Kategoriler
Genel

Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu)

Daha önce minnettar bir kitleye gönderilmesi gerektiğine inandığım bir yorum yaptım. bazı bağlantılar inanılmaz derecede iyi

Konular –

Kimlik Politikaları

Bilgi Savaşı

SLC şirketi ve Kullanıcı verilerinin silahlandırılması

aka Cambridge Analitica

yanlış bilgi verme

Halkçılık

rakiplerin algısal kontrolü

Bilgi İşlemleri

Sizi karanlık efendinize ve Kimlik politikalarının mimarı ile tanıştırmak istiyorum, Steve Bannon,

Charlie Rose – Steve Bannon, Ekonomik Popülizmin Kimlik Politikalarını gölgede bıraktığını savunuyor (11 Eylül 2017) | Charlie Rose, 11 Eyl 2017

Hem umudun kârı hem de Christopher Wyİnternet veri takibine dayalı yeni bir kitle ayrımcılığı çağını mikroskobik ölçekte tahmin eden yalan.

BC News: Ulusal – Cambridge Analytica bilgi uçurucusu Christopher Wylie konuşuyor | Extended cut 20 Mar 2018 (çok iyi video) https://www.youtube.com/watch?v=ErNPESWJv94

Her ikisi de şimdi öldü,

görmek Steve Bannon’un yaz sarayına gezisi, ve Christopher Wiley’in kafası kopmuş popüler bir müzik videosunda yer alır).

Ek malzeme – Christopher Wylie’nin Tanıklığı

Amerikan Kongresi öncesi: https://www.c-span.org/video/?445621-1/cambridge-analytica-whistleblower-christopher-wylie-testifies-data-privacy

İngiliz evinden önce: https://www.c-span.org/video/?443189-1/cambridge-analytica-whistleblower-christopher-wylie-casts-doubt-brexit-result

Kimlik politikası düşmanınızdır. Muhtemelen gelecekteki hasat için öldürülecek veya sokaklara atılacaktır.

“Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu)” için 14 yanıt

Sakarya merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 09:43:50

Tekirdağ merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımınız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım 01-07-2020 11:46:13

Bartın merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 02:04:48

Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamlar siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 24-07-2020 00:46:23

Karaman merkezden ben ali. Merhabalar web siten ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 26-07-2020 01:17:17

Bolu merkezden ben gaye. Selam web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler 29-07-2020 15:44:05

Van merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım 30-07-2020 14:53:50

Muğla merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız valla mükemmel, şukuladım 02-08-2020 23:04:27

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir