Sosyal medyanın, özellikle de reddit’in gizli amacı, kamuoyunda yayın için onaylananları kontrol eden aynı derin devlet / büyük teknoloji operatörleri tarafından kamusal tartışma için önceden onaylanmamış bilgi ve fikirlerin paylaşılmasını ve tartışılmasını bastırmaktır. ana akım medya. Reddit moderatörlerinin çoğunun bu sansür rejimine açıkça taraf olmaları gerçeği, konuya duydukları coşkudan dolayı sadece rastgele redditörler olmadıklarının kanıtıdır. Onlar ya reddit’in ya da NSA’nın ya da her ikisinin de çalışanları ve iyi insanlar değiller. Niyetleri kötüdür, bu yüzden gerçekte kimin için çalıştıklarını asla açıklamazlar.
Bu konu : ” Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet ” çok güzel. Mrb paylaşımın süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 151
Trabzon dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Selam paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, saolun , Hasan – 464
Mrb web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun
Kayseri merkezden ben memo. Mrb web siten harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 27-01-2021 11:29:58
Düzce merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 27-01-2021 11:34:08
Bilecik merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 27-01-2021 11:43:22
Bu konu : ” Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten inan ki çok iyi, şukuladım , Aylin – 467
Erzurum dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi hayran edici, face de paylaştım , ali – 103
Burdur dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Selam web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , – 55
Aksaray merkezden ben Hasan. Selam sayfan inanki hayran edici, sağolun 27-01-2021 11:57:31
Bu konu : ” Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 86
Malatya merkezden ben memo. Selamlar sayfa gerçekten güzel, teraziye tıkladım 27-01-2021 12:01:16
Samsun dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Mrb siten gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım , ali – 263
Hatay dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . merhaba arkadaşlar web siten inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ahmet – 1
Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok güzel, tebrikler
Merhabalar web siteniz vallaha billaha iyi, face de paylaştım
Siirt dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Selam herkese web siteniz gerçekten hayran edici, saolun , mehmet – 280
Bartın merkezden ben Hasan. Merhaba herkese paylaşımın harbiden iyi, teşekkürler 27-01-2021 12:04:53
Karaman merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm web siteniz valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 28-01-2021 04:56:48
Bu konu : ” Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha iyi, facebookta paylaştım , gaye – 88
Bu konu : ” Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet ” çok güzel. Merhabalar sayfa valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 161
Ankara merkezden ben memo. Selamlar bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 11-02-2021 05:53:12
Şanlıurfa dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Merhaba herkese siteniz gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım , Emine – 368
Gaziantep dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Mrb paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, şukuladım , doruk – 158
Artvin dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Merhaba web sitesi süper ötesi çok güzel, saolun , ziya – 212
Osmaniye dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Merhaba siteniz vallaha güzel, tebrikler , ali – 192
Sakarya dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Merhabalar web sitesi yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 370
Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşım cidden çok iyi, saolun 05-04-2021 10:40:36
Mersin dan kimler var. Sosyal Medya, Sansür ve Derin Devlet . Slm web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım , ali – 255