Ingo Swann hakkında uzun bir podcast dinledim ve hikayesini dikkate değer derecede inandırıcı ve kanıtlanmış buldum. CIA (Yıldız Geçidi Projesi) için yaptığı çalışmaların bir kısmı kamuya açıklanmış olsa da, o da bilinen herhangi bir devlet kurumuna kadar izlenemeyecek daha gizli faaliyetlerde bulundu.
Otobiyografisi ‘Penetration’da, farkında olmayanlar için Swann, “Mr. Axelrod, ”gözbağıyla gizli bir yere uçtu ve aya uzaktan bakmasının istendiği bir yeraltı sığınağına götürüldü.
Swann’a göre, Bay Axelrod, teşkilatının niteliği ya da kimliğiyle ilgili herhangi bir soruyu yanıtlamayı reddederek son derece gizlidir. Herhangi bir kağıt izini titizlikle önlediler, öyle ki Swann’dan bir gizlilik sözleşmesi imzalamasını bile istemeyeceklerdi. Axelrod ayrıca mevcut ekibin on yıl içinde dağılacağını ve çalışmalarının yeni bir grup tarafından yapılacağını belirtti.
Swann’ın hikayesini eğlendirmeye istekli olanlar için, bu grubun kim olabileceği veya ilgili olabilecekleri projeler hakkında herhangi bir teori var mı? Gizli organizasyonlarla ilgili başka hikayelerle potansiyel olarak çapraz referans yapılabilir mi? Ben çok meraklıyım.
Erzurum merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 14-10-2020 10:54:46
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Selam siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 373
Yalova dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Merhaba siteniz süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 217
Aydın dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Selamlar paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 181
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın cidden dikkat çekici, şukuladım , Aylin – 162
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , hatice – 113
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha dikkat çekici, tebrikler , ali – 304
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa valla çok güzel, sağolun , banu – 210
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun , gaye – 491
Van merkezden ben ziya. Merhabalar sayfanız ciddiyim hayran edici, saolun 15-10-2020 12:05:01
Tunceli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 11:19:34
Selamlar sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Çankırı dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Merhaba paylaşım cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , ali – 409
Artvin dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım , doruk – 270
Merhabalar paylaşımın yeminle dikkat çekici, teşekkürler
Merhaba herkese sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, saolun
Selam herkese sayfanız inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Mrb siteniz inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Gürbüz – 68
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Selamın aleyküm siten süper ötesi iyi, şukuladım , ali – 247
Kırıkkale dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Merhaba siten gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım , hatice – 467
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Mrb siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , ahmet – 391
Selamın aleyküm sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Antalya dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Slm siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 359
Merhaba herkese web siten inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
İstanbul merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 02-12-2020 12:36:59
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz inanılmaz hayran edici, sağolun , Gürbüz – 67
Denizli merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-12-2020 14:07:16
Mrb sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Erzincan merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfa harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-12-2020 23:13:35
İstanbul dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Merhaba herkese paylaşım harbiden dikkatimi çekti, saolun , memo – 346
Şanlıurfa merkezden ben emin. Slm web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 17-12-2020 18:27:25
Merhaba bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, saolun
Merhaba siten vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 208
Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi hayran edici, saolun
Bitlis merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfan valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-12-2020 16:00:21
Kırşehir merkezden ben banu. Merhaba herkese siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-12-2020 01:42:57
Niğde dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Mrb web siten ciddiyim çok iyi, saolun , ali – 192
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Selam siten vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım , Hasan – 87
Bingöl merkezden ben gaye. Slm bu web sitesi inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 11-01-2021 20:09:54
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Merhabalar siteniz inanılmaz çok iyi, tebrikler , ali – 15
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Selam web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Emine – 319
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Selam web sitesi vallaha mükemmel, teşekkürler , memo – 498
Yozgat dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . Selam sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 399
Bilecik dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . merhaba arkadaşlar siteniz inanki hayran edici, facebookta paylaştım , mehmet – 30
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa valla iyi, teşekkürler , banu – 386
Denizli dan kimler var. Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? . selam arkadaşlar web sitesi vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım , – 52
Selam herkese siten vallaha çok hoşuma gitti, saolun
Muğla merkezden ben hatice. Mrb siteniz süper ötesi dikkat çekici, şukuladım 12-02-2021 21:11:57
Slm paylaşımın yeminle çok iyi, teşekkürler
Kırıkkale merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfan vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 20-02-2021 17:55:37
Merhaba herkese paylaşım vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Spekülatif soru: Hangi grup Ingo Swann’ı ayda uzaktan izleme deneyleri yapması için sözleşme yaptı? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki çok güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 151