Son birkaç ayda, bölgemdeki anevrizmalardan ve felçlerden ölen çok sayıda insan tanıdım. Ölen tanıdığım tüm bu insanlar 25-34 yaşları arasındaydı. Hepsi genç ve çoğunlukla iyi durumda. Çoğunun altında yatan herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Bu, COVID’nin farkında olmadığımız bir yan etkisi olabilir mi? Başka bir şey mi var? Aynı zamanda bir tesadüf de olabilir. Ancak bu yıldan önce, yaş grubumda inme veya anevrizmadan ölen toplam sıfır kişi tanıyordum ve bu yıl yaklaşık 10 ölüm oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu konu : ” Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım , Aylin – 9
Slm paylaşımın yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Rize dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . Mrb web siteniz vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , – 439
Uşak merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler 06-12-2020 11:45:06
Bu konu : ” Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? ” çok güzel. Mrb web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 355
Selam web siteniz süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? ” çok güzel. Merhaba web siten inan ki iyi, sağolun , – 258
Edirne dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . Selamın aleyküm web sitesi harbiden dikkat çekici, saolun , Gürbüz – 285
Isparta dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . selamun aleyküm siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler , banu – 11
Afyon dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . selamun aleyküm sayfa yeminle iyi, teşekkürler , ali – 172
Amasya dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . Selam herkese bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , doruk – 298
Bu konu : ” Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? ” çok güzel. Selamlar sayfan gerçekten çok iyi, saolun , ahmet – 222
Bu konu : ” Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 117
Bu konu : ” Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? ” çok güzel. Selam siten ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 13
Kırıkkale dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . Merhaba bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ali – 181
Karabük merkezden ben . selam arkadaşlar web siten gerçekten dikkat çekici, saolun 14-01-2021 01:26:08
Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hayran edici, saolun
Kars dan kimler var. Son zamanlarda çok sayıda anevrizma ve inme ölümü. Teoriler? . Merhabalar web siten süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım , gaye – 93
Mrb sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfanız cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım