İlki parlak bir içgörü. ABD’den Jimmy adında bir adam. Videoları çoğunlukla eski uygarlıkları ilgilendiriyor, ancak diğer komploları da araştırıyor. Bence objektif araştırma ve noktaları birleştiriyor ama sonuçları size bırakıyor. Videolarının çoğundan çok keyif aldım ve sanırım bazıları için göz açıcı olabilirler. 15-40 dakika daha uzun videolar yapar.

https://www.youtube.com/channel/UCsIlJ9eYylZQcyfMOPNUz9w

Tavsiye etmek istediğim ikinci kanal gizem tarihidir. Bu adamın bazı radikal ve anlamsız teorileri var ama genel olarak da sağlam araştırmalar yaptığını düşünüyorum. Her zaman paylaşamayacağınız güçlü bir düşünceye sahip olsa da, daha önce hiç duymadığınız dünyadaki inanılmaz / garip yerleri kapsar ve gösterir. Tamamen sadece bunun için kontrol değer! Kısa videolar 3-10 dakika.

https://www.youtube.com/channel/UCC9JHVPm-4P5QDp9vk8EH-A

Umarım insanlar benim gibi bu kanallardan hoşlanır ve öğrenir.

Author

108 Comments

  1. Karaman merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımınız yeminle mükemmel, sağolun 15-04-2020 15:32:38

  2. selam arkadaşlar paylaşım harbiden hayran bıraktı, şukuladım

  3. selamun aleyküm sayfa süper ötesi güzel, face de paylaştım

  4. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar siten cidden çok güzel, linkedinde paylaştım

  5. Çankırı merkezden ben banu. Merhaba sayfanız harbiden dikkat çekici, teşekkürler 19-04-2020 22:22:11

  6. İstanbul merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfa harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 23-04-2020 12:10:33

  7. Aydın merkezden ben doruk. Selamlar web siten valla mükemmel, facebookta paylaştım 26-04-2020 02:35:58

  8. Selam bu web sitesi süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım

  9. Kilis merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi valla ilgi uyandırıcı, saolun 04-05-2020 18:27:20

  10. Merhaba paylaşımın gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım

  11. Samsun merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 05-05-2020 07:16:13

  12. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden mükemmel, twitter da paylaştım

  13. Kastamonu merkezden ben banu. Slm paylaşım cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 09-05-2020 16:27:15

  14. elif yılmaz Reply

    Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten süper ötesi mükemmel, tebrikler 13-05-2020 06:42:27

  15. Merhaba sayfan gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. Ankara merkezden ben gaye. Merhaba web siten vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 29-05-2020 07:31:31

  17. Niğde merkezden ben Emine. Selamlar siteniz gerçekten hayran bıraktı, tebrikler 03-06-2020 09:08:19

  18. Bayburt merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın valla çok güzel, facebookta paylaştım 07-06-2020 03:10:49

  19. selamun aleyküm bu web sitesi cidden çok güzel, şukuladım

  20. Çorum merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden mükemmel, şukuladım 15-06-2020 06:21:59

  21. Selam bu web sitesi harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım

  22. Merhaba web siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  23. Denizli merkezden ben Gürbüz. Selam siten cidden dikkatimi çekti, teşekkürler 02-07-2020 11:28:53

  24. Malatya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler 04-07-2020 07:57:28

  25. Adıyaman merkezden ben ali. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 04-07-2020 08:01:26

  26. Selamlar siten vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  27. Hatay merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle hayran bıraktı, sağolun 04-07-2020 08:42:13

  28. Muş merkezden ben ali. Slm sayfanız yeminle mükemmel, face de paylaştım 04-07-2020 08:43:56

  29. Kırklareli merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok güzel, saolun 04-07-2020 10:06:16

  30. elif yılmaz Reply

    Mrb siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  31. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm siteniz cidden iyi, teraziye tıkladım

  32. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  33. selam arkadaşlar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler

  34. Bolu merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 29-07-2020 09:56:57

  35. Karaman merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi vallaha hoşuma gitti, saolun 03-08-2020 18:18:05

  36. Aydın merkezden ben ziya. Merhabalar sayfan süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 05-08-2020 02:22:12

  37. Selam herkese web sitesi cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  38. elif yılmaz Reply

    Van merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden çok güzel, face de paylaştım 06-08-2020 23:55:02

  39. Selam paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  40. Ankara merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 16-08-2020 23:39:18

  41. Gaziantep merkezden ben gaye. Slm siten harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 23-08-2020 15:44:38

  42. Erzincan merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, saolun 28-08-2020 15:43:52

  43. Selam herkese web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım

  44. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten cidden iyi, facebookta paylaştım 03-09-2020 14:27:57

  45. Düzce merkezden ben Emine. Selam sayfan vallaha billaha iyi, teşekkürler 07-09-2020 16:38:24

  46. Edirne merkezden ben ahmet. Merhaba sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-09-2020 12:01:51

  47. Selamın aleyküm web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  48. Mrb sayfan ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  49. Niğde merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi valla iyi, şukuladım 03-10-2020 06:42:10

  50. Adana merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 01-11-2020 15:33:40

  51. Kütahya merkezden ben hatice. selamun aleyküm sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-11-2020 20:42:41

  52. elif yılmaz Reply

    Bartın dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Merhabalar web siteniz valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 372

  53. Düzce dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . merhaba arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, şukuladım , gaye – 418

  54. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siten gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Aylin – 110

  55. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 115

  56. Merhaba web sitesi inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  57. selam arkadaşlar sayfanız harbiden çok güzel, face de paylaştım

  58. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 351

  59. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Mrb bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 334

  60. Giresun merkezden ben ali. Merhaba siten valla iyi, saolun 27-12-2020 20:59:28

  61. Bursa dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Mrb web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 171

  62. Samsun merkezden ben Aylin. Merhabalar siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 03-01-2021 12:04:46

  63. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım , memo – 76

  64. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. selamun aleyküm web siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler , ali – 36

  65. Merhabalar paylaşımınız inanki mükemmel, teraziye tıkladım

  66. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Mrb paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun , ali – 100

  67. Mardin dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Slm paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, saolun , – 240

  68. Giresun dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha mükemmel, saolun , – 446

  69. Tokat merkezden ben doruk. Selam sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 26-01-2021 14:44:03

  70. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Selam herkese siteniz harbiden güzel, saolun , – 19

  71. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Slm web siten inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım , – 363

  72. selamun aleyküm siteniz valla hayran edici, facebookta paylaştım

  73. Denizli dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 204

  74. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Slm bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım , banu – 299

  75. Gürbüz Reply

    Samsun merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 15-03-2021 12:48:29

  76. selamun aleyküm sayfan süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  77. Selam herkese bu web sitesi gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım

  78. Yozgat merkezden ben emin. Merhaba sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 09-04-2021 10:57:08

  79. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Selamlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 385

  80. Giresun dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Mrb siten inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 434

  81. Van dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Selamlar siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler , hatice – 415

  82. Tokat dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Mrb web siten inan ki çok güzel, şukuladım , emin – 476

  83. Van dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Selamlar siteniz inan ki çok iyi, teşekkürler , gaye – 94

  84. Selam herkese sayfanız valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  85. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , doruk – 180

  86. Merhaba web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım

  87. Merhabalar web sitesi vallaha çok iyi, twitter da paylaştım

  88. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler , Gürbüz – 338

  89. Karabük merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten vallaha çok güzel, saolun 17-05-2021 19:11:58

  90. Nevşehir merkezden ben memo. Merhaba web siteniz ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 24-05-2021 14:22:54

  91. Selam herkese paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler

  92. Giresun merkezden ben banu. Selam web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 04-06-2021 02:54:22

  93. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım

  94. Isparta dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Merhabalar paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, saolun , Aylin – 341

  95. Edirne merkezden ben Emine. Merhaba sayfanız vallaha çok güzel, tebrikler 06-06-2021 12:30:14

  96. Kırklareli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 12-06-2021 02:19:15

  97. Burdur dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Merhaba herkese sayfan inanki çok hoşuma gitti, sağolun , – 265

  98. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ahmet – 199

  99. Balıkesir merkezden ben Hasan. Merhabalar paylaşımın yeminle iyi, tebrikler 16-06-2021 02:21:12

  100. Merhaba herkese web siten inanki hayran edici, twitter da paylaştım

  101. selamun aleyküm paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler

  102. Şanlıurfa dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Merhabalar sayfa cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , Emine – 17

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link