Sanırım COVID antikor testi, yani. kimin zaten virüsü almış ve dövmüş olduğunu gösteren test, kitlesel pazarın piyasaya sürülmesi beklendiğinde büyük zorluklarla karşılaşacak, gecikmelere neden olacak veya muhtemelen tamamen karışacak. Kötü biçimlendirme için üzgünüm. Telefondan mesaj gönderme.
Yerel ve federal hükümetler, bir antikor testini baskılamakla ilgileneceklerdir, çünkü muhtemelen COVID’in ne kadar geniş ve yaygın olduğunu ve daha da önemlisi çoğu insan için ne kadar hafif olduğunu gösterecektir. İnsanlar bunu görecek ve neden işlerini kaybetmeleri, işlerini kapatmaları, ekonomiyi dondurmaları ve yaşam standardında bir saç kesimi yapmaları ve kötü bir grip mevsimine aşırı tepki verdiği ortaya çıkan hükümet müdahalesini tolere etmeleri gerektiğini sorgulayacaklar. İstatistik toplama yöntemleri gözden geçirildiğinde çatlaklar zaten anlatıda gösterilmeye başlandı. Ayrıca insanlar zaten pasif ve aktif olarak kilitlenmeye direniyorlar, hükümetlerinin onları büyük bir şekilde becerdiğini öğrenerek onları sosyal huzursuzluğa sürükleyecekti.
Farmak, aynı nedenden ötürü bir antikor Testinden büyük bir yuvarlanma istemez, insanlar hafif olduğunu görecek ve sonunda OTC ilaçlarını stoklamayı bırakacak ve anksiyete ilaç tüketimini azaltacaklardır.
Rona sırasında alkol ve tütün satışları her zamankinden daha fazla. Rona karşıtı tedbirlerin etrafında toplanmalarını beklemeyin.
Selamlar paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, saolun
Kırklareli merkezden ben ali. Slm siteniz süper ötesi hayran edici, saolun 09-05-2020 22:01:20
Tokat merkezden ben banu. Slm siten ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 12-05-2020 07:50:09
Sivas merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 12-05-2020 21:29:49
Bayburt merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımın inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım 14-05-2020 08:08:28
Merhabalar sayfanız cidden çok iyi, twitter da paylaştım
Zonguldak merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler 14-05-2020 08:23:07
Tokat merkezden ben banu. Mrb siten inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:23:10
Kocaeli merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:23:13
Artvin merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 11:38:03
Sakarya merkezden ben gaye. Mrb web siten inan ki güzel, şukuladım 14-05-2020 11:39:00
Merhaba herkese sayfan harbiden çok güzel, tebrikler
Mrb bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Selamlar paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Çanakkale merkezden ben doruk. selamun aleyküm siteniz inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 22-05-2020 00:11:46
Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler
Ağrı merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 31-05-2020 09:44:36
Merhaba herkese siteniz süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Afyon merkezden ben doruk. Selam web siten harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 07-06-2020 11:58:15
Mrb paylaşımınız valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Merhaba herkese sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Çorum merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfan inanılmaz güzel, tebrikler 16-06-2020 06:42:07
Merhabalar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, saolun
merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden hayran bıraktı, tebrikler
selam arkadaşlar paylaşım harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Slm sayfan yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım
Adana merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa inan ki mükemmel, teraziye tıkladım 02-07-2020 18:51:39
Şanlıurfa merkezden ben ziya. Selamlar paylaşımınız harbiden güzel, teşekkürler 02-07-2020 19:08:37
Adana merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten inanki çok güzel, teraziye tıkladım 02-07-2020 19:28:11
Malatya merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 07:17:00
Selam herkese bu web sitesi valla mükemmel, teşekkürler
Şanlıurfa merkezden ben Emine. Selam web sitesi inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 18-07-2020 11:36:01
Isparta merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-07-2020 11:39:16
Tekirdağ merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siten vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 26-07-2020 15:57:20
Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Mrb sayfan yeminle çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Selam web siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım
Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, sağolun
Isparta merkezden ben Emine. Selamlar web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 20-08-2020 04:44:00
Samsun merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi cidden çok güzel, facebookta paylaştım 21-08-2020 18:45:08
Burdur merkezden ben Emine. Selam siten inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 26-08-2020 12:12:48
Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha iyi, saolun 26-08-2020 22:28:27
Hakkari merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten inanki çok iyi, sağolun 27-08-2020 03:11:03
Mrb paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm web sitesi inanki hayran edici, sağolun
Selam herkese sayfan süper ötesi güzel, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Nevşehir merkezden ben Aylin. Mrb web siteniz harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 01-10-2020 11:21:02
Elazığ merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım 02-10-2020 11:30:48
Düzce merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha güzel, sosyal medyada paylaştım 07-10-2020 19:19:58
Mrb sayfanız inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım
selamun aleyküm siteniz inan ki çok güzel, sağolun
Sinop merkezden ben hatice. Merhaba herkese web sitesi harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 19-10-2020 06:00:09
Bu konu : ” Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ahmet – 304
Samsun merkezden ben banu. Merhabalar web siteniz ciddiyim mükemmel, şukuladım 07-11-2020 19:38:21
Antalya merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz çok iyi, teraziye tıkladım 20-11-2020 23:22:23
Bolu merkezden ben banu. Slm paylaşımın inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 24-11-2020 06:07:05
Bu konu : ” Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir ” çok güzel. Selam herkese web siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , mehmet – 276
Bu konu : ” Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir ” çok güzel. Mrb sayfa vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , emin – 319
Bu konu : ” Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir ” çok güzel. Selamlar paylaşım süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım , hatice – 367
Merhaba siten süper ötesi iyi, şukuladım
Selamlar paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler
Kırıkkale dan kimler var. Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir . Slm siten gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım , mehmet – 123
Edirne dan kimler var. Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir . Selamlar paylaşım vallaha mükemmel, teraziye tıkladım , emin – 281
Bu konu : ” Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir ” çok güzel. Slm web siten yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım , Gürbüz – 66
Sakarya merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 23-12-2020 20:27:19
selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba paylaşımın ciddiyim çok güzel, saolun
Bu konu : ” Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir ” çok güzel. Slm web siten cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 483
Tokat dan kimler var. Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir . Selam sayfa süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ahmet – 110
Yozgat dan kimler var. Tahmin: COVID antikor testleri önemli gecikmelerle karşılaşacak ya da hiç bir zaman meyve vermeyecektir . Mrb sayfanız ciddiyim dikkat çekici, saolun , Hasan – 99
Kayseri merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 17-01-2021 00:42:46