Cevap:
Böyle b * k demek bizi en başta programladığımız şeydi …
1984 ya da A Clockwork Orange kitaplarında bulunan Orwell taktiklerini önermemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya ne dersiniz? (George Orwell, Clockwork yazmadı, biliyorum …)
Esas olarak bu nedenle Trump’a oy verdim, “polisin” norm olduğunu varsaymaktan bıktım … Git başka bir yerde konformist ütopyanı yarat … Venezuela gibi …. oh bekle.
Merhabalar paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Amasya dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Merhaba sayfan inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Emine – 323
Tokat merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfanız cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 23-11-2020 20:53:54
Tokat dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Selam bu web sitesi süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 404
Tunceli dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun , hatice – 153
Yalova dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Selamlar web siten vallaha iyi, facebookta paylaştım , ahmet – 259
Selamın aleyküm siten gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi ” çok güzel. Slm web siten cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 447
Bu konu : ” Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi ” çok güzel. Merhaba sayfa cidden iyi, tebrikler , memo – 32
Uşak dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Mrb paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , hatice – 327
selam arkadaşlar sayfan gerçekten hoşuma gitti, tebrikler
Selam bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, tebrikler
Şanlıurfa dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Merhaba sayfan vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım , Emine – 395
Van merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden hoşuma gitti, sağolun 25-12-2020 16:38:18
Merhaba herkese siteniz gerçekten iyi, teraziye tıkladım
Nevşehir merkezden ben ziya. Mrb sayfanız vallaha hayran bıraktı, sağolun 03-01-2021 16:44:09
Selam paylaşımın inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, saolun , ali – 478
Bu konu : ” Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi ” çok güzel. selamun aleyküm siten inanılmaz güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 107
Siirt dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Merhaba sayfanız ciddiyim iyi, teraziye tıkladım , doruk – 370
Çanakkale merkezden ben hatice. Selamlar web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 11-01-2021 19:33:45
Kayseri merkezden ben banu. Merhaba web sitesi inanki çok iyi, tebrikler 14-01-2021 20:26:58
Slm paylaşımınız inanki iyi, linkedinde paylaştım
Elazığ merkezden ben . merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran edici, sağolun 26-01-2021 22:34:31
Gümüşhane dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım , emin – 84
Ardahan dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler , ali – 24
Adana dan kimler var. Soru: “… 75 milyon insanı nasıl * kovuyorsunuz *? (Trump’a kim oy verdi) Nereden başlıyorsunuz? Tilki? Facebook?” -David Atkins, DNC üyesi . Merhabalar web siteniz yeminle mükemmel, facebookta paylaştım , mehmet – 368
Merhaba herkese sayfan inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Aydın merkezden ben banu. Mrb sayfa cidden iyi, teşekkürler 20-02-2021 08:22:56
Bayburt merkezden ben Hasan. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 28-02-2021 02:25:17
Nevşehir merkezden ben ahmet. Slm web siteniz vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 28-02-2021 12:48:15