda-today

Ancak diğerleri, ABD'nin ekonomik çıkarlarını korumaya ve jeopolitik alanda önemli bir oyuncu olarak kendini korumaya çalıştığına inanıyor çünkü Orta Doğu ekonomik meselelerini kontrol edenlerin dünyayı kontrol etme gücüne sahip olduğuna inanılıyor … İran petrol zengini bir ülke ve 50 milyar varilin üzerinde yeni bir petrol sahası bulunması ABD'yi Ortadoğu ülkesine saldırmaya iten bir değişken olabilir. " https://news.pindula.co.zw/2020/01/05/headline-iran-discovers-new-oil-field-preceded-usa-kill-iranian-commander/

"Filipin Cumhurbaşkanı Rodrigo Duterte Pazar günü ülkenin ordusunu İran ve Irak'ta binlerce Filipinli'yi tahliye etmeye hazırlanırken Orta Doğu'da düşmanlıklar artarsa ​​… Duterte, savunma, askeri ve polis yetkilileriyle yaptığı acil bir toplantıda direktif yayınladı. Andolong, Milli Savunma Bakanlığı sözcüsü. " https://dailypost.ng/2020/01/05/us-vs-iran-philippines-president-takes-action-after-death-of-soleiman/

"Artan gerilimler, İran ve Irak'ta Filipinli göçmen işçilerin ülkelerine geri gönderilmesini gerektiriyorsa, Çalışma ve İstihdam Dairesi (DOLE) kendilerine iş fırsatları ve geçim yardımı sağlanacağını garanti etti … Bir danışmada DFA Filipinos'u çağırdı" bir sonraki duyuruya kadar ülkedeki mevcut durum göz önüne alındığında Irak'a yapılacak herhangi bir seyahatin iptal edilmesi ”dedi. https://globalnation.inquirer.net/182888/if-repatriated-due-to-rising-tensions-ofws-in-the-middle-east-to-be-given-assistance-in-ph

"İran'la gerginlik son günlerde arttıkça, ABD casus ajansları ülkenin balistik füze birimlerini hazırladığını tespit etti, New York Times rapor etti … Füze birimlerinin daha fazla Amerikan saldırısından kaçınmak için dağılmış olup olmadığı belli değil misillemede ABD hedeflerine veya müttefiklerine saldırmaya hazırlanmak için … " https://taskandpurpose.com/us-spies-iranian-ballistic-missile

"Başkan Donald Trump, Pazar günü üst üste ikinci gece Amerikan hedeflerine yönelik herhangi bir saldırıya tepki olarak İran'ı vurmakla tehdit etti, çünkü roketler yine ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu Bağdat bölgesine düştü …" İran'ın ABD'ye herhangi bir kişiye veya hedefe çarpması gerektiği konusunda ABD Kongresi'ne (?!) bildirimde bulunulduğunda, ABD hızlı ve tam olarak ve belki de orantısız bir şekilde geri adım atacak ”dedi. https://www.stripes.com/news/middle-east/trump-renews-threat-to-iran-after-rockets-land-in-baghdad-s-green-zone-1.613632

"Cumhurbaşkanı Donald Trump Pazar günü, İran'ın kültürel sitelerinin ABD ordusu için adil bir oyun olduğu konusunda ısrar etti ve kendi yönetimi dahilinde uluslararası hukuk uyarınca bir savaş suçu oluşturacağı endişelerini ortadan kaldırdı." https://apnews.com/8d3385ab6c29c3da3ab9b081bae53884

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Abbas Mousavi, İran'ın İran'ın ABD hava saldırısında İranlı general Qasem Soleimani'nin öldürülmesi konusunda BM Güvenlik Konseyi'ne çağrıda bulunduğunu söyledi … Dışişleri Bakanlığı zaten siyasi, yasal ve uluslararası tedbirler başlattığını söyledi BM ve Güvenlik Konseyi de dahil olmak üzere, RIA Novosti bildirdi. " https://news.am/eng/news/552986.html

"Irak hükümeti Birleşmiş Milletler ve BM Güvenlik Konseyi'ne Cuma günü Bağdat'ta üst düzey bir İran generali ve üst düzey Iraklı milis liderini öldüren ABD hava saldırısı konusunda şikayette bulundu … Irak dışişleri bakanlığı yaptığı açıklamada, ABD hareketi konusunda Irak'ın egemenliğini ihlal eden şikayetleri bildirmek üzere BM genel sekreteri ve Güvenlik Konseyi başkanına resmi olarak mektup gönderildi. " http://www.basnews.com/index.php/en/news/iraq/572030

Diyerek şöyle devam etti: "Maas, AB dışişleri şefi Josep Borrell'e, bloğun dışişleri bakanları toplantısının ortak bir yaklaşım üzerinde anlaşmaya varılması için bu hafta öne geçmesini önerdi … Maas, Almanya'nın Irak hükümetiyle konuşacağını da söyledi … Bu arada Savunma bakanlığı Pazar günü yaptığı açıklamada, Almanya'nın Irak'taki birliklerinden çıkacak bir değişikliği ertelemeye karar verdiğini söyledi. https://globalnews.ca/news/6369350/germany-crisis-meeting-iran/

Diyerek şöyle devam etti: "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parlamentonun geçen hafta hareketi onaylaması sonrasında birliklerin Libya'ya taşınmaya başladığını söyledi … Misyonlarının BM destekli Trablus'taki Ulusal Anlaşma Hükümeti (GNA) için istikrar sağlamak olduğunu söyledi … Türk hükümeti askeri konuşlandırmanın boyutu hakkında hiçbir bilgi vermedi … Ülkenin biri Trablus'ta, diğeri ise Tobruk şehrinde olmak üzere iki rakip idaresi var. " https://www.bbc.com/news/world-africa-51003034

"SOHR kaynakları yaklaşık 1000 paralı askerin Libya topraklarına gönderildiğini doğruladı. Bu arada, Türkiye'deki eğitim kamplarında yaklaşık 1700 askere eğitim kursları sürüyor. Afrin'de ya da kontrollü bölgelerinde de işe alım hala devam ediyor. “Fırat Kalkanı” … Paralı askerlerin askere alınmasının, BM tarafından yaklaşık 30 yıl önce yayınlanan ve paralı asker yetiştirme eğitiminin askere alınmasını kriminalize eden uluslararası sözleşmelere göre bir suç olduğu dikkat çekicidir. ” http://www.syriahr.com/en/?p=152282

Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Pazar günü yaptığı açıklamada, Türkiye ve Libya'nın doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz aramak için uluslararası şirketlerle çalışabileceğini söyledi. Trablus ve Türkiye'de tanınmış hükümet doğal gaz için sondaj konusunda anlaşma sağladı, Ankara adımında bölgedeki haklarını savunmayı hedeflediğini söyledi. " https://www.reuters.com/article/us-turkey-libya-erdogan/turkey-libya-may-contract-international-firms-to-search-for-hydrocarbons-in-eastern-med-idUSKBN1Z40S8

Diyerek şöyle devam etti: "Türkiye'nin önde gelen savunma müteahhitlerinden BMC, ülkenin İçişleri Bakanlığı ile yakın tarihli bir anlaşmanın bir parçası olarak Tunus için zırhlı araçlar üretecek." https://www.dailysabah.com/defense/2020/01/05/tunisia-signs-deal-to-purchase-armored-vehicles-by-turkeys-bmc

Diyerek şöyle devam etti: "Çarşamba günü, 50'den fazla Brezilyalı grup Filistinliler için ve Brezilya'yı askerden arındırmak için zafer kazandı ve Brezilya Parlamentosu'nda İsrail ile askeri ve bilimsel işbirliğini güçlendirmek için bir tasarıyı feshetmek için muhalefeti harekete geçirdi." https://imemc.org/article/brazilian-groups-stop-bill-in-parliament-to-strengthen-military-and-scientific-cooperation-with-israel/

"İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, anlaşılan bir yanılgıda, işgalci varlığı, utanç verici bir baş ve utanç verici bir gülümsemeyle düzeltmeden önce" nükleer güç "olarak nitelendirdi … Netanyahu, Pazar günü bir kabine toplantısında korkunç gaf yaptı İbranice, Yunanistan ve Kıbrıs ile bir denizaltı gaz boru hattı anlaşmasına dikkat çekiyor … "Bu projenin önemi, İsrail'i nükleer enerjiye dönüştürmemizdir." Dedi. İsrail prömiyeri daha sonra bir süreliğine durdu, hatasını bir gülümseme ile kabul etti ve ardından yorumlarına devam etti. " https://www.presstv.com/Detail/2020/01/05/615461/Israel-Benjamin-Netanyahu-nuclear-power

