Hiçbir şey … hiçbir şey komik değil. Çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği oyun gibi oynanıyor. Herkes geleceğin arka koltuğa oturduğu ana o kadar kapılmış durumda ki. Manipülasyon ve gurur yoluyla, gelecek nesillerin başarılı olması için bu dünyayı yok ettik. Bu bizim hatamız ve ona sahip çıkmamız gerekiyor.
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız harbiden dikkat çekici, şukuladım , doruk – 470
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 169
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. selamun aleyküm siten inanılmaz çok hoşuma gitti, sağolun , banu – 485
İzmir dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , doruk – 4
Tunceli dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 297
Mrb web siten valla hayran bıraktı, tebrikler
Çorum merkezden ben ali. Selam siteniz inanki dikkat çekici, saolun 10-02-2021 08:17:46
Şanlıurfa dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . merhaba arkadaşlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , – 406
Adıyaman merkezden ben Hasan. Merhaba herkese siteniz valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 10-02-2021 10:30:07
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. Selam siteniz harbiden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 359
Samsun dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . Mrb web sitesi inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 101
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 209
Kilis merkezden ben hatice. Selam sayfa inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 10-02-2021 11:16:28
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa inanki mükemmel, tebrikler , ali – 438
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden iyi, twitter da paylaştım , mehmet – 155
Edirne dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . Merhaba sayfan vallaha mükemmel, twitter da paylaştım , ziya – 429
Kastamonu dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . Selam web siteniz gerçekten hayran bıraktı, şukuladım , hatice – 187
Selamlar siteniz vallaha billaha güzel, teşekkürler
Yozgat dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . Slm siten gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , hatice – 453
Selam sayfan inanılmaz güzel, saolun
Slm web siten yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. Merhabalar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, sağolun , mehmet – 15
Uşak dan kimler var. Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? . selamun aleyküm web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 112
Bu konu : ” Şu anda dünyanın nesi komik biliyor musun? ” çok güzel. Selam herkese sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ali – 89