Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum?

17 yaşındayım, pratik olarak ön teknoloji ve son teknoloji çağları arasında doğdum. Bu yüzden çocukluğumun adil bir miktarını alet kullanmadan geçirdim ve 9 yaşında gerçekten buna girdim. Bu yüzden teknoloji, sosyal medya, Faceb ** k, sonra Instag ile büyüdümm ve tüm bu şeyler. Sosyal medyayı gerçekten sevmiyorum. Dürüst olmak gerekirse yalnız kalmayı tercih ediyorum ve genellikle mesajlarıma / çağrılarıma cevap vermiyorum ve çok fazla “arkadaş” kaybettim. Hayatımda kalan az insan hala burada çünkü kendimi olabildiğince çabuk cevaplandırıyorum çünkü onları biraz önemsiyorum ve tamamen yalnızlıktan korkuyorum. BURADA GERÇEK SORUN BAŞLIYOR: Sosyal medya olmadan depresyona giriyorum. Instagr’da gerçekten aktiftimBir süre önce ve ben biraz ama çok popüler değilim. 1.3k takipçim var ama çoğu bot. Ve evet, aktiftim, hikayeler, fotoğraflar vb. Yolladım. Ama sonra böyle bir hayatı sevmediğime karar verdim ve ara vermek istedim. 2019 yazını her şeyden çıkardım ve elbette iyi olup olmadığımı soran birçok endişe mesajı aldım ama kimseye cevap vermedim. Sonbaharda sadece bazı mesajlara göz atmaya ve yanıtlamaya geri döndüm, ancak hepsine değil, şimdi Instagram’da tekrar tamamen etkileşime geçtim. Ve mola verdiğimden beri gerçekten depresyonda ve aşağıdayım ve iyi değilim. Ama tekrar yayınlamaya başladığımdan bu yana geçen 5 gün inanılmazdı. Kendimi mutlu ve kendinden emin hissettim. İnsanlar bana iyi davranıyor ve çok şükür ki şişman olsam bile sık sık zorbalığa maruz kalmıyorum. Ve evet, bu yüzden içerik hissediyorum ama bu bir tür “ilaç” değil mi?

“Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum?” üzerine 69 yorum

  1. Çorum merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle güzel, teraziye tıkladım 09-04-2020 00:47:07

    Cevapla
  2. Gaziantep merkezden ben mehmet. Merhabalar siten harbiden dikkatimi çekti, şukuladım 22-04-2020 16:10:44

    Cevapla
  3. Edirne merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 29-04-2020 18:03:11

    Cevapla
  4. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 15-06-2020 02:04:41

    Cevapla
  5. Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 22-06-2020 22:59:08

    Cevapla
  6. Batman merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-07-2020 08:59:08

    Cevapla
  7. Edirne merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 10-07-2020 09:59:59

    Cevapla
  8. Erzurum merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran edici, teraziye tıkladım 24-07-2020 02:52:27

    Cevapla
  9. Karabük merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 26-07-2020 17:20:19

    Cevapla
  10. Çanakkale merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 04-08-2020 12:44:48

    Cevapla
  11. Ankara merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 16-08-2020 14:40:58

    Cevapla
  12. Gümüşhane merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 20-09-2020 11:35:27

    Cevapla
  13. Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 26-09-2020 21:08:50

    Cevapla
  14. Giresun dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhaba web sitesi valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 425

    Cevapla
  15. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 273

    Cevapla
  16. Ardahan dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Slm paylaşımın vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , memo – 356

    Cevapla
  17. Artvin merkezden ben banu. Merhaba herkese web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 01-12-2020 13:17:43

    Cevapla
  18. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Selamlar sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 23

    Cevapla
  19. Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşım valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 14-12-2020 08:25:11

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Mrb bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 219

    Cevapla
  21. Nevşehir dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 141

    Cevapla
  22. Bingöl dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Selamlar siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 173

    Cevapla
  23. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Mrb web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , emin – 56

    Cevapla
  24. Yozgat dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Mrb sayfanız cidden güzel, saolun , ziya – 140

    Cevapla
  25. Gümüşhane dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ali – 465

    Cevapla
  26. Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-01-2021 01:54:52

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link