The College Fix'in 2019 yılında bildirdiği en saçma önyargı şikayetleri

The College Fix'in 2019 yılında bildirdiği en saçma önyargı şikayetleri

📷

2019 yılında, College Fix Amerika'daki yaklaşık 20 üniversiteden 700'den fazla önyargı şikayetini incelemiştir. Raporlar, kampüste öğrenciler ve diğerleri tarafından, son yıllarda ülke genelindeki kolej ve üniversitelerde çoğalmış önyargı müdahale ekipleriyle birlikte yayınlandı.

Öğrenciler, öğretim üyeleri ve personel, tanık oldukları veya yaşadıkları iddia edilen önyargıları, daha sonra sorunları çözmek için danışmanlık, soruşturmalar, eğitim müdahaleleri ve hatta bazen “onarıcı adalet” önlemleri sunan kampüs yetkililerine bildirmeleri konusunda teşvik edilir.

College Fix 2018 sonbaharından 2019 sonbaharına kadar olan şikayetler, kamu kayıtları yasası talepleri yoluyla elde edildi ve isimler düzeltildi. Ancak raporların gösterdiği şey, bu önyargı müdahale ekiplerinin kampüs yöneticilerinin en ufak suçlara ve incinmiş duygulara karşı uyarıldıkları yüceltilen kapsamlı masal sistemleri haline gelmeleridir.

700 ya da daha fazla yanlılık şikayetinin sadece yüzde 15'i College Fix Gözden geçirme, kampüs polisine gerçekte kaydedilmesi gereken, takip etme veya şiddet tehditleri gibi meşru kaygılar olarak yorumlanabilir.

itibaren

https://www.thecollegefix.com/the-top-10-most-ridiculous-bias-complaints-the-fix-reported-on-in-2019/

“The College Fix'in 2019 yılında bildirdiği en saçma önyargı şikayetleri” üzerine 1.231 yorum

  1. Tekirdağ merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 01-01-2020 00:37:18

    Cevapla
  2. Yozgat merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten harbiden güzel, sağolun 01-01-2020 01:46:52

    Cevapla
  3. Yozgat merkezden ben ziya. Mrb sayfanız harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-01-2020 01:48:22

    Cevapla
  4. Adıyaman merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız inanki hoşuma gitti, tebrikler 01-01-2020 03:00:46

    Cevapla
  5. Diyarbakır merkezden ben banu. Mrb siteniz valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım 01-01-2020 14:36:55

    Cevapla
  6. Zonguldak merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki çok güzel, twitter da paylaştım 04-01-2020 02:34:11

    Cevapla
  7. Trabzon merkezden ben gaye. Selam bu web sitesi cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-01-2020 23:15:09

    Cevapla
  8. Çankırı merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 20-01-2020 18:46:51

    Cevapla
  9. Ağrı merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfanız cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 18:46:56

    Cevapla
  10. Sivas merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfan valla güzel, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 18:47:01

    Cevapla
  11. Kilis merkezden ben ziya. Selam web sitesi cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım 20-01-2020 18:47:10

    Cevapla
  12. Ardahan merkezden ben ahmet. Selam bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 18:47:35

    Cevapla
  13. Kastamonu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 22-01-2020 05:52:08

    Cevapla
  14. Erzincan merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi çok güzel, saolun 22-01-2020 05:52:11

    Cevapla
  15. Nevşehir merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 22-01-2020 05:52:14

    Cevapla
  16. Konya merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 22-01-2020 05:52:21

    Cevapla
  17. Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba siten valla hayran edici, facebookta paylaştım 22-01-2020 05:52:34

    Cevapla
  18. Siirt merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz vallaha çok iyi, twitter da paylaştım 22-01-2020 13:15:00

    Cevapla
  19. Antalya merkezden ben banu. Merhaba web siten inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 22-01-2020 13:15:06

    Cevapla
  20. Malatya merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım 22-01-2020 13:15:07

