Köpeğin şu anda nerede? En üretken salgının ortasında köpeğiniz nerede? Bir çeşit güvenceye ihtiyacımız olduğunda, köpeğiniz nerede bulunamaz. Köpeğin seni terk etti! Seni patates bile sayamayacak bir salak bıraktı.
Sen kölelerden başka bir şey değilsin, bazı tanrılara değil, kör beynine yalvaran bazı zengin beyaz yaşlı adamlara, son dolarlarını multi milyar dolarlık bir organizasyona vermek için takipçileri yıkadı. Milyon dolarlık evine gider, gece için 500 dolarlık bir fahişe kiralar, sonra size tövbe etmenizi söyler.
Kendini dürüst çöpsün, iyi değilsin.
İlk yanan siz olacaksınız, çok fazla eşleşmem var.
Selamın aleyküm sayfan harbiden hayran edici, face de paylaştım
Muğla merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşım gerçekten iyi, face de paylaştım 05-04-2020 22:28:56
selam arkadaşlar sayfan vallaha hoşuma gitti, saolun
Mardin merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi iyi, şukuladım 13-04-2020 18:48:30
selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, saolun
Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Merhabalar bu web sitesi yeminle çok güzel, saolun 18-04-2020 13:41:48
Selamın aleyküm siten vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler
Selamın aleyküm web siteniz harbiden hayran edici, şukuladım
Mrb web sitesi gerçekten çok güzel, face de paylaştım
Iğdır merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden iyi, twitter da paylaştım 23-04-2020 04:57:41
selamun aleyküm web sitesi inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım
Slm web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler
Afyon merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi valla iyi, teşekkürler 02-05-2020 08:40:24
Slm paylaşımın valla iyi, face de paylaştım
selam arkadaşlar sayfa cidden güzel, sağolun
Denizli merkezden ben Aylin. Merhaba web siten vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 10-05-2020 13:04:30
Kütahya merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha dikkat çekici, sağolun 14-05-2020 08:52:22
Ardahan merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 14-05-2020 18:42:24
Merhaba paylaşımın cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Siirt merkezden ben banu. Mrb paylaşımınız inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 27-05-2020 20:53:56
Denizli merkezden ben mehmet. Slm sayfanız harbiden dikkatimi çekti, sağolun 31-05-2020 12:45:23
Selam herkese web siten gerçekten mükemmel, teşekkürler
Merhabalar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Amasya merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım 10-06-2020 12:23:21
merhaba arkadaşlar web sitesi inanki güzel, twitter da paylaştım
Merhabalar sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler
Amasya merkezden ben doruk. Selam siten inan ki iyi, teşekkürler 04-07-2020 02:07:57
Tekirdağ merkezden ben banu. Merhabalar web siten harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 09-07-2020 00:40:08
Selam web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım
Selam web siten yeminle hoşuma gitti, saolun
Kırklareli merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz güzel, şukuladım 19-07-2020 22:51:24
Gaziantep merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 24-07-2020 18:41:02
Samsun merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle iyi, sağolun 28-07-2020 06:15:20
Bursa merkezden ben banu. Mrb sayfanız gerçekten dikkat çekici, saolun 29-07-2020 08:50:50
Van merkezden ben banu. Merhaba siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 06-08-2020 23:52:45
Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 07-08-2020 20:51:33
Isparta merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 08-08-2020 10:15:43
Bingöl merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan vallaha çok güzel, saolun 12-08-2020 01:17:24
merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım
Ağrı merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha çok güzel, şukuladım 17-08-2020 21:07:11
Mrb siteniz vallaha iyi, şukuladım
selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha güzel, şukuladım
Mrb paylaşımın inan ki çok güzel, facebookta paylaştım
Mrb siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Merhabalar web siteniz inan ki hayran edici, teşekkürler
selamun aleyküm siten vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım
Mrb paylaşımınız gerçekten çok iyi, saolun
Selamlar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Burdur merkezden ben Emine. Mrb web sitesi gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım 10-09-2020 23:32:45
Merhaba bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, saolun
Ordu merkezden ben mehmet. Selam sayfan yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 18-09-2020 00:17:01
Merhaba sayfa ciddiyim hayran bıraktı, sağolun
Merhaba herkese paylaşımınız inanki güzel, tebrikler
Ankara merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok güzel, saolun 29-09-2020 10:18:53
merhaba arkadaşlar web sitesi valla iyi, facebookta paylaştım
selamun aleyküm web sitesi yeminle güzel, sağolun
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , doruk – 424
Merhabalar paylaşımınız cidden çok güzel, sağolun
Mrb siten vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Elazığ merkezden ben Hasan. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki iyi, sağolun 17-11-2020 23:31:58
Afyon dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, saolun , gaye – 134
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , emin – 69
Uşak dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . Slm paylaşım valla dikkatimi çekti, tebrikler , – 83
Slm web sitesi harbiden çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım , Aylin – 286
Zonguldak dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . Merhaba sayfanız inanki güzel, şukuladım , ahmet – 484
Yozgat dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . Selam siten vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ali – 200
Selam herkese sayfanız harbiden çok iyi, teşekkürler
Merhaba sayfanız vallaha hayran edici, saolun
Iğdır dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . selamun aleyküm siten yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 478
Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfa ciddiyim güzel, tebrikler 02-01-2021 08:18:04
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım , ahmet – 209
Rize merkezden ben ali. Merhabalar sayfan vallaha çok hoşuma gitti, sağolun 04-01-2021 13:40:16
Bingöl dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . Selam herkese bu web sitesi inan ki çok iyi, saolun , doruk – 182
Artvin merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi yeminle dikkat çekici, face de paylaştım 06-01-2021 11:28:18
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inanki çok güzel, twitter da paylaştım , gaye – 118
Tekirdağ dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . selamun aleyküm siten inan ki çok güzel, teşekkürler , mehmet – 130
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inanki iyi, twitter da paylaştım , – 178
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın vallaha hayran edici, teşekkürler , hatice – 428
Mrb sayfa harbiden hayran edici, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. Slm siteniz ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım , memo – 256
Manisa dan kimler var. Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. . Merhabalar sayfa cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 36
Selamlar siteniz süper ötesi hoşuma gitti, sağolun
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. Selam bu web sitesi inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım , banu – 143
Merhaba herkese web siteniz inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Merhaba paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Bolu merkezden ben hatice. Merhaba sayfan vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 15-02-2021 15:55:17
İzmir merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siteniz gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-02-2021 01:24:31
Samsun merkezden ben Aylin. Selam web siten vallaha iyi, face de paylaştım 17-02-2021 22:52:37
Amasya merkezden ben ali. Slm siten vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 18-02-2021 20:00:29
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. Selam web sitesi inanki hoşuma gitti, saolun , ahmet – 362
Giresun merkezden ben Aylin. Selam herkese web sitesi yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 22-02-2021 16:33:35
Bu konu : ” Sizler dini fanatikler, bu ülkenin şu anda kargaşa içinde olmasının ana sebebidir. HİÇBİR ZAMAN kendini göstermemiş olan sahte bir inançtan ötürü her şeyden önce olduğunuzu düşünüyorsunuz. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten inanki mükemmel, linkedinde paylaştım , mehmet – 348