17 yaşındayım, pratik olarak ön teknoloji ve son teknoloji çağları arasında doğdum. Bu yüzden çocukluğumun adil bir miktarını alet kullanmadan geçirdim ve 9 yaşında gerçekten buna girdim. Bu yüzden teknoloji, sosyal medya, Faceb ** k, sonra Instag ile büyüdümm ve tüm bu şeyler. Sosyal medyayı gerçekten sevmiyorum. Dürüst olmak gerekirse yalnız kalmayı tercih ediyorum ve genellikle mesajlarıma / çağrılarıma cevap vermiyorum ve çok fazla “arkadaş” kaybettim. Hayatımda kalan az insan hala burada çünkü kendimi olabildiğince çabuk cevaplandırıyorum çünkü onları biraz önemsiyorum ve tamamen yalnızlıktan korkuyorum. BURADA GERÇEK SORUN BAŞLIYOR: Sosyal medya olmadan depresyona giriyorum. Instagr’da gerçekten aktiftimBir süre önce ve ben biraz ama çok popüler değilim. 1.3k takipçim var ama çoğu bot. Ve evet, aktiftim, hikayeler, fotoğraflar vb. Yolladım. Ama sonra böyle bir hayatı sevmediğime karar verdim ve ara vermek istedim. 2019 yazını her şeyden çıkardım ve elbette iyi olup olmadığımı soran birçok endişe mesajı aldım ama kimseye cevap vermedim. Sonbaharda sadece bazı mesajlara göz atmaya ve yanıtlamaya geri döndüm, ancak hepsine değil, şimdi Instagram’da tekrar tamamen etkileşime geçtim. Ve mola verdiğimden beri gerçekten depresyonda ve aşağıdayım ve iyi değilim. Ama tekrar yayınlamaya başladığımdan bu yana geçen 5 gün inanılmazdı. Kendimi mutlu ve kendinden emin hissettim. İnsanlar bana iyi davranıyor ve çok şükür ki şişman olsam bile sık sık zorbalığa maruz kalmıyorum. Ve evet, bu yüzden içerik hissediyorum ama bu bir tür “ilaç” değil mi?

Author

110 Comments

  1. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle hayran bıraktı, saolun

  2. Çorum merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle güzel, teraziye tıkladım 09-04-2020 00:47:07

  3. Merhaba herkese siten yeminle iyi, sosyal medyada paylaştım

  4. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  5. Selamın aleyküm sayfanız yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  6. Merhaba web siten vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  7. Gaziantep merkezden ben mehmet. Merhabalar siten harbiden dikkatimi çekti, şukuladım 22-04-2020 16:10:44

  8. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi çok güzel, tebrikler

  9. Edirne merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 29-04-2020 18:03:11

  10. elif yılmaz Reply

    Selamlar paylaşımınız gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım

  11. selamun aleyküm sayfanız harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım

  12. selam arkadaşlar siten inanki hayran edici, teraziye tıkladım

  13. Malatya merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten cidden hoşuma gitti, sağolun 21-05-2020 08:20:49

  14. Aksaray merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşım inan ki çok iyi, şukuladım 29-05-2020 10:20:15

  15. merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. Selam herkese bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım

  17. Selam web siten inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  18. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 15-06-2020 02:04:41

  19. Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 22-06-2020 22:59:08

  20. Batman merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-07-2020 08:59:08

  21. Edirne merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 10-07-2020 09:59:59

  22. Selam herkese paylaşım harbiden hayran edici, facebookta paylaştım

  23. Erzurum merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran edici, teraziye tıkladım 24-07-2020 02:52:27

  24. Karabük merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 26-07-2020 17:20:19

  25. Muş merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşım inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 27-07-2020 00:43:53

  26. Çanakkale merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 04-08-2020 12:44:48

  27. Slm sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler

  28. Giresun merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 12-08-2020 01:28:13

  29. elif yılmaz Reply

    Bitlis merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 12-08-2020 22:40:39

  30. Ankara merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten iyi, linkedinde paylaştım 16-08-2020 14:40:58

  31. Kars merkezden ben Gürbüz. Selam web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler 19-08-2020 19:30:40

  32. Muş merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten cidden iyi, face de paylaştım 23-08-2020 17:07:48

  33. Merhabalar web siten vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  34. Kırşehir merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 28-08-2020 08:26:29

  35. Mrb paylaşımın valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  36. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  37. Manisa merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siten ciddiyim çok iyi, tebrikler 13-09-2020 05:34:41

  38. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun

  39. Selam paylaşım gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  40. Gümüşhane merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 20-09-2020 11:35:27

  41. Ağrı merkezden ben banu. Merhaba sayfan harbiden hoşuma gitti, tebrikler 24-09-2020 06:57:59

  42. Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 26-09-2020 21:08:50

  43. Giresun dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhaba web sitesi valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 425

  44. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 273

  45. Ardahan dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Slm paylaşımın vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , memo – 356

  46. Artvin merkezden ben banu. Merhaba herkese web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 01-12-2020 13:17:43

  47. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Selamlar sayfanız inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 23

  48. Gürbüz Reply

    Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşım valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 14-12-2020 08:25:11

  49. Merhabalar paylaşımınız harbiden çok iyi, teşekkürler

  50. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Mrb bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 219

  51. Nevşehir dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 141

  52. Bingöl dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Selamlar siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 173

  53. Selamlar web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  54. Kırıkkale merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfa yeminle güzel, sağolun 24-12-2020 10:43:23

  55. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Mrb web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , emin – 56

  56. Yozgat dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Mrb sayfanız cidden güzel, saolun , ziya – 140

  57. Bayburt merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım cidden dikkat çekici, sağolun 31-12-2020 10:34:38

  58. Gümüşhane dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ali – 465

  59. elif yılmaz Reply

    Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-01-2021 01:54:52

  60. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , Hasan – 129

  61. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Merhabalar sayfanız vallaha iyi, face de paylaştım , emin – 115

  62. Merhaba herkese sayfanız gerçekten hayran edici, saolun

  63. Bartın dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Slm paylaşım süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 282

  64. Amasya dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhaba herkese siteniz inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 445

  65. Amasya dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhaba bu web sitesi vallaha çok iyi, teşekkürler , Aylin – 437

  66. Kırşehir merkezden ben emin. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi iyi, teraziye tıkladım 29-01-2021 04:26:55

  67. Afyon dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım , Emine – 376

  68. Diyarbakır merkezden ben . merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım 06-02-2021 02:39:00

  69. Slm paylaşım valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  70. Kilis merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siten ciddiyim hayran edici, teşekkürler 18-02-2021 18:49:43

  71. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Slm paylaşım valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 226

  72. Van dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Selam siten yeminle çok güzel, teraziye tıkladım , banu – 288

  73. Yalova merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten gerçekten dikkatimi çekti, sağolun 03-03-2021 15:21:33

  74. Selam paylaşım inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  75. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Slm bu web sitesi yeminle çok güzel, saolun , – 188

  76. Bilecik dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , emin – 180

  77. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  78. Niğde merkezden ben memo. Merhaba paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler 18-03-2021 02:56:37

  79. Bolu dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhabalar web siteniz ciddiyim iyi, tebrikler , emin – 241

  80. Rize merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web sitesi inan ki dikkat çekici, face de paylaştım 21-03-2021 01:43:59

  81. Samsun merkezden ben hatice. selam arkadaşlar siteniz süper ötesi iyi, sağolun 25-03-2021 23:14:27

  82. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden çok iyi, face de paylaştım

  83. Konya merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun 30-03-2021 18:28:43

  84. Gürbüz Reply

    Rize dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhabalar paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , Gürbüz – 462

  85. Niğde dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . selam arkadaşlar siteniz inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 400

  86. Merhabalar web siten inanki mükemmel, face de paylaştım

  87. Ardahan merkezden ben Hasan. Merhaba herkese web sitesi yeminle iyi, şukuladım 29-04-2021 17:26:59

  88. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Slm paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, saolun , banu – 392

  89. Mardin dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Merhabalar paylaşımın cidden hayran edici, saolun , Emine – 120

  90. Samsun merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın inanki çok güzel, face de paylaştım 04-05-2021 00:37:18

  91. Gümüşhane merkezden ben . Mrb paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 04-05-2021 08:05:15

  92. Gümüşhane dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler , mehmet – 474

  93. Gürbüz Reply

    Tokat dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Selam web siten inan ki iyi, facebookta paylaştım , Gürbüz – 376

  94. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. selamun aleyküm siten vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , gaye – 410

  95. Diyarbakır merkezden ben . Merhaba herkese siteniz ciddiyim hayran edici, sağolun 22-05-2021 02:41:42

  96. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  97. Bu konu : ” Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz valla güzel, teşekkürler , ali – 177

  98. Konya dan kimler var. Sosyal medyadan mola verdim, depresyona girdim, geri döndüm ve aniden iyi hissediyorum? . Selam siten süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , hatice – 371

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link