"Ülkenin zaten haklı cumhurbaşkanı olduğunu iddia eden iki adam ve iki rakip yasama organı vardı. Şimdi yasama organlarından birinin iki rakip lideri var … Çünkü Maduro destekçileri Pazar günü Ulusal Meclisi yönetmek için kendi adamlarını seçtikten sonra, Bay Guaidó'nun taraftarları bir gazetenin merkezinde toplandı ve dramatik bir rulo oyu ile onu liderlik pozisyonuna tekrar seçti … Ulusal Meclis'in kontrolünü ele geçiren Maduro, ülke üzerindeki kontrolünü sağlamlaştırdı. hemen "parlamenter darbe d'état" olarak adlandırılan Venezüella muhalefet üyeleri ve yurt dışındaki eleştirmenler tarafından kınandı. https://www.nytimes.com/2020/01/05/world/americas/venezuela-noticias-maduro-guaido.html?emc=rss&partner=rss

Diyerek şöyle devam etti: "Soruşturma New York Times Gizlilik Projesi tarafından koordine edildi ve rapor edilmeyen bir endüstriden bilinmeyen birçok şirketten biri olan ve gittiğimiz her yerde birbirimizi takip etmek için elektronik veri kullanmaya adanmış bir konum veri şirketinden sızıntı kullandı." https://www.thesized.com/leaked-data-smartphones-spying-us/

"Çevrimiçi materyal kullanarak" kendini radikalleştiren "teröristler, üst düzey bir polis memuru olan Isis tarafından yönetilenlerden daha fazla Birleşik Krallık için daha büyük bir tehdittir … Karşı saldırıları önleme programının ulusal koordinatörü, genç ve savunmasız insanları uyardı, zihinsel sağlık sorunları olanlar da dahil olmak üzere sömürülüyordu. " https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/terrorists-radicalise-online-isis-threat-prevent-counter-extremism-attacks-a9257221.html

"… Başkan Donald Trump'ın uluslararası müzakereler özel danışmanı ve danışmanı Avi Berkowitz'in İsrail'e gelmesi bekleniyor … Ziyaret … resmi olarak Pazar sabahı başladı … Gazete, Berkowitz'in Trump'ın damadı ve baş danışmanı Jared Kushner'ın danışmanı şimdi Greenblatt'ın ABD'nin İsrail Büyükelçisi David Friedman ve Kushner ile geliştirdiği “yüzyılın anlaşması” olarak bilinen ABD barış planını sunmaktan ve sunmaktan sorumlu. ..Berkowitz'in son gelişmeleri tartışmak üzere İsrailli yetkililerle bir araya gelmesi bekleniyor. Ancak Trump'ın politikasını değiştirip kampanya sırasında planı açıklayıp yayınlamadığı konusunda hiçbir “ilginç” açıklama yapılmadı. ” https://www.middleeastmonitor.com/20200106-trumps-new-envoy-arrives-in-israel/

Üç kıdemli merkez bankası Pazar günü yaptığı açıklamada, "ABD ve sanayi dünyasının geri kalanındaki düşük faiz oranlarının daha da düşebileceğini söyledi." https://www.bnnbloomberg.ca/low-rates-could-get-even-lower-senior-central-bankers-warn-1.1369370

Eski Federal Rezerv Başkanı Janet Yellen Pazar günü yaptığı açıklamada, "Federal düzenleyicilerin potansiyel varlık kabarcıklarıyla mücadele etmek için gelişmiş güçlere ihtiyaçları var …" Diğer ülkelerde düzenleyiciler, hızlı kredi büyümesini ve düzenleyicilerin kredi-değerine sınır koyma yeteneğini kısıtlama araçlarına sahipler ipotek borçlanma oranları … Aynı panelde konuşan eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, finansal kurumların daha fazla sermaye tuttuğundan emin olmanın en iyisi olacağını söyledi … Alternatif, bir bankanın kredi verme kabiliyetini sınırlayan, daha da kötüsü, kaydetti … Zaten, uzmanlar gölge bankacılık sektörünün ABD'de verim arayışı göz önüne alındığında hızlı bir şekilde büyüdüğünü söyledi … Düzenleyiciler hala bu yeni olmayanların bazılarına kimin yatırım yaptığını tam olarak bilmiyorlar – endişeler ve endişe, bunu yapmak için ödünç para kullandıkları ve böylece riskli bir "kaldıraç-kaldıraç" ortamı yaratmalarıdır. https://www.marketwatch.com/story/yellen-says-regulators-need-new-powers-to-combat-potential-asset-bubbles-2020-01-05?mod=economy-politics

"Petrol ve dizel fiyatları ardı ardına beşinci gün yükseldi, çünkü Brent tipi ham petrol oranları% 2'den fazla arttı ve 70 dolarlık çizgiyi aştı." https://www.livemint.com/industry/energy/petrol-diesel-price-see-steep-hike-as-brent-crude-oil-rates-cross-70-mark-11578279876554.html

