Dayanamayan bir google çalışanı tarafından kıçını tekmeledi ve hastaneye yolladı. Şu anda tedavi görüyor ama sanırım doktorlarla da dalga geçiyor, bu yüzden bakıcılarınıza orta parmağınızı vermeyi ve onlara tehditkar bir şekilde sırıtarak onlara takılmayı sevdiğiniz zaman tedavi görmek zor olacak.

Son 2 gözetmen de ona fiziksel olarak saldırdı. sosyopat gözlerinin içine bakacak, stresli bir süpervizörün ses klibini kaydedecek ve süpervizör gelip süpervizör “benimle dalga geçiyor musun” diyene kadar ses düğmesine dokunacak. ve sonra sosyopat onun gözüne bakar ve tekrar düğmeye bastığında, süpervizör öfkelendiğinde ve ona sallanmak üzereyken, sosyopat “OK HAYIR ÜZGÜNÜM” der ve süpervizör durur. yumruğu titriyor ama kendini kontrol ediyor. sonra süpervizör uzaklaşırken sosyopat ses tahtasına tekrar basar ve süpervizöre gülümser ve süpervizör ona koşar ve ona sallanır, bum bilinçsizce yere düşer. diğer çalışanlar “oh hayır burada ne oldu!: O :)” gibi ve ya dün gece ofisin sonuydu |

Bu denetçiler büyük adamlar, sosyopat küçük bir 5’6 erkek çocuk. esasen fedailarla uğraştığınızda ne olacağını biliyorsunuz

Author

76 Comments

  1. İzmir merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 18-09-2020 21:41:37

  2. Nevşehir merkezden ben banu. Slm sayfanız yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım 19-09-2020 00:25:29

  3. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler

  4. Merhaba web siten ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  5. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfa harbiden hayran edici, şukuladım

  6. Bartın merkezden ben ziya. Selam herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 02-10-2020 09:19:08

  7. selamun aleyküm paylaşım vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım

  8. Merhaba web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  9. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımın yeminle güzel, saolun , Gürbüz – 478

  10. Van merkezden ben memo. Merhaba herkese bu web sitesi cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 25-10-2020 16:59:20

  11. Muğla dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese web sitesi inanki hayran edici, tebrikler , emin – 274

  12. Çanakkale merkezden ben banu. Selam herkese sayfan yeminle iyi, şukuladım 01-11-2020 11:47:14

  13. Batman merkezden ben doruk. Mrb paylaşım valla güzel, sağolun 06-11-2020 11:29:38

  14. Mrb web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım

  15. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 190

  16. Nevşehir dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese sayfanız valla dikkatimi çekti, face de paylaştım , hatice – 189

  17. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfan harbiden iyi, sağolun , gaye – 306

  18. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım , mehmet – 274

  19. Gürbüz Reply

    Mrb bu web sitesi gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım

  20. Samsun merkezden ben hatice. selamun aleyküm web siteniz vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım 06-12-2020 14:09:27

  21. Zonguldak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selam sayfa valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 70

  22. Manisa merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-12-2020 18:40:18

  23. Çankırı merkezden ben ali. Merhaba bu web sitesi inanki hayran edici, şukuladım 11-12-2020 21:40:43

  24. Afyon merkezden ben banu. Merhaba web siteniz gerçekten çok iyi, sağolun 15-12-2020 22:18:02

  25. İstanbul dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım , gaye – 48

  26. Uşak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhabalar web siteniz yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 147

  27. Ağrı dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler , banu – 338

  28. Gürbüz Reply

    Elazığ merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok iyi, facebookta paylaştım 01-01-2021 19:45:44

  29. İzmir merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 02-01-2021 08:50:34

  30. Selamlar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun

  31. Siirt dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . selam arkadaşlar sayfanız vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler , ziya – 124

  32. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler , Aylin – 221

  33. Mardin merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siten valla hayran edici, teraziye tıkladım 25-01-2021 18:47:14

  34. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Emine – 261

  35. Hakkari merkezden ben ali. Selam herkese sayfanız valla hayran edici, linkedinde paylaştım 30-01-2021 12:26:50

  36. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  37. Çankırı dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selamın aleyküm web siteniz inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 83

  38. Selam sayfa inanki çok iyi, facebookta paylaştım

  39. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, saolun , gaye – 276

  40. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Mrb paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler , mehmet – 164

  41. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi çok iyi, şukuladım , Gürbüz – 361

  42. Bilecik merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 18-03-2021 14:30:18

  43. Ankara merkezden ben ahmet. Mrb web siten inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 20-03-2021 21:04:47

  44. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler

  45. Siirt dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhabalar sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler , – 249

  46. Van dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Mrb bu web sitesi inan ki mükemmel, facebookta paylaştım , ali – 71

  47. Van merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 28-04-2021 21:48:48

  48. selam arkadaşlar web sitesi vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım

  49. Şırnak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba web siteniz inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım , hatice – 457

  50. Zonguldak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese bu web sitesi inanki mükemmel, linkedinde paylaştım , hatice – 303

  51. Kırşehir merkezden ben emin. Selamın aleyküm sayfa vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım 05-05-2021 23:23:24

  52. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  53. Zonguldak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , memo – 9

  54. Bartın dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selamlar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun , ali – 261

  55. Düzce dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selamın aleyküm siten ciddiyim hoşuma gitti, sağolun , Hasan – 128

  56. Selamın aleyküm web siten süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım

  57. Zonguldak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selam sayfan inan ki hoşuma gitti, saolun , ziya – 468

  58. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim çok iyi, sağolun

  59. Hatay dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , banu – 397

  60. Iğdır merkezden ben ali. Selamlar siten cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 24-06-2021 09:30:32

  61. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha çok güzel, şukuladım , elif yılmaz – 191

  62. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Selamlar sayfa ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım , ali – 423

  63. Kocaeli merkezden ben hatice. selamun aleyküm sayfan harbiden hayran bıraktı, saolun 05-07-2021 13:11:33

  64. Düzce merkezden ben banu. Selam web sitesi cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 05-07-2021 20:14:17

  65. Adıyaman dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selam paylaşım vallaha güzel, tebrikler , Hasan – 43

  66. elif yılmaz Reply

    Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfa ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler 11-07-2021 07:33:29

  67. Trabzon merkezden ben ali. Selam siten ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-07-2021 18:09:14

  68. Gaziantep dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese sayfan cidden hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 451

  69. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  70. Sakarya merkezden ben ali. Selamlar siten inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 20-07-2021 19:14:24

  71. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler , ali – 422

  72. Konya dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . merhaba arkadaşlar sayfan harbiden dikkatimi çekti, saolun , emin – 311

  73. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım , Hasan – 455

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link