ayrıca, Brezilya’nın Bolsonaro’nun daha büyük insan kayıpları riskine karşı çok hevesli olmasının nedeni, Trump’ın Bolsonaro’ya Brezilya kaybının ABD / AB’dekilerle aynı kişi / kişi oranında telafi edileceğine söz vermesi ve böylece nispeten “daha büyük” bir düşüşe neden olması Brezilya, Bolsonaro, Brezilya’daki ölümlerin çoğunun favelalarda yaşayan insanlardan gelmesini beklediğinden.
merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki mükemmel, tebrikler
selam arkadaşlar paylaşım valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamlar sayfa gerçekten hayran bıraktı, tebrikler
Merhaba herkese paylaşımın harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Batman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web sitesi inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım 10-04-2020 17:43:19
Manisa merkezden ben doruk. Mrb sayfanız harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 11-04-2020 16:27:34
Kastamonu merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 17-04-2020 03:30:10
Mrb paylaşımın harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım
Slm bu web sitesi harbiden güzel, şukuladım
Sakarya merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim iyi, şukuladım 22-04-2020 03:42:08
Selamın aleyküm web sitesi yeminle güzel, şukuladım
Gaziantep merkezden ben doruk. Selam sayfanız süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-04-2020 13:11:41
Manisa merkezden ben banu. Merhaba siteniz inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım 23-04-2020 13:41:21
Rize merkezden ben Emine. Selam sayfan vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-04-2020 18:50:19
selamun aleyküm siteniz ciddiyim mükemmel, face de paylaştım
Selam sayfan inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım
Selam paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Artvin merkezden ben elif yılmaz. Slm web sitesi yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 26-04-2020 02:51:09
Kayseri merkezden ben banu. Merhaba siteniz vallaha iyi, facebookta paylaştım 01-05-2020 00:28:24
selam arkadaşlar web siten vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar sayfa inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Çorum merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız ciddiyim hayran edici, teşekkürler 04-05-2020 16:11:10
Merhaba herkese sayfa harbiden iyi, facebookta paylaştım
Selamlar paylaşımınız cidden hayran edici, twitter da paylaştım
Slm sayfan gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Mardin merkezden ben gaye. Merhabalar sayfanız gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 12-05-2020 13:41:10
Slm sayfan harbiden dikkatimi çekti, şukuladım
Bayburt merkezden ben mehmet. Mrb siteniz ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 13-05-2020 22:17:55
Merhabalar web siteniz gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, sağolun
Manisa merkezden ben ziya. Selam paylaşımın yeminle çok güzel, şukuladım 22-05-2020 02:09:45
Iğdır merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım 28-05-2020 10:22:26
selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım
Şanlıurfa merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha çok güzel, şukuladım 03-06-2020 18:50:59
Merhabalar bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Muğla merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 08-06-2020 06:24:17
Çankırı merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 08-06-2020 09:19:21
Yozgat merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşım inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 12-06-2020 06:10:02
merhaba arkadaşlar siteniz cidden dikkatimi çekti, saolun
Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım valla dikkat çekici, saolun 28-06-2020 21:22:24
Burdur merkezden ben Gürbüz. Selamlar siteniz inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 05-07-2020 15:37:53
Kilis merkezden ben ziya. Mrb paylaşım yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 05-07-2020 16:03:32
selam arkadaşlar sayfan inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Niğde merkezden ben doruk. Selamlar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, sağolun 09-07-2020 19:39:16
Hakkari merkezden ben ahmet. Selam sayfan süper ötesi güzel, sağolun 11-07-2020 21:28:33
Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi güzel, sağolun
Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa inan ki hayran bıraktı, teşekkürler 18-07-2020 16:09:59
Kırklareli merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 05-08-2020 08:54:24
Selamlar sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler
Tunceli merkezden ben gaye. Selamlar sayfan inanki dikkatimi çekti, şukuladım 06-08-2020 23:56:34
selam arkadaşlar web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun
Slm paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, sağolun
selamun aleyküm paylaşım cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden çok iyi, teraziye tıkladım
Selamlar siteniz valla çok iyi, sağolun
merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun
Merhabalar paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Düzce merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-08-2020 15:12:10
Denizli merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm siteniz harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 08-09-2020 18:03:39
Karaman merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 06:12:23
Bingöl merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim hayran edici, şukuladım 10-09-2020 00:02:51
Trabzon merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımın cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 19-09-2020 04:28:46
Merhaba herkese siteniz inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfa harbiden mükemmel, teşekkürler
selam arkadaşlar paylaşım harbiden güzel, saolun
Mrb paylaşım valla güzel, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Selam siten vallaha iyi, twitter da paylaştım , emin – 384
Isparta merkezden ben Emine. Selam herkese sayfanız harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 29-10-2020 09:50:18
Çanakkale merkezden ben ali. Slm paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım 12-11-2020 16:42:59
Merhabalar sayfanız inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım
Karabük merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim güzel, twitter da paylaştım 17-11-2020 20:07:51
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Merhabalar sayfan inanılmaz çok iyi, şukuladım , ali – 203
Sivas merkezden ben hatice. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, sağolun 28-11-2020 21:13:37
Aydın merkezden ben banu. Merhabalar web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 30-11-2020 13:23:47
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız yeminle iyi, saolun , emin – 259
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Mrb siteniz inanki iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 272
Tokat dan kimler var. Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? . selam arkadaşlar paylaşımın vallaha iyi, facebookta paylaştım , – 486
Slm web sitesi inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım
Mrb sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Tekirdağ dan kimler var. Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? . Selam bu web sitesi cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 34
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Slm web sitesi vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , Gürbüz – 2
Slm web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım
Kocaeli dan kimler var. Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? . selamun aleyküm sayfanız valla çok hoşuma gitti, tebrikler , elif yılmaz – 117
Nevşehir dan kimler var. Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? . Selamın aleyküm paylaşımınız valla dikkatimi çekti, teşekkürler , banu – 149
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Merhaba siteniz gerçekten hayran bıraktı, tebrikler , ahmet – 278
Hatay dan kimler var. Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? . Merhaba sayfa gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 475
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Selamın aleyküm siten inanki iyi, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 35
Eskişehir merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten inan ki hayran edici, sağolun 07-01-2021 07:00:45
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Merhaba herkese siten harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım , ahmet – 168
Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi inanılmaz mükemmel, tebrikler 14-01-2021 10:04:32
Tunceli merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 15-01-2021 12:26:47
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim dikkat çekici, tebrikler , hatice – 420
Eskişehir dan kimler var. Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? . Selam herkese web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 203
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım , ziya – 231
Bu konu : ” Tahmin: N.America ve AB, Çin’in sahip olduğu borçlarının bir kısmını azaltarak / yazarak COVID-19 can kaybı ve mali zararları çözecekler mi? ” çok güzel. Selamlar web siten ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım , memo – 278