"1941'de, doğum yılımda, faşizm dünyayı fethetmenin eşiğine geldi. Geçtiğimiz on yıllar boyunca, demagoglar tarafından şiddetli milliyetçilik, ırk ve dini nefret ve militarizm kültüne seferber edilen Radikal Sağın hareketleri― 1941'in sonunda, yerel sağcı işbirlikçileri tarafından desteklendikleri diğer topraklardan büyük askeri istilalar başlatmış olan faşist Almanya, İtalya ve Japonya, Avrupa, Asya, ve Orta Doğu … son on yılda, eski faşist oyun kitabını izleyen hareketler ve partiler tarafından, şiddetli milliyetçilik, ırksal ve dini hoşgörüsüzlük ve militarizmin temel unsurlarını boğarak sağcı demagolar ile muazzam bir ilerleme kaydedildi. özellikle, kitlesel göç konusunda ve hırslı ekonomik élites tarafından finanse edilen Radikal Sağ, Avrupa Birliği'ni baltalayan, Fransa, İngiltere, Almanya, Hollanda ve Yunanistan ve Rusya, Hindistan, İtalya, Macaristan, Polonya, Türkiye, Brezilya, Filipinler, İsrail, Mısır ve elbette ABD gibi ülkelerin kontrolünü ele geçiriyor. " http://warisacrime.org/2020/01/06/a-historian-reflects-on-the-rise-of-fascism/

"Japon adalet bakanı sınır kalkış kontrollerini güçlendirme sözü verdi, Carlos Ghosn’un uçuşundan sonra kefalet koşullarını gözden geçirin." https://apnews.com/bfa8a8a4b028038f06a532143d928f53

"Toplantının sonunda basına brifing veren Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Ibok-Ete Ekwe Ibas, Nijerya'nın savaşta olmadığı için polisin iç güvenliği ele geçirmek için anayasal olarak görevlendirildiğini söyledi." https://www.thisdaylive.com/index.php/2020/01/06/were-ready-to-take-over-security-from-military-in-volatile-states-say-police/

"Malik Agar liderliğindeki SPLM-Kuzey başkan yardımcısı Yasir Arman, Sudan'da hükümet güçlerini ve silahlı grupları bir ulusal orduda birleştirmek için kapsamlı bir güvenlik reformu çağrısında bulundu." https://www.sudantribune.com/spip.php?article68812

Başbakan Yardımcısı Chris Fearne, Malta Bağımsız'a Pazar günü yaptığı açıklamada, Panama Belgeleri serbest bırakıldığında Konrad Mizzi ve Keith Schembri'den kurtulacağını söyledi … Pazar günü Malta Bağımsız, her iki PL lider yarışmacısına da aynı soruları gönderdi – Fearne ve PL Milletvekili Robert Abela – ikisine de Malta'nın enerji sorunu, Elektrogaz anlaşması, Malta'nın itibarı, gücün merkezileşmesi ve siyasi sorumluluk hakkında bir soruşturma başlatıp başlatmayacaklarını soruyor … ; Abela yapmadı … PL liderlik seçiminin Cumartesi günü yapılması bekleniyor ve şu anki Başbakan Joseph Muscat'ın bir süre sonra istifa etmesi bekleniyor. https://www.independent.com.mt/articles/2020-01-05/local-news/Panama-Papers-Fearne-says-he-would-have-gotten-rid-of-Schembri-Mizzi-6736218038

“Size Önemli Haberler Getiriyorum! (36)” için 309 yanıt

Uşak merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 06-01-2020 05:37:27

Bolu merkezden ben banu. Slm siten vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 06-01-2020 05:37:31

Giresun merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım 06-01-2020 15:19:59

Ankara merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siten cidden dikkat çekici, şukuladım 07-01-2020 19:09:21

Erzincan merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa inanki çok iyi, face de paylaştım 07-01-2020 19:09:48

Amasya merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 08-01-2020 19:47:27

Kayseri merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran edici, teşekkürler 19-01-2020 21:57:18

Kocaeli merkezden ben doruk. Selam paylaşımın yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım 20-01-2020 12:11:50

Sivas merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 20-01-2020 12:12:08

Hatay merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımın harbiden güzel, face de paylaştım 20-01-2020 12:12:19

Adıyaman merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 20-01-2020 18:30:00

Muğla merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 20-01-2020 18:30:05

Bolu merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 20-01-2020 18:30:35

Yozgat merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 18:30:47

Osmaniye merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız cidden hayran bıraktı, tebrikler 21-01-2020 06:33:28

Düzce merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 21-01-2020 06:33:35

Kocaeli merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden mükemmel, twitter da paylaştım 21-01-2020 06:35:45

Kilis merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 23-01-2020 00:33:08

Bolu merkezden ben banu. Mrb siteniz süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler 29-01-2020 06:37:01

Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 30-01-2020 21:40:59

Zonguldak merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfa harbiden dikkat çekici, saolun 31-01-2020 05:10:25

Sakarya merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-02-2020 20:41:59

İzmir merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha hayran edici, facebookta paylaştım 04-02-2020 18:59:24

Hakkari merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım valla çok iyi, facebookta paylaştım 05-02-2020 10:20:48

Tokat merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım 08-02-2020 13:02:17

Karabük merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi inan ki mükemmel, facebookta paylaştım 18-02-2020 10:37:32

Denizli merkezden ben ahmet. Selam paylaşımın gerçekten mükemmel, face de paylaştım 18-02-2020 10:39:57

Kastamonu merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 18-02-2020 10:40:17

Kırıkkale merkezden ben Emine. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım 20-02-2020 12:40:45

Kahramanmaraş merkezden ben Gürbüz. Selam siten ciddiyim hayran edici, tebrikler 20-02-2020 14:29:24

Mardin merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 21-02-2020 10:40:04

Erzincan merkezden ben Emine. Selam web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler 24-02-2020 10:40:26

Şanlıurfa merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımınız ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım 24-02-2020 10:40:37

Konya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler 26-02-2020 02:39:00

Diyarbakır merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki çok iyi, twitter da paylaştım 27-02-2020 10:37:29

Aydın merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 27-02-2020 10:39:28

Düzce merkezden ben banu. Selam paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 27-02-2020 10:41:56

Niğde merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi valla çok güzel, teşekkürler 27-02-2020 22:36:33

Iğdır merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 01-03-2020 10:37:29

Kilis merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 01-03-2020 10:37:30

Çorum merkezden ben gaye. Selamlar sayfa inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 01-03-2020 10:42:05

Bursa merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi valla hayran edici, sağolun 01-03-2020 14:39:10

Osmaniye merkezden ben banu. Merhaba siteniz yeminle mükemmel, teşekkürler 04-03-2020 10:43:12

Kayseri merkezden ben ali. Merhaba web sitesi valla ilgi uyandırıcı, şukuladım 06-03-2020 17:28:12

Adana merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 10:37:55

Aksaray merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden dikkat çekici, saolun 07-03-2020 10:41:46

Antalya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım 10-03-2020 10:37:47

Zonguldak merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 10-03-2020 11:45:19

Niğde merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfanız vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım 11-03-2020 17:59:02

Mardin merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 12-03-2020 04:22:39

Uşak merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 14-03-2020 06:09:22

Düzce merkezden ben gaye. selamun aleyküm siteniz valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 14-03-2020 06:11:24

Tunceli merkezden ben doruk. Mrb siteniz yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım 14-03-2020 17:33:41

Eskişehir merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-03-2020 04:19:28

Afyon merkezden ben ali. Slm sayfan vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 15-03-2020 04:19:31

Van merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 15-03-2020 04:22:50

Diyarbakır merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımınız harbiden dikkat çekici, saolun 15-03-2020 11:42:37

Kırşehir merkezden ben banu. Selam herkese web siten inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım 17-03-2020 06:11:57

Batman merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 17-03-2020 06:15:38

Kayseri merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa cidden hoşuma gitti, saolun 17-03-2020 09:32:25

Afyon merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım cidden hayran edici, tebrikler 17-03-2020 09:32:47

Aydın merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım 18-03-2020 19:09:15

Edirne merkezden ben ali. Merhaba sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-03-2020 09:31:41

Konya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımın inan ki hayran bıraktı, sağolun 23-03-2020 09:34:31

Şanlıurfa merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-03-2020 17:53:03

Erzincan merkezden ben Emine. Mrb bu web sitesi inanki çok güzel, teşekkürler 24-03-2020 18:02:15

Antalya merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, saolun 26-03-2020 09:29:53

Manisa merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 26-03-2020 09:37:08

Tekirdağ merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, saolun 29-03-2020 09:29:45

Diyarbakır merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi valla hoşuma gitti, sağolun 29-03-2020 09:29:46

Kırıkkale merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 29-03-2020 09:35:05

Mersin merkezden ben Emine. Selamın aleyküm bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 04-04-2020 09:30:15

Konya merkezden ben Gürbüz. Slm sayfanız vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım 04-04-2020 09:39:31

Van merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim mükemmel, saolun 07-04-2020 09:38:16

Amasya merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden çok güzel, saolun 09-04-2020 04:50:55

Eskişehir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 09-04-2020 04:51:26

Ordu merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız inanki hayran edici, teraziye tıkladım 09-04-2020 04:51:46

Konya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten çok güzel, saolun 09-04-2020 04:52:02

Bartın merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 09-04-2020 04:52:07

Aydın merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 09-04-2020 04:52:39

Adıyaman merkezden ben gaye. Selamlar web sitesi vallaha çok güzel, sağolun 09-04-2020 04:52:48

Muş merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok güzel, teraziye tıkladım 10-04-2020 06:57:56

Batman merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfanız inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım 10-04-2020 09:30:13

Adana merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-04-2020 12:11:16

Bitlis merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 05:05:39

Hakkari merkezden ben ahmet. Mrb siteniz inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım 13-04-2020 09:33:32

Uşak merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 16-04-2020 09:30:16

İstanbul merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız cidden güzel, facebookta paylaştım 16-04-2020 09:30:47

Zonguldak merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfa ciddiyim güzel, teşekkürler 16-04-2020 09:36:29

Muğla merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-04-2020 18:38:04

Artvin merkezden ben Aylin. Merhaba siteniz yeminle hayran edici, twitter da paylaştım 19-04-2020 09:30:22

Düzce merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden çok iyi, teşekkürler 19-04-2020 09:30:23

Diyarbakır merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki çok iyi, facebookta paylaştım 20-04-2020 17:40:38

Adıyaman merkezden ben doruk. Slm sayfanız yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 21-04-2020 05:16:14

Gaziantep merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfan süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 14-05-2020 10:09:33

Çorum merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 16-05-2020 21:11:57

Kastamonu merkezden ben Emine. Merhaba web siten harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 17-05-2020 16:40:59

Çanakkale merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha hayran edici, teşekkürler 04-06-2020 16:47:17

Manisa merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 20-06-2020 03:16:04

Balıkesir merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, sağolun 24-06-2020 12:54:12

Ankara merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımınız valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 25-06-2020 16:14:00

Karabük merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 28-06-2020 03:08:00

Ağrı merkezden ben doruk. Selam paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, face de paylaştım 28-06-2020 03:08:09

İzmir merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 28-06-2020 03:08:12

Amasya merkezden ben elif yılmaz. Slm web sitesi inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 28-06-2020 03:08:16

Tunceli merkezden ben ziya. Slm web siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2020 03:08:25

Iğdır merkezden ben banu. Merhaba herkese web siteniz vallaha çok iyi, facebookta paylaştım 28-06-2020 03:08:29

Ankara merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 28-06-2020 03:08:34

Antalya merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz harbiden hoşuma gitti, şukuladım 02-07-2020 09:58:45

Burdur merkezden ben ahmet. Selam herkese web sitesi harbiden dikkat çekici, teşekkürler 07-07-2020 21:32:31

Van merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 07-07-2020 21:33:12

Kırşehir merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfa inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım 07-07-2020 21:34:08

Iğdır merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz valla dikkat çekici, saolun 07-07-2020 21:34:13

Tunceli merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, sağolun 07-07-2020 21:34:18

Sinop merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfa cidden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 07-07-2020 21:34:28

Manisa merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımınız valla hayran bıraktı, teşekkürler 07-07-2020 21:34:33

Manisa merkezden ben doruk. Selamlar bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 07-07-2020 21:34:40

Ağrı merkezden ben Emine. Merhaba herkese web sitesi yeminle dikkatimi çekti, sağolun 07-07-2020 21:34:52

Malatya merkezden ben Aylin. Merhabalar web siteniz gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım 07-07-2020 21:35:18

Konya merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 07-07-2020 21:35:23

Amasya merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 07-07-2020 21:35:29

Tunceli merkezden ben mehmet. Merhaba siteniz harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 07-07-2020 21:35:48

Zonguldak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 07-07-2020 21:36:24

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir