Kategoriler
Genel

Söylemekten nefret ediyorum, ama çoğumuz insanların evde kalmaktan ve “bizim yeni normalimizden” rahatsız olacağını tahmin ettik. Artık birçok insanın artık umursamadığını görebilirsiniz. Kimsenin “kurallara” uymadığı protestoları görebilirsiniz. Düzenli insanların umursamadıklarını ve vazgeçmediklerini görebilirsiniz. Şiddeti de tahmin ettik

Bu alt grubun üyeleri olarak, kilitlenmelerin ilk gerçekleştiğini hatırlıyorum, çoğumuz insanların bıkıp şiddete başlayacağını, protestolara başlayacağını, savaşmaya başlayacağını vb. o zaman.

Bu gençlerin birçoğunu isyan ettiklerini görebilirsiniz çünkü yaz için iş fırsatları yok, eğitimleri artık belirsiz ve sorularla dolu, şimdi harekete geçiyorlar ve isyan ediyorlar çünkü artık hayatlarını umursamıyorlar çünkü MSM ve sosyal medyaya göre gelecek umutsuz görünüyor.

İnsanlar neden protesto ettiklerini tam olarak ifade edeceklerini bilmeyebilirler, ancak aşağılık, çok daha büyük bir şey yapan pislik polisinden çok daha büyüktür. Hepimiz kırılmış evleri, intiharları, iflasları vb. Tahmin ettik ve şimdi bunun küresel olarak gerçekleştiğini görüyoruz.

“Söylemekten nefret ediyorum, ama çoğumuz insanların evde kalmaktan ve “bizim yeni normalimizden” rahatsız olacağını tahmin ettik. Artık birçok insanın artık umursamadığını görebilirsiniz. Kimsenin “kurallara” uymadığı protestoları görebilirsiniz. Düzenli insanların umursamadıklarını ve vazgeçmediklerini görebilirsiniz. Şiddeti de tahmin ettik” için 35 yanıt

Zonguldak merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz inanki hayran edici, teraziye tıkladım 06-06-2020 16:00:14

Isparta merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siten yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 06-06-2020 16:38:51

Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfa inanki hayran edici, tebrikler 06-06-2020 20:42:44

Hakkari merkezden ben banu. Slm web sitesi gerçekten hayran edici, face de paylaştım 09-06-2020 12:40:14

Yalova merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 27-06-2020 12:36:33

Çorum merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşım inanılmaz çok güzel, şukuladım 01-07-2020 13:20:27

Kayseri merkezden ben ziya. Selamlar sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 02-07-2020 00:44:02

Burdur merkezden ben gaye. Merhabalar siten inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-07-2020 02:25:31

Burdur merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siteniz gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 08-07-2020 06:09:15

Muğla merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-07-2020 02:22:34

Balıkesir merkezden ben doruk. Merhaba paylaşımın vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 10-07-2020 11:30:15

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım 10-07-2020 15:42:46

Artvin merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşım ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 18-07-2020 04:54:19

Niğde merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 18-07-2020 12:37:20

Aydın merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siteniz valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 14:49:55

İstanbul merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfa harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 03-08-2020 00:10:43

Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa valla dikkatimi çekti, face de paylaştım 09-08-2020 19:23:23

Hakkari merkezden ben Aylin. Selam herkese web sitesi ciddiyim hayran edici, face de paylaştım 17-08-2020 00:20:00

Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 20-08-2020 15:24:37

Hatay merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 04-09-2020 16:50:03

Osmaniye merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 09-09-2020 09:58:24

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir