“Cennetin Krallığı için tövbe yakındır” Tanrı’ya ve YESHUA’ya inancınızı koyun, onun mükemmel kuzusu ve müjdesi hala yapabiliyorken, çünkü her şeyin sonu hemen köşede
“Çünkü Tanrı dünyayı o kadar sevdi ki, tek Oğlunu verdi, ona iman eden yok olmamalı, sonsuz yaşama sahip olmalıydı.” (Yuhanna 3:16)
… SnooCalculations6486 tarafından gönderildi
[comments]
Bu konu : ” son yakın ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Hasan – 89
Bu konu : ” son yakın ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım , Aylin – 474
Muş dan kimler var. son yakın . Selamın aleyküm siten valla hoşuma gitti, saolun , Emine – 427
Bu konu : ” son yakın ” çok güzel. Merhaba herkese siten inanki çok güzel, teraziye tıkladım , ahmet – 137
Tekirdağ merkezden ben mehmet. Slm sayfa inanki hayran edici, şukuladım 09-12-2020 10:51:04
Merhaba herkese sayfa valla hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” son yakın ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , hatice – 275
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız inan ki güzel, facebookta paylaştım 15-12-2020 22:38:48
Bu konu : ” son yakın ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım , Hasan – 249
Bu konu : ” son yakın ” çok güzel. Selam herkese siteniz valla dikkatimi çekti, saolun , ziya – 256
Selam herkese siten yeminle çok güzel, face de paylaştım
Amasya merkezden ben hatice. Slm siteniz vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 09-01-2021 10:26:48
selam arkadaşlar web siten inanılmaz çok güzel, teşekkürler
Bitlis dan kimler var. son yakın . selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 176
Elazığ merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 16-01-2021 16:38:09
Kütahya dan kimler var. son yakın . Merhabalar siten harbiden iyi, şukuladım , – 159
Merhaba sayfan inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfa harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım