Her şey bir sürü saçmalık. Ben covid oldum, o yüzden başlama bokuna.
Çoğu insan o kadar bilgisiz ki testin bir sahtekarlık olduğunu bilmiyorlar. Bu her zaman planın bir parçasıydı. Çin, sokağa düşen insanların videolarını yayınladı. Grip temelde ortadan kaldırılır, kalp her zaman en düşük seviyeye bağlanır, ki bu her zaman yüksek olmalıdır çünkü insanlar daha şişman ve tembelleşmiştir. Huzurevinde ölen her hasta pozitif bir teste tabi tutulur.
Bu testleri herkese zorluyorlar. Bir antibiyotiğe ihtiyacınız varsa, yasaklanmadan, okuldan ayrılmadan, test yaptırmadan önce covid testi yaptırmalısınız. Çok daha fazla örnek.
Covid gerçektir, muhtemelen büyük sıfırlamayı getirmek için kasıtlı olarak yapılmış topal bir ördek virüsüdür. Bu virüsten o kadar çok şey başardılar ki, bu delilik. Dünyayı alt üst etmek sadece 1 yıl oldu. Önümüzdeki yılın ne getireceğini bir düşünün. FTW!
Isparta dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Merhabalar paylaşımın inan ki hayran edici, facebookta paylaştım , ali – 111
Tokat merkezden ben emin. Merhabalar sayfan yeminle güzel, face de paylaştım 28-11-2020 19:30:20
Eskişehir merkezden ben banu. Merhaba web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 28-11-2020 20:07:29
Bu konu : ” Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki güzel, şukuladım , Aylin – 464
Rize dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Merhabalar web sitesi inanılmaz iyi, face de paylaştım , Gürbüz – 275
Bu konu : ” Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, saolun , – 198
Antalya dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Slm paylaşımınız inanki çok güzel, şukuladım , emin – 282
Tokat dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . selamun aleyküm web siten cidden dikkat çekici, teraziye tıkladım , ali – 181
Kayseri dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , emin – 100
Malatya merkezden ben ahmet. Selam web siten yeminle dikkatimi çekti, sağolun 12-12-2020 15:40:37
Ağrı merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden hoşuma gitti, tebrikler 15-12-2020 22:39:12
Merhaba herkese sayfan harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım
Slm web siteniz süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? ” çok güzel. Selamlar sayfan inanılmaz mükemmel, sağolun , banu – 109
selam arkadaşlar siten cidden hayran edici, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? ” çok güzel. Selam sayfanız harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 311
Selamlar siteniz valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Selamlar sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım
Slm sayfan gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım
Nevşehir dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Selam siten ciddiyim hoşuma gitti, saolun , ahmet – 436
Merhabalar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, saolun
Aksaray merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz inan ki çok iyi, şukuladım 22-01-2021 03:26:44
Karabük merkezden ben ziya. selamun aleyküm siten vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 27-01-2021 00:48:44
Kahramanmaraş merkezden ben ziya. Mrb siten yeminle hayran bıraktı, sağolun 31-01-2021 11:42:39
Niğde dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Slm web siteniz harbiden güzel, twitter da paylaştım , Emine – 301
selamun aleyküm sayfa inan ki çok iyi, sağolun
İzmir dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . selam arkadaşlar siten inan ki hayran edici, sağolun , gaye – 409
Çanakkale dan kimler var. Sooo, rekor sürede bir hastalık için bir aşı yarattı, ancak yine de covid19’u test eden geçerli bir test üretemiyor mu? . Merhabalar sayfan yeminle iyi, twitter da paylaştım , hatice – 139