    Cevapla
  21. Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun 22-01-2020 19:32:31

    Cevapla
  22. Erzurum merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-01-2020 19:32:37

    Cevapla
  23. Batman merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 22-01-2020 19:32:46

    Cevapla
  24. Kırşehir merkezden ben gaye. Mrb web siteniz vallaha dikkatimi çekti, tebrikler 22-01-2020 19:33:00

    Cevapla
  25. Burdur merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi iyi, face de paylaştım 22-01-2020 19:33:07

    Cevapla
  26. Samsun merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 22-01-2020 19:33:15

    Cevapla
  27. Balıkesir merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler 23-01-2020 05:15:25

    Cevapla
  28. Tunceli merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 23-01-2020 05:15:28

    Cevapla
  29. Muş merkezden ben Gürbüz. Selam sayfa cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 23-01-2020 05:15:36

    Cevapla
  30. Yozgat merkezden ben mehmet. Merhaba web siten süper ötesi güzel, teşekkürler 23-01-2020 05:15:38

    Cevapla
  31. Bingöl merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siteniz vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 23-01-2020 05:15:57

    Cevapla
  32. Bayburt merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 13:15:32

    Cevapla
  33. Adıyaman merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım 23-01-2020 13:15:35

    Cevapla
  34. Rize merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım 23-01-2020 13:15:41

    Cevapla
  35. Ardahan merkezden ben banu. Slm sayfanız inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 13:15:47

    Cevapla
  36. Kırşehir merkezden ben Emine. Slm siteniz vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım 23-01-2020 13:15:52

    Cevapla
  37. Siirt merkezden ben ahmet. Selam bu web sitesi inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım 23-01-2020 18:00:55

    Cevapla
  38. Adıyaman merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, saolun 23-01-2020 18:01:04

    Cevapla
  39. Yozgat merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 18:01:07

    Cevapla
  40. Giresun merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 23-01-2020 18:01:12

    Cevapla
  41. İzmir merkezden ben banu. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 23-01-2020 23:54:48

    Cevapla
  42. Bursa merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi cidden çok güzel, teraziye tıkladım 23-01-2020 23:54:51

    Cevapla
  43. Trabzon merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımın valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 23:55:06

    Cevapla
  44. Erzincan merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 23-01-2020 23:55:12

    Cevapla
  45. Bilecik merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 23-01-2020 23:55:17

    Cevapla
  46. Tekirdağ merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-01-2020 23:55:24

    Cevapla
  47. Yozgat merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız valla çok güzel, twitter da paylaştım 24-01-2020 06:03:20

    Cevapla
  48. Uşak merkezden ben doruk. Mrb siten yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 24-01-2020 06:03:23

    Cevapla
  49. Sakarya merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-01-2020 06:03:26

    Cevapla
  50. Kars merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 24-01-2020 06:03:28

    Cevapla
  51. Denizli merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 24-01-2020 06:03:33

    Cevapla
  52. Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşım vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 24-01-2020 06:03:36

    Cevapla
  53. Aydın merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten valla dikkatimi çekti, sağolun 24-01-2020 06:03:39

    Cevapla
  54. Şanlıurfa merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi vallaha çok iyi, twitter da paylaştım 24-01-2020 06:03:41

    Cevapla
  55. Isparta merkezden ben Gürbüz. Selam web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 04-02-2020 17:24:53

    Cevapla
  56. Bingöl merkezden ben ali. Mrb sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 08-02-2020 00:27:10

    Cevapla
  57. Afyon merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 08-02-2020 18:39:56

    Cevapla
  58. Bursa merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 08-02-2020 20:06:09

    Cevapla
  59. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Slm sayfan valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım 08-02-2020 22:16:36

    Cevapla
  60. Tokat merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım 08-02-2020 22:16:40

    Cevapla
  61. Trabzon merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-02-2020 22:16:47

    Cevapla
  62. Karaman merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın cidden çok güzel, teraziye tıkladım 08-02-2020 22:16:53

    Cevapla
  63. Çanakkale merkezden ben ali. Merhaba paylaşımınız süper ötesi çok güzel, saolun 09-02-2020 02:31:48

    Cevapla
  64. Çanakkale merkezden ben gaye. Slm paylaşımın harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 09-02-2020 09:02:34

    Cevapla
  65. Kırşehir merkezden ben Gürbüz. Mrb siten vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 09-02-2020 13:58:04

    Cevapla
  66. Karabük merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımınız yeminle çok güzel, şukuladım 09-02-2020 19:39:12

    Cevapla
  67. Elazığ merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfa vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 09-02-2020 19:39:13

    Cevapla
  68. Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfa harbiden güzel, şukuladım 09-02-2020 20:28:28

    Cevapla
  69. Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 09-02-2020 23:09:57

    Cevapla
  70. Samsun merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 10-02-2020 05:22:19

    Cevapla
  71. Hakkari merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siten yeminle çok güzel, teşekkürler 12-02-2020 09:03:55

    Cevapla
  72. Düzce merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler 12-02-2020 18:03:31

    Cevapla
  73. Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 13-02-2020 01:05:08

    Cevapla
  74. Siirt merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 02:13:48

    Cevapla
  75. Rize merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar sayfanız yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım 13-02-2020 05:16:17

    Cevapla
  76. Kırşehir merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, tebrikler 13-02-2020 16:41:26

    Cevapla
  77. Denizli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web sitesi inan ki dikkatimi çekti, tebrikler 13-02-2020 19:16:59

    Cevapla
  78. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Selamlar siten gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 14-02-2020 14:58:50

    Cevapla
  79. Van merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha hoşuma gitti, teşekkürler 14-02-2020 20:26:25

    Cevapla
  80. Muş merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web sitesi inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 15-02-2020 18:28:43

    Cevapla
  81. Kocaeli merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web sitesi inan ki hayran bıraktı, tebrikler 15-02-2020 19:28:19

    Cevapla
  82. Şırnak merkezden ben Gürbüz. Slm sayfa vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-02-2020 15:35:27

    Cevapla
  83. Denizli merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 16-02-2020 15:37:35

    Cevapla
  84. Aydın merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-02-2020 22:59:45

    Cevapla
  85. Konya merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 21-02-2020 22:36:00

    Cevapla
  86. Bayburt merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-02-2020 10:15:07

    Cevapla
  87. Hatay merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 26-02-2020 11:01:22

    Cevapla
  88. Adana merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 26-02-2020 13:56:12

    Cevapla
  89. Karaman merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 26-02-2020 17:31:59

    Cevapla
  90. Kars merkezden ben banu. Selam paylaşımınız inanki dikkat çekici, face de paylaştım 27-02-2020 15:50:54

    Cevapla
  91. Ankara merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun 28-02-2020 14:32:44

    Cevapla
  92. Erzurum merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim iyi, teraziye tıkladım 28-02-2020 19:09:38

    Cevapla
  93. Gaziantep merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım 28-02-2020 19:47:23

    Cevapla
  94. Kayseri merkezden ben ziya. Merhaba herkese paylaşımın vallaha mükemmel, sağolun 02-03-2020 05:46:23

    Cevapla
  95. Burdur merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 02-03-2020 06:23:59

    Cevapla
  96. Gaziantep merkezden ben ziya. Selam sayfan harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 02-03-2020 06:24:47

    Cevapla
  97. Rize merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan harbiden iyi, twitter da paylaştım 02-03-2020 18:06:59

    Cevapla
  98. Hakkari merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 02-03-2020 18:08:30

    Cevapla
  99. Gaziantep merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım inan ki hoşuma gitti, saolun 02-03-2020 19:40:43

    Cevapla
  100. Kilis merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım 03-03-2020 20:43:36

    Cevapla
  101. Trabzon merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siten cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 05-03-2020 03:26:35

    Cevapla
  102. Aksaray merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız valla mükemmel, tebrikler 05-03-2020 06:53:37

    Cevapla
  103. Kütahya merkezden ben Aylin. Slm sayfa yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 05-03-2020 12:51:40

    Cevapla
  104. Nevşehir merkezden ben banu. Merhabalar web siteniz yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 05-03-2020 17:50:29

    Cevapla
  105. Isparta merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler 09-03-2020 03:08:57

    Cevapla
  106. Iğdır merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 09-03-2020 13:30:44

    Cevapla
  107. Van merkezden ben ahmet. Selamlar web siten yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-03-2020 22:23:43

    Cevapla
  108. Artvin merkezden ben ahmet. Mrb sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 10-03-2020 06:37:03

    Cevapla
  109. Bayburt merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım 11-03-2020 12:08:54

    Cevapla
  110. Amasya merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımın vallaha hoşuma gitti, tebrikler 11-03-2020 18:59:12

    Cevapla
  111. Tokat merkezden ben Emine. Merhaba web siteniz yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım 11-03-2020 20:46:51

    Cevapla
  112. Tekirdağ merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten inanki hayran edici, twitter da paylaştım 11-03-2020 22:20:43

    Cevapla
  113. Kayseri merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 12-03-2020 05:47:28

    Cevapla
  114. Konya merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siteniz yeminle hoşuma gitti, tebrikler 13-03-2020 16:49:51

    Cevapla
  115. Çankırı merkezden ben gaye. Mrb web siteniz inanki mükemmel, face de paylaştım 14-03-2020 03:32:04

    Cevapla
  116. Iğdır merkezden ben mehmet. Selam herkese siten vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım 15-03-2020 14:20:23

    Cevapla
  117. Isparta merkezden ben banu. selamun aleyküm siteniz valla iyi, face de paylaştım 15-03-2020 17:08:58

    Cevapla
  118. Erzincan merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, sağolun 16-03-2020 03:50:57

    Cevapla
  119. Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 16-03-2020 07:37:26

    Cevapla
  120. Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, saolun 17-03-2020 20:49:07

    Cevapla
  121. Tunceli merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfa vallaha hayran bıraktı, tebrikler 17-03-2020 20:49:42

    Cevapla
  122. Hakkari merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 18-03-2020 16:47:11

    Cevapla
  123. Sinop merkezden ben gaye. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 19-03-2020 00:33:54

    Cevapla
  124. Kütahya merkezden ben mehmet. Selam herkese web siteniz harbiden çok iyi, sağolun 19-03-2020 05:18:33

    Cevapla
  125. Artvin merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-03-2020 15:07:10

    Cevapla
  126. Bilecik merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 19-03-2020 15:13:03

    Cevapla
  127. Nevşehir merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfa valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 19-03-2020 21:51:07

    Cevapla
  128. Ardahan merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun 19-03-2020 22:17:40

    Cevapla
  129. Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten yeminle hayran edici, teraziye tıkladım 22-03-2020 16:11:07

    Cevapla
  130. Kilis merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha güzel, twitter da paylaştım 23-03-2020 04:54:32

    Cevapla
  131. Muğla merkezden ben mehmet. Merhaba web siteniz harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 23-03-2020 17:03:29

    Cevapla
  132. Batman merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten çok güzel, tebrikler 24-03-2020 02:43:48

    Cevapla
  133. Uşak merkezden ben ahmet. Selam sayfa valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 24-03-2020 21:17:15

    Cevapla
  134. Kocaeli merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımın inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 11:33:30

    Cevapla
  135. Artvin merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 25-03-2020 17:36:42

    Cevapla
  136. Erzincan merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten vallaha güzel, facebookta paylaştım 25-03-2020 17:49:43

    Cevapla
  137. Şırnak merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle mükemmel, face de paylaştım 26-03-2020 04:17:44

    Cevapla
  138. Burdur merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, saolun 26-03-2020 06:47:24

    Cevapla
  139. Kırklareli merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa harbiden hayran edici, tebrikler 26-03-2020 10:27:54

    Cevapla
  140. Tunceli merkezden ben Emine. Merhabalar siteniz vallaha güzel, teraziye tıkladım 27-03-2020 02:10:55

    Cevapla
  141. Aksaray merkezden ben ahmet. Slm siteniz harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım 28-03-2020 12:45:50

    Cevapla
  142. Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfan vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 28-03-2020 15:17:26

    Cevapla
  143. Rize merkezden ben Emine. Selam herkese sayfanız gerçekten mükemmel, face de paylaştım 28-03-2020 16:13:20

    Cevapla
  144. Bursa merkezden ben mehmet. Merhaba siten vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 28-03-2020 16:55:49

    Cevapla
  145. Van merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfan vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 28-03-2020 16:57:55

    Cevapla
  146. Yalova merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki güzel, teraziye tıkladım 29-03-2020 02:35:52

    Cevapla
  147. Antalya merkezden ben gaye. Merhaba herkese web siten vallaha mükemmel, tebrikler 29-03-2020 13:03:14

    Cevapla
  148. Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 29-03-2020 16:28:56

    Cevapla
  149. Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, sağolun 29-03-2020 23:05:41

    Cevapla
  150. Sakarya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, saolun 30-03-2020 18:19:00

    Cevapla
  151. Kırklareli merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siten vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 31-03-2020 08:14:19

    Cevapla
  152. Ağrı merkezden ben ziya. Merhaba herkese web sitesi vallaha dikkatimi çekti, saolun 31-03-2020 21:16:38

    Cevapla
  153. Denizli merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız harbiden mükemmel, teşekkürler 01-04-2020 02:08:15

    Cevapla
  154. Iğdır merkezden ben ali. Merhaba herkese siten inanılmaz çok güzel, şukuladım 01-04-2020 04:57:00

    Cevapla
  155. Kütahya merkezden ben Emine. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 01-04-2020 11:05:42

    Cevapla
  156. Muş merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten hayran edici, face de paylaştım 01-04-2020 12:27:50

    Cevapla
  157. Balıkesir merkezden ben ziya. Selam sayfa harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım 02-04-2020 02:58:55

    Cevapla
  158. Diyarbakır merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımınız vallaha iyi, teşekkürler 02-04-2020 19:56:56

    Cevapla
  159. Karabük merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-04-2020 23:21:21

    Cevapla
  160. Edirne merkezden ben Emine. Slm web siteniz gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım 03-04-2020 13:54:40

    Cevapla
  161. Adıyaman merkezden ben doruk. Selam web sitesi ciddiyim çok güzel, teşekkürler 03-04-2020 21:07:28

    Cevapla
  162. Çanakkale merkezden ben ahmet. Merhaba bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 03-04-2020 21:09:07

    Cevapla
  163. Artvin merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 04-04-2020 01:11:40

    Cevapla
  164. Tokat merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden hoşuma gitti, teşekkürler 05-04-2020 04:29:42

    Cevapla
  165. Hatay merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler 05-04-2020 05:42:07

    Cevapla
  166. Konya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 05-04-2020 20:47:48

    Cevapla
  167. Burdur merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım 05-04-2020 22:57:47

    Cevapla
  168. Bayburt merkezden ben doruk. Selam sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-04-2020 01:06:10

    Cevapla
  169. Samsun merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşım vallaha hayran bıraktı, saolun 06-04-2020 04:05:59

    Cevapla
  170. Nevşehir merkezden ben doruk. Merhabalar sayfan ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım 06-04-2020 05:00:49

    Cevapla
  171. Bingöl merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 06-04-2020 10:15:36

