Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum

İlki parlak bir içgörü. ABD’den Jimmy adında bir adam. Videoları çoğunlukla eski uygarlıkları ilgilendiriyor, ancak diğer komploları da araştırıyor. Bence objektif araştırma ve noktaları birleştiriyor ama sonuçları size bırakıyor. Videolarının çoğundan çok keyif aldım ve sanırım bazıları için göz açıcı olabilirler. 15-40 dakika daha uzun videolar yapar.

https://www.youtube.com/channel/UCsIlJ9eYylZQcyfMOPNUz9w

Tavsiye etmek istediğim ikinci kanal gizem tarihidir. Bu adamın bazı radikal ve anlamsız teorileri var ama genel olarak da sağlam araştırmalar yaptığını düşünüyorum. Her zaman paylaşamayacağınız güçlü bir düşünceye sahip olsa da, daha önce hiç duymadığınız dünyadaki inanılmaz / garip yerleri kapsar ve gösterir. Tamamen sadece bunun için kontrol değer! Kısa videolar 3-10 dakika.

https://www.youtube.com/channel/UCC9JHVPm-4P5QDp9vk8EH-A

Umarım insanlar benim gibi bu kanallardan hoşlanır ve öğrenir.

“Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum” üzerine 73 yorum

  1. Karaman merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımınız yeminle mükemmel, sağolun 15-04-2020 15:32:38

    Cevapla
  2. Çankırı merkezden ben banu. Merhaba sayfanız harbiden dikkat çekici, teşekkürler 19-04-2020 22:22:11

    Cevapla
  3. İstanbul merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfa harbiden çok güzel, teraziye tıkladım 23-04-2020 12:10:33

    Cevapla
  4. Aydın merkezden ben doruk. Selamlar web siten valla mükemmel, facebookta paylaştım 26-04-2020 02:35:58

    Cevapla
  5. Kilis merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi valla ilgi uyandırıcı, saolun 04-05-2020 18:27:20

    Cevapla
  6. Samsun merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 05-05-2020 07:16:13

    Cevapla
  7. Kastamonu merkezden ben banu. Slm paylaşım cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 09-05-2020 16:27:15

    Cevapla
  8. Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten süper ötesi mükemmel, tebrikler 13-05-2020 06:42:27

    Cevapla
  9. Bayburt merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın valla çok güzel, facebookta paylaştım 07-06-2020 03:10:49

    Cevapla
  10. Denizli merkezden ben Gürbüz. Selam siten cidden dikkatimi çekti, teşekkürler 02-07-2020 11:28:53

    Cevapla
  11. Malatya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim mükemmel, tebrikler 04-07-2020 07:57:28

    Cevapla
  12. Adıyaman merkezden ben ali. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 04-07-2020 08:01:26

    Cevapla
  13. Hatay merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle hayran bıraktı, sağolun 04-07-2020 08:42:13

    Cevapla
  14. Kırklareli merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok güzel, saolun 04-07-2020 10:06:16

    Cevapla
  15. Bolu merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 29-07-2020 09:56:57

    Cevapla
  16. Aydın merkezden ben ziya. Merhabalar sayfan süper ötesi hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 05-08-2020 02:22:12

    Cevapla
  17. Van merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden çok güzel, face de paylaştım 06-08-2020 23:55:02

    Cevapla
  18. Ankara merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 16-08-2020 23:39:18

    Cevapla
  19. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten cidden iyi, facebookta paylaştım 03-09-2020 14:27:57

    Cevapla
  20. Edirne merkezden ben ahmet. Merhaba sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-09-2020 12:01:51

    Cevapla
  21. Niğde merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi valla iyi, şukuladım 03-10-2020 06:42:10

    Cevapla
  22. Adana merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 01-11-2020 15:33:40

    Cevapla
  23. Kütahya merkezden ben hatice. selamun aleyküm sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-11-2020 20:42:41

    Cevapla
  24. Bartın dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Merhabalar web siteniz valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 372

    Cevapla
  25. Düzce dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . merhaba arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, şukuladım , gaye – 418

    Cevapla
  26. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siten gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Aylin – 110

    Cevapla
  27. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 115

    Cevapla
  28. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 351

    Cevapla
  29. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Mrb bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 334

    Cevapla
  30. Bursa dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Mrb web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 171

    Cevapla
  31. Samsun merkezden ben Aylin. Merhabalar siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 03-01-2021 12:04:46

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım , memo – 76

    Cevapla
  33. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. selamun aleyküm web siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler , ali – 36

    Cevapla
  34. Bu konu : ” Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum ” çok güzel. Mrb paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun , ali – 100

    Cevapla
  35. Mardin dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Slm paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, saolun , – 240

    Cevapla
  36. Giresun dan kimler var. Son birkaç yıldır keyif aldığım 2 youtube kanalı önermek istiyorum . Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha mükemmel, saolun , – 446

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link