South Park bir saldırı olabileceğini öngördü / su altında bıraktı. (başlığı değiştirmek için yeniden yayınlamak zorunda kaldı).
Garip benzer tarihler.
17/10/07 – Hayaldünyasının
10/01/17 – Stephen Paddock
Oldukça benzer isimler.
S.P. = Stephen Paddock
S.P = Güney Parkı
…. tamam?
Cüce cin aslında kameraya bakar ve terörist bir saldırıyı uyarması gerektiğini söyler.
https://www.youtube.com/watch?v=ZIT9EJ_0s1Y
Tuhaf Burada güney parkı ile ilgili yakın.
Daha fazla tesadüf.
https://southpark.fandom.com/wiki/M._Night_Shyamalan
https://southpark.fandom.com/wiki/Mel_Gibson
https://southpark.fandom.com/wiki/Michael_Bay
Her üçü de Imaginationland’da.
M .. M … M .. Bay, bize bir şeyler söylemeye mi çalışıyorsun Mandalay Bay? Olabilir?
Birbirleriyle böyle mi konuşurlar? TV programlanıyor. Bunu hatırla.
merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha iyi, tebrikler
Selam herkese sayfan yeminle mükemmel, şukuladım
Diyarbakır merkezden ben doruk. Merhaba web siteniz cidden çok iyi, face de paylaştım 20-04-2020 09:24:39
Merhaba paylaşımın yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Merhabalar bu web sitesi cidden iyi, linkedinde paylaştım
Bayburt merkezden ben Emine. Merhabalar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 23-04-2020 04:54:35
selam arkadaşlar siten harbiden iyi, teşekkürler
Çanakkale merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 26-04-2020 13:02:57
Merhaba herkese siten vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm web sitesi valla dikkat çekici, saolun
Merhaba herkese web siten inan ki dikkat çekici, şukuladım
Trabzon merkezden ben ahmet. Selam sayfa yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım 04-05-2020 13:55:13
Selamlar web siteniz vallaha çok güzel, tebrikler
selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım
Merhaba herkese paylaşımınız harbiden iyi, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle güzel, teşekkürler
Selam herkese paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Malatya merkezden ben ali. Merhaba web siteniz inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:40:52
Mrb sayfa gerçekten dikkat çekici, şukuladım
Niğde merkezden ben mehmet. Selamlar sayfan cidden dikkatimi çekti, teşekkürler 23-05-2020 22:23:47
Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siteniz harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 01-06-2020 05:35:26
Merhaba sayfanız süper ötesi çok iyi, saolun
Merhaba herkese bu web sitesi yeminle çok iyi, tebrikler
Aydın merkezden ben gaye. Merhaba herkese web siteniz gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 10-06-2020 17:02:59
Sivas merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 13-06-2020 06:04:45
Şanlıurfa merkezden ben mehmet. Selam siten inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 16-06-2020 04:19:29
Selam herkese paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler
Burdur merkezden ben gaye. Selam sayfanız harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 20-06-2020 03:24:12
Selam web sitesi vallaha iyi, face de paylaştım
Selamlar web siteniz cidden hoşuma gitti, tebrikler
Kütahya merkezden ben Emine. Merhaba web siten gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım 07-07-2020 15:04:37
Bitlis merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten yeminle çok iyi, saolun 09-07-2020 21:36:16
Selam herkese paylaşım vallaha billaha mükemmel, sağolun
Giresun merkezden ben ziya. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 04-08-2020 16:47:09
Merhaba herkese sayfanız süper ötesi çok güzel, sağolun
Iğdır merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım 07-08-2020 00:42:08
Antalya merkezden ben Aylin. Mrb web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım 10-08-2020 15:50:09
Selamın aleyküm paylaşım gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım
Niğde merkezden ben Aylin. Slm paylaşımın yeminle güzel, şukuladım 16-08-2020 17:28:15
Selam herkese web sitesi harbiden hayran edici, şukuladım
Selamın aleyküm sayfan süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler
Merhaba web siteniz vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım
Niğde merkezden ben ali. Slm siten ciddiyim güzel, saolun 09-09-2020 07:33:45
Balıkesir merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım inan ki güzel, facebookta paylaştım 26-09-2020 21:08:58
Denizli merkezden ben mehmet. Selam sayfan vallaha iyi, sağolun 02-10-2020 11:33:18
Adana merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok iyi, sağolun 09-10-2020 01:43:28
Bu konu : ” South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? ” çok güzel. Merhabalar siteniz vallaha billaha iyi, saolun , mehmet – 467
Merhaba paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Niğde merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-11-2020 20:20:31
Kastamonu dan kimler var. South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? . Selamın aleyküm sayfa süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , banu – 112
Çankırı merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 26-11-2020 14:33:52
selam arkadaşlar sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Antalya merkezden ben gaye. Slm siteniz inanılmaz mükemmel, face de paylaştım 06-12-2020 14:26:51
Bu konu : ” South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler , ali – 61
Bu konu : ” South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 21
Bu konu : ” South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? ” çok güzel. Selam sayfa gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Gürbüz – 2
Sakarya dan kimler var. South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? . selamun aleyküm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım , emin – 144
Erzurum dan kimler var. South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? . Selamlar web siten yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 2
Iğdır dan kimler var. South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? . Selam web siteniz süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım , – 353
Tekirdağ dan kimler var. South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? . Selamlar paylaşımın vallaha hayran edici, teraziye tıkladım , memo – 145
Bu konu : ” South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler , mehmet – 366
Bu konu : ” South Park Mandalay Koyu’nu uyardı mı? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, tebrikler , doruk – 280
Selam sayfanız valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Kırklareli merkezden ben ali. Selam herkese siteniz harbiden iyi, teşekkürler 18-01-2021 19:42:43