Daha önce minnettar bir kitleye gönderilmesi gerektiğine inandığım bir yorum yaptım. bazı bağlantılar inanılmaz derecede iyi

Konular –

Kimlik Politikaları

Bilgi Savaşı

SLC şirketi ve Kullanıcı verilerinin silahlandırılması

aka Cambridge Analitica

yanlış bilgi verme

Halkçılık

rakiplerin algısal kontrolü

Bilgi İşlemleri

Sizi karanlık efendinize ve Kimlik politikalarının mimarı ile tanıştırmak istiyorum, Steve Bannon,

Charlie Rose – Steve Bannon, Ekonomik Popülizmin Kimlik Politikalarını gölgede bıraktığını savunuyor (11 Eylül 2017) | Charlie Rose, 11 Eyl 2017

Hem umudun kârı hem de Christopher Wyİnternet veri takibine dayalı yeni bir kitle ayrımcılığı çağını mikroskobik ölçekte tahmin eden yalan.

BC News: Ulusal – Cambridge Analytica bilgi uçurucusu Christopher Wylie konuşuyor | Extended cut 20 Mar 2018 (çok iyi video) https://www.youtube.com/watch?v=ErNPESWJv94

Her ikisi de şimdi öldü,

görmek Steve Bannon’un yaz sarayına gezisi, ve Christopher Wiley’in kafası kopmuş popüler bir müzik videosunda yer alır).

Ek malzeme – Christopher Wylie’nin Tanıklığı

Amerikan Kongresi öncesi: https://www.c-span.org/video/?445621-1/cambridge-analytica-whistleblower-christopher-wylie-testifies-data-privacy

İngiliz evinden önce: https://www.c-span.org/video/?443189-1/cambridge-analytica-whistleblower-christopher-wylie-casts-doubt-brexit-result

Kimlik politikası düşmanınızdır. Muhtemelen gelecekteki hasat için öldürülecek veya sokaklara atılacaktır.

Author

91 Comments

  1. Sakarya merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 09:43:50

  2. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun

  3. Tekirdağ merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımınız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım 01-07-2020 11:46:13

  4. Bartın merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 02:04:48

  5. selamun aleyküm siten vallaha dikkatimi çekti, sağolun

  6. Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamlar siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 24-07-2020 00:46:23

  7. Karaman merkezden ben ali. Merhabalar web siten ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 26-07-2020 01:17:17

  8. Bolu merkezden ben gaye. Selam web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler 29-07-2020 15:44:05

  9. elif yılmaz Reply

    Van merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım 30-07-2020 14:53:50

  10. Muğla merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız valla mükemmel, şukuladım 02-08-2020 23:04:27

  11. Selamın aleyküm sayfanız inan ki çok güzel, teraziye tıkladım

  12. Gürbüz Reply

    Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siteniz valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-08-2020 21:58:33

  13. Slm sayfa harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım

  14. Kocaeli merkezden ben doruk. Selamlar web siten vallaha billaha iyi, şukuladım 14-08-2020 00:06:21

  15. Slm bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  16. Osmaniye merkezden ben gaye. Selam herkese web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler 15-08-2020 08:15:46

  17. Merhabalar web siten valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  18. Kahramanmaraş merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siten vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 22-08-2020 20:10:01

  19. elif yılmaz Reply

    Merhabalar bu web sitesi inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  20. Bingöl merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, saolun 26-09-2020 16:52:17

  21. Tokat merkezden ben mehmet. Mrb bu web sitesi inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:25:52

  22. elif yılmaz Reply

    Isparta merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız gerçekten hayran edici, tebrikler 02-10-2020 11:46:22

  23. Bayburt merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 08-10-2020 21:16:05

  24. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım cidden hayran edici, linkedinde paylaştım , ziya – 482

  25. Afyon dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Merhabalar sayfa vallaha iyi, tebrikler , Aylin – 121

  26. merhaba arkadaşlar siteniz valla hayran edici, twitter da paylaştım

  27. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım

  28. Selam sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  29. Tunceli merkezden ben ali. Selam sayfa ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 04-11-2020 01:07:21

  30. Sivas dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz hayran edici, linkedinde paylaştım , memo – 162

  31. Mersin merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 13-11-2020 01:56:05

  32. elif yılmaz Reply

    Zonguldak dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Merhabalar web siten inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım , elif yılmaz – 18

  33. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan harbiden çok güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 429

  34. Bitlis merkezden ben Aylin. Merhabalar siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 17-11-2020 18:46:05

  35. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Slm siten gerçekten çok hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 31

  36. Çankırı merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 23-11-2020 23:46:05

  37. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selam herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler , – 300

  38. Mersin merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın inanki güzel, twitter da paylaştım 05-12-2020 13:11:39

  39. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selamlar paylaşım vallaha çok iyi, face de paylaştım , ziya – 28

  40. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım , – 102

  41. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Merhaba sayfan valla çok güzel, tebrikler , ziya – 41

  42. Gürbüz Reply

    Erzincan dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Selam siteniz gerçekten dikkat çekici, sağolun , Gürbüz – 149

  43. Hakkari merkezden ben memo. Selam herkese web siten yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 24-12-2020 06:47:59

  44. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selamlar siteniz inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 99

  45. Kırıkkale merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi inan ki iyi, teraziye tıkladım 25-12-2020 13:36:20

  46. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden hayran bıraktı, şukuladım , ziya – 284

  47. Kocaeli merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım vallaha güzel, linkedinde paylaştım 28-12-2020 23:35:14

  48. Osmaniye dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler , – 147

  49. Amasya merkezden ben ali. Selamlar web siteniz cidden güzel, linkedinde paylaştım 31-12-2020 22:51:33

  50. Artvin merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 08-01-2021 04:59:35

  51. Selamın aleyküm paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, saolun

  52. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Merhaba sayfanız harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 53

  53. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selam herkese paylaşım ciddiyim iyi, sağolun , ziya – 303

  54. Selamlar paylaşımın gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım

  55. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar paylaşım harbiden hoşuma gitti, saolun

  56. Isparta merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımın inanki çok iyi, teraziye tıkladım 22-01-2021 02:28:07

  57. Hakkari dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Selam sayfa harbiden çok iyi, face de paylaştım , banu – 153

  58. Gürbüz Reply

    Bolu dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . selam arkadaşlar sayfa inanki dikkatimi çekti, sağolun , Gürbüz – 166

  59. Bartın dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Merhaba herkese bu web sitesi valla çok iyi, face de paylaştım , Emine – 104

  60. Mersin dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Selamın aleyküm sayfan gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , ahmet – 177

  61. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım , elif yılmaz – 69

  62. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selam herkese web sitesi süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 268

  63. Siirt dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Selamlar sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Emine – 252

  64. elif yılmaz Reply

    Giresun dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . selam arkadaşlar siteniz yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 296

  65. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 138

  66. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Slm siteniz ciddiyim hayran edici, şukuladım , ahmet – 90

  67. Kırşehir merkezden ben . Selamlar web siten gerçekten hayran edici, tebrikler 23-03-2021 08:14:01

  68. Samsun merkezden ben Hasan. Selam herkese paylaşım valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 26-03-2021 14:58:54

  69. Selamlar bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  70. Van merkezden ben hatice. Merhaba sayfa ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım 11-04-2021 22:06:32

  71. Rize merkezden ben gaye. Selamlar web siteniz harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım 17-04-2021 12:52:03

  72. Uşak merkezden ben hatice. selam arkadaşlar siteniz inanki iyi, sağolun 17-04-2021 19:12:58

  73. Yalova dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Selam herkese siteniz cidden mükemmel, tebrikler , memo – 115

  74. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız harbiden hayran edici, twitter da paylaştım , ali – 486

  75. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selam sayfa inanki güzel, facebookta paylaştım , ziya – 386

  76. selam arkadaşlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  77. Uşak dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . Selam web siteniz valla güzel, twitter da paylaştım , doruk – 16

  78. Bayburt dan kimler var. Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) . merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım , mehmet – 232

  79. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim dikkat çekici, tebrikler

  80. Selamın aleyküm web sitesi inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  81. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inan ki güzel, teşekkürler , Gürbüz – 110

  82. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki mükemmel, facebookta paylaştım , doruk – 475

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link