LA ve Seatle gibi şehirlerde biriken evsizlerin sayısını ne kadar çok görürsem o kadar nedenini merak ediyorum. Çadır kentler, uyuşturucunun yasallaştırılması, polisin rekor sayıda ayrılması, şehirler polis finansmanını kesiyor. Pek çok ünlü ve zengin insan eyalet dışına taşınıyor. Bu sadece politika mı yoksa sadece insanların yaşayacakları bir yer yok, bu yüzden California’ya gidiyorlar. Gerçekten devlete teslim mi olacaklar? Belki bir evsizlik durumu yaratmak, tüm ilaçları izole alanlarda bulundurmak. Bana hepsi tuhaf geliyor.
Gönderen … rmhoward21
[comments]
Bu konu : ” Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. ” çok güzel. Merhabalar sayfan süper ötesi çok iyi, saolun , ali – 126
Selamın aleyküm sayfan valla ilgi uyandırıcı, tebrikler
Samsun dan kimler var. Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. . Mrb web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 145
merhaba arkadaşlar paylaşım valla çok güzel, face de paylaştım
İzmir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım 07-04-2021 11:05:05
Artvin merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 07-04-2021 11:12:09
Bu konu : ” Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. ” çok güzel. Merhaba paylaşım vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım , ali – 75
Merhabalar web sitesi cidden dikkat çekici, face de paylaştım
Bu konu : ” Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. ” çok güzel. Slm siten gerçekten çok güzel, sağolun , ali – 37
Bu konu : ” Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. ” çok güzel. Selam paylaşımınız vallaha güzel, teraziye tıkladım , memo – 80
Ankara dan kimler var. Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. . merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler , emin – 311
selam arkadaşlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım
Adıyaman dan kimler var. Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. . Merhabalar sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, saolun , emin – 98
Bu konu : ” Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. ” çok güzel. Mrb paylaşımınız harbiden çok güzel, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 207
Bu konu : ” Teori: ABD’nin Batı Kıyısı önümüzdeki yıllarda bir şekilde yok olacak. ” çok güzel. Selam herkese paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ahmet – 72