Sosyopata ne olduğunu biliyorum

Dayanamayan bir google çalışanı tarafından kıçını tekmeledi ve hastaneye yolladı. Şu anda tedavi görüyor ama sanırım doktorlarla da dalga geçiyor, bu yüzden bakıcılarınıza orta parmağınızı vermeyi ve onlara tehditkar bir şekilde sırıtarak onlara takılmayı sevdiğiniz zaman tedavi görmek zor olacak.

Son 2 gözetmen de ona fiziksel olarak saldırdı. sosyopat gözlerinin içine bakacak, stresli bir süpervizörün ses klibini kaydedecek ve süpervizör gelip süpervizör “benimle dalga geçiyor musun” diyene kadar ses düğmesine dokunacak. ve sonra sosyopat onun gözüne bakar ve tekrar düğmeye bastığında, süpervizör öfkelendiğinde ve ona sallanmak üzereyken, sosyopat “OK HAYIR ÜZGÜNÜM” der ve süpervizör durur. yumruğu titriyor ama kendini kontrol ediyor. sonra süpervizör uzaklaşırken sosyopat ses tahtasına tekrar basar ve süpervizöre gülümser ve süpervizör ona koşar ve ona sallanır, bum bilinçsizce yere düşer. diğer çalışanlar “oh hayır burada ne oldu!: O :)” gibi ve ya dün gece ofisin sonuydu |

Bu denetçiler büyük adamlar, sosyopat küçük bir 5’6 erkek çocuk. esasen fedailarla uğraştığınızda ne olacağını biliyorsunuz

“Sosyopata ne olduğunu biliyorum” üzerine 40 yorum

  1. İzmir merkezden ben ali. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 18-09-2020 21:41:37

    Cevapla
  2. Nevşehir merkezden ben banu. Slm sayfanız yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım 19-09-2020 00:25:29

    Cevapla
  3. Bartın merkezden ben ziya. Selam herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 02-10-2020 09:19:08

    Cevapla
  4. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımın yeminle güzel, saolun , Gürbüz – 478

    Cevapla
  5. Van merkezden ben memo. Merhaba herkese bu web sitesi cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 25-10-2020 16:59:20

    Cevapla
  6. Muğla dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese web sitesi inanki hayran edici, tebrikler , emin – 274

    Cevapla
  7. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 190

    Cevapla
  8. Nevşehir dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhaba herkese sayfanız valla dikkatimi çekti, face de paylaştım , hatice – 189

    Cevapla
  9. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfan harbiden iyi, sağolun , gaye – 306

    Cevapla
  10. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım , mehmet – 274

    Cevapla
  11. Samsun merkezden ben hatice. selamun aleyküm web siteniz vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım 06-12-2020 14:09:27

    Cevapla
  12. Zonguldak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selam sayfa valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 70

    Cevapla
  13. Manisa merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-12-2020 18:40:18

    Cevapla
  14. İstanbul dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım , gaye – 48

    Cevapla
  15. Uşak dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Merhabalar web siteniz yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 147

    Cevapla
  16. Ağrı dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler , banu – 338

    Cevapla
  17. Elazığ merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız inanki çok iyi, facebookta paylaştım 01-01-2021 19:45:44

    Cevapla
  18. İzmir merkezden ben ali. Selam herkese web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 02-01-2021 08:50:34

    Cevapla
  19. Siirt dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . selam arkadaşlar sayfanız vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler , ziya – 124

    Cevapla
  20. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler , Aylin – 221

    Cevapla
  21. Mardin merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siten valla hayran edici, teraziye tıkladım 25-01-2021 18:47:14

    Cevapla
  22. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Emine – 261

    Cevapla
  23. Hakkari merkezden ben ali. Selam herkese sayfanız valla hayran edici, linkedinde paylaştım 30-01-2021 12:26:50

    Cevapla
  24. Çankırı dan kimler var. Sosyopata ne olduğunu biliyorum . Selamın aleyküm web siteniz inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 83

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Sosyopata ne olduğunu biliyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, saolun , gaye – 276

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link