seçim günü biden bu 6 hareketli eyaleti kazanıyordu. ve sonra birden, hepsi açıklama yapmadan saymayı bıraktı. daha sonra gecenin ortasında, kozu yukarı çeken ve tüm momentumu tersine çeviren düz çizgileri gösteren grafikler vardı. Kanıt yok diye bağırır mısın !! yoksa bağırsaklarında dolandırıcılığın ne kadar açık olduğunu görür müydün? Merak ediyorum, hepiniz entelektüel olarak dürüst olup, öfkeleneceğinizi kabul edecek kadar dürüst olursunuz.
Yozgat dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Selamlar web siteniz harbiden hayran edici, twitter da paylaştım , ahmet – 31
Iğdır merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız süper ötesi mükemmel, saolun 23-11-2020 20:52:00
Hakkari dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . selam arkadaşlar sayfa gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler , elif yılmaz – 58
Manisa merkezden ben emin. Mrb bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 04-12-2020 20:16:56
Kars merkezden ben . Selam sayfanız inan ki dikkatimi çekti, şukuladım 06-12-2020 14:04:56
Sakarya dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Selam herkese web siteniz gerçekten mükemmel, tebrikler , Aylin – 293
Hakkari dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Slm web siteniz cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 339
selam arkadaşlar web sitesi vallaha mükemmel, facebookta paylaştım
Van dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Selamlar bu web sitesi vallaha güzel, tebrikler , gaye – 300
Niğde dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Mrb sayfan yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 124
Selamlar web siten ciddiyim iyi, şukuladım
Yozgat merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 30-12-2020 22:55:34
Bu konu : ” solcular nasıl tepki verirdi ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 397
Bu konu : ” solcular nasıl tepki verirdi ” çok güzel. Merhaba paylaşımın gerçekten iyi, twitter da paylaştım , Gürbüz – 276
Merhaba herkese paylaşım inanki hayran edici, face de paylaştım
Kırşehir dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Selamın aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun , Aylin – 432
Tunceli dan kimler var. solcular nasıl tepki verirdi . Merhabalar paylaşımın inan ki hoşuma gitti, şukuladım , banu – 352
Muğla merkezden ben gaye. Mrb sayfa ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-01-2021 17:12:00
Gaziantep merkezden ben ali. Selam herkese sayfan gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-02-2021 01:51:45
Selam web sitesi valla ilgi uyandırıcı, saolun