Hillary Clinton, Michelle Obama, Jill Biden ve Karen Pence tarafından bulunan zarfları hatırlıyor musunuz?
Gizli Servis’ten GW Bush’a geçen zarfı hatırlıyor musunuz … onu Laura Bush’a veren, Jeb’e gösteren kim? Ve Jeb aklını mı kaybetti?
cenaze videosu (robot sesi için üzgünüm – bu bulabildiğim en kompakt videoydu)
Popüler komplo, GW Bush’un Trump Takımına muhbirlik yapmasıdır. Popüler teoriye göre notta “Her şeyi biliyorlar, üzgünüm” diyor.
Benim teorim: GW, Laura ve Jeb hepsinin içindeydi.
GW notu hemen Laura’ya iletti. Okumadım. Bu notun “eşlere” teslim edileceğini biliyordu.
Laura hızlıca okudu ve Jeb’e göstermeye çalıştı. Jeb onu gördüğünde oldukça teatral bir tepki gösterdi. Onun şokunu ve dehşetini kaçıramazsınız. Ama dürüst olmak gerekirse, çok hızlı baktı – 6 kelimelik bir cümleyi 48 punto yazı tipinde okuduğunuzu hayal edin … Muhtemelen tüm bu kayda sahip olmanız Jeb’in tepkisinden daha uzun sürer. Kendi babanızın cenazesinde, onun tabutu sizin tarafınızdan taşınırken, dikkat edin. Ya o nottaki bir fotoğraftı ya da bunu bekliyordu ve ona göre tepki verdi.
VE – bu, Bush Sr’un tabutunun önlerinden geçtiği anda yapıldı – GÜVENİLİR olduğunda, tüm kameralar Bush ailesine odaklanacaktı.
Katılıyorum – Bush, Clintons, Obama, Biden ve Pence’e (ve CIA’ya) sırt çevirdi.
Yakın zamanda yenilenen Gitmo’da bir sürü insan kaybolacak. Yaşam için.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. Mrb web siten inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Hasan – 183
Kastamonu merkezden ben hatice. Merhabalar siteniz inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 06-12-2020 10:36:15
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, sağolun , mehmet – 256
Erzincan merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun 06-12-2020 14:04:04
Muş merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz yeminle çok güzel, twitter da paylaştım 09-12-2020 07:18:08
Slm siten yeminle hayran edici, şukuladım
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 95
selamun aleyküm siten ciddiyim çok iyi, şukuladım
Siirt dan kimler var. Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … . selam arkadaşlar siten ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 180
Mrb web siten ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım
Selam siten inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Slm siten inanki güzel, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar sayfanız vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Kocaeli merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfanız vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 31-12-2020 20:19:44
Merhabalar paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler
Niğde merkezden ben ali. Slm sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 09-01-2021 05:56:40
Edirne merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siten inanki iyi, face de paylaştım 09-01-2021 20:22:02
Afyon dan kimler var. Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … . Selam web siten süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım , Gürbüz – 443
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 304
Artvin merkezden ben . selam arkadaşlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 15-01-2021 03:57:15
Kayseri merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 15-01-2021 12:33:29
Selam herkese sayfa harbiden iyi, saolun
merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden mükemmel, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm web siten harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Slm bu web sitesi inanki mükemmel, tebrikler
Selam herkese web siten gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar siten yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. Selamlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , – 382
Selam herkese siten ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. selamun aleyküm web siten ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım , banu – 49
Bu konu : ” Son zamanlarda Bush Cenaze Zarflarını düşünüyordum … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle dikkat çekici, şukuladım , Aylin – 20