Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu)

Daha önce minnettar bir kitleye gönderilmesi gerektiğine inandığım bir yorum yaptım. bazı bağlantılar inanılmaz derecede iyi

Konular –

Kimlik Politikaları

Bilgi Savaşı

SLC şirketi ve Kullanıcı verilerinin silahlandırılması

aka Cambridge Analitica

yanlış bilgi verme

Halkçılık

rakiplerin algısal kontrolü

Bilgi İşlemleri

Sizi karanlık efendinize ve Kimlik politikalarının mimarı ile tanıştırmak istiyorum, Steve Bannon,

Charlie Rose – Steve Bannon, Ekonomik Popülizmin Kimlik Politikalarını gölgede bıraktığını savunuyor (11 Eylül 2017) | Charlie Rose, 11 Eyl 2017

Hem umudun kârı hem de Christopher Wyİnternet veri takibine dayalı yeni bir kitle ayrımcılığı çağını mikroskobik ölçekte tahmin eden yalan.

BC News: Ulusal – Cambridge Analytica bilgi uçurucusu Christopher Wylie konuşuyor | Extended cut 20 Mar 2018 (çok iyi video) https://www.youtube.com/watch?v=ErNPESWJv94

Her ikisi de şimdi öldü,

görmek Steve Bannon’un yaz sarayına gezisi, ve Christopher Wiley’in kafası kopmuş popüler bir müzik videosunda yer alır).

Ek malzeme – Christopher Wylie’nin Tanıklığı

Amerikan Kongresi öncesi: https://www.c-span.org/video/?445621-1/cambridge-analytica-whistleblower-christopher-wylie-testifies-data-privacy

İngiliz evinden önce: https://www.c-span.org/video/?443189-1/cambridge-analytica-whistleblower-christopher-wylie-casts-doubt-brexit-result

Kimlik politikası düşmanınızdır. Muhtemelen gelecekteki hasat için öldürülecek veya sokaklara atılacaktır.

“Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu)” üzerine 29 yorum

  1. Sakarya merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 09:43:50

    Cevapla
  2. Tekirdağ merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımınız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım 01-07-2020 11:46:13

    Cevapla
  3. Bartın merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 02:04:48

    Cevapla
  4. Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamlar siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 24-07-2020 00:46:23

    Cevapla
  5. Karaman merkezden ben ali. Merhabalar web siten ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 26-07-2020 01:17:17

    Cevapla
  6. Van merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım 30-07-2020 14:53:50

    Cevapla
  7. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siteniz valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-08-2020 21:58:33

    Cevapla
  8. Kahramanmaraş merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siten vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 22-08-2020 20:10:01

    Cevapla
  9. Tokat merkezden ben mehmet. Mrb bu web sitesi inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:25:52

    Cevapla
  10. Isparta merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız gerçekten hayran edici, tebrikler 02-10-2020 11:46:22

    Cevapla
  11. Bayburt merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 08-10-2020 21:16:05

    Cevapla
  12. Bu konu : ” Steve Bannon ve Christopher Wylie – Kimlik politikaları ve muhtemel ölümler (form yorumu) ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım cidden hayran edici, linkedinde paylaştım , ziya – 482

    Cevapla

Yorum yapın