Bu noktada çok açık.
İngilizlerin% 75’inden fazlası, virüsün yayılmasıyla ilgili endişeler nedeniyle BJ’nin kilidi kaldırmasını istemiyor.
https://metro.co.uk/2020/05/03/worried-brits-fear-early-end-lockdown-poll-suggests-12648376/
Tarih, Mart 2020’den sonra insanların etkili bağışıklık sistemlerine sahip olmayı bıraktıklarını kaydedecek gibi görünüyor.
Bir pound bahse girebilir ve ikinci bir dalga olacağından elli pence yapabilirsiniz, ardından gelecek nesillerin haklarını yıllar boyunca daha fazla ihlal eden katı önlemler takip edebilirsiniz.
Merhabalar sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Mrb paylaşım gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım
İzmir merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 08:07:35
Eskişehir merkezden ben Aylin. Selam paylaşım inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:18:30
Merhaba sayfan harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım
Selamlar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım
Yozgat merkezden ben ziya. Merhabalar web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 14-05-2020 10:15:09
Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim dikkat çekici, sağolun
Selamlar sayfan vallaha çok iyi, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar siteniz yeminle dikkatimi çekti, tebrikler
Çorum merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, saolun 21-05-2020 23:56:47
Selam web siten harbiden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb paylaşım vallaha dikkat çekici, face de paylaştım
Slm paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Eskişehir merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 12-06-2020 18:41:41
Siirt merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfanız gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım 14-06-2020 06:02:39
selam arkadaşlar siteniz gerçekten dikkat çekici, tebrikler
Zonguldak merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siteniz harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-06-2020 20:03:23
selamun aleyküm web sitesi valla hayran edici, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm web siteniz vallaha hayran bıraktı, teşekkürler
Kırklareli merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi gerçekten çok iyi, face de paylaştım 03-07-2020 18:21:22
merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Siirt merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 08-07-2020 18:50:05
Adana merkezden ben mehmet. Merhaba bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-07-2020 17:18:32
Mrb paylaşım valla çok güzel, saolun
Yalova merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-07-2020 07:47:26
selam arkadaşlar web siteniz vallaha çok iyi, teraziye tıkladım
Selam siten harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Kırıkkale merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımınız valla güzel, face de paylaştım 02-08-2020 13:19:18
Merhabalar paylaşımınız yeminle dikkat çekici, teşekkürler
Mrb siteniz yeminle çok güzel, teşekkürler
Selam web sitesi inan ki mükemmel, saolun
Aksaray merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfa harbiden güzel, teşekkürler 15-08-2020 16:17:32
Adıyaman merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-08-2020 18:24:58
Kastamonu merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 29-08-2020 16:05:52
selamun aleyküm siten yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Çankırı merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşım gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım 14-09-2020 03:25:59
Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok güzel, face de paylaştım 15-09-2020 07:32:58
Denizli merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşım yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım 23-09-2020 08:27:04
Selam herkese sayfan cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım
Selam herkese paylaşımın inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. ” çok güzel. Selam paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım , ahmet – 147
Bursa dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Selamlar web siten cidden çok iyi, saolun , – 222
Merhaba web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Bu konu : ” Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. ” çok güzel. Mrb siten inanılmaz hoşuma gitti, sağolun , Emine – 146
Bursa dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle çok iyi, tebrikler , Aylin – 150
Kırıkkale dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Merhaba sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Gürbüz – 323
Bu konu : ” Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. ” çok güzel. Selam paylaşım valla mükemmel, sağolun , hatice – 30
Bu konu : ” Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım harbiden dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 346
Hatay dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Selam bu web sitesi inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 22
Ordu dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Slm paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , emin – 50
Merhaba sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler
Siirt merkezden ben emin. Slm siten harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 12-12-2020 15:53:35
Zonguldak merkezden ben . Selamlar siten inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 13-12-2020 18:10:59
Kırıkkale merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım yeminle çok güzel, saolun 15-12-2020 22:59:32
Ağrı merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımınız cidden hayran edici, saolun 20-12-2020 17:49:46
Osmaniye dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Selamlar web sitesi cidden çok güzel, face de paylaştım , mehmet – 42
Bu konu : ” Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. ” çok güzel. Merhaba paylaşım vallaha iyi, linkedinde paylaştım , emin – 110
Gaziantep merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım 28-12-2020 20:10:55
Aksaray merkezden ben ziya. Slm siten vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun 01-01-2021 07:01:37
Bu konu : ” Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. ” çok güzel. Selamlar siten valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 242
Merhabalar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, tebrikler
Selam web siten yeminle hayran edici, saolun
Sivas dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Selamın aleyküm bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler , Gürbüz – 457
Muş dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 151
Kırıkkale dan kimler var. Sol somununa bahse girebilirsin, ikinci bir kilitlenme olacak. . Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 240
Çanakkale merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 20-01-2021 05:36:19