    Cevapla
  172. Antalya merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-04-2020 15:23:57

    Cevapla
  173. Malatya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten güzel, face de paylaştım 08-04-2020 06:05:13

    Cevapla
  174. Adıyaman merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 08-04-2020 11:19:15

    Cevapla
  175. Bayburt merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımın harbiden dikkatimi çekti, tebrikler 08-04-2020 14:34:08

    Cevapla
  176. Elazığ merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 09-04-2020 12:12:06

    Cevapla
  177. Ankara merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 09-04-2020 12:12:29

    Cevapla
  178. Gaziantep merkezden ben ali. Slm web siten vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 09-04-2020 12:12:50

    Cevapla
  179. Ankara merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa ciddiyim güzel, twitter da paylaştım 09-04-2020 12:13:15

    Cevapla
  180. Kahramanmaraş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 09-04-2020 12:13:26

    Cevapla
  181. Konya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten mükemmel, tebrikler 09-04-2020 12:13:47

    Cevapla
  182. Düzce merkezden ben Aylin. Slm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-04-2020 12:14:04

    Cevapla
  183. Niğde merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 09-04-2020 16:21:47

    Cevapla
  184. Tekirdağ merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha iyi, tebrikler 09-04-2020 23:55:06

    Cevapla
  185. Çanakkale merkezden ben gaye. Mrb sayfanız inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 10-04-2020 00:52:50

    Cevapla
  186. Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 10-04-2020 06:08:49

    Cevapla
  187. Erzincan merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 11-04-2020 17:59:07

    Cevapla
  188. Burdur merkezden ben ali. Merhabalar paylaşım ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 11-04-2020 17:59:12

    Cevapla
  189. İzmir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 11-04-2020 17:59:31

    Cevapla
  190. Eskişehir merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım 11-04-2020 17:59:44

    Cevapla
  191. Mardin merkezden ben Emine. Selamlar web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 11-04-2020 17:59:49

    Cevapla
  192. Iğdır merkezden ben ziya. Merhaba paylaşım inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 11-04-2020 17:59:53

    Cevapla
  193. Karaman merkezden ben doruk. Merhaba web siteniz harbiden çok iyi, teraziye tıkladım 11-04-2020 18:00:02

    Cevapla
  194. Niğde merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz mükemmel, saolun 11-04-2020 18:00:05

    Cevapla
  195. Giresun merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız vallaha çok güzel, teşekkürler 11-04-2020 18:00:35

    Cevapla
  196. Konya merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın inanki mükemmel, facebookta paylaştım 11-04-2020 18:00:43

    Cevapla
  197. Kastamonu merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfanız vallaha iyi, facebookta paylaştım 11-04-2020 18:00:47

    Cevapla
  198. Giresun merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-04-2020 18:00:50

    Cevapla
  199. Batman merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siten valla hayran edici, şukuladım 11-04-2020 18:12:35

    Cevapla
  200. Ankara merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 11-04-2020 21:17:23

    Cevapla
  201. Erzincan merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz inan ki güzel, sağolun 11-04-2020 23:12:02

    Cevapla
  202. Aksaray merkezden ben Emine. Selam paylaşımınız ciddiyim çok güzel, şukuladım 12-04-2020 00:24:35

    Cevapla
  203. Giresun merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz inanki hayran edici, tebrikler 13-04-2020 23:10:11

    Cevapla
  204. Giresun merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten mükemmel, şukuladım 13-04-2020 23:10:16

    Cevapla
  205. Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 13-04-2020 23:10:20

    Cevapla
  206. Kırşehir merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler 13-04-2020 23:10:24

    Cevapla
  207. Tokat merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 13-04-2020 23:10:28

    Cevapla
  208. Bingöl merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siteniz cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 13-04-2020 23:11:01

    Cevapla
  209. Bursa merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 13-04-2020 23:11:07

    Cevapla
  210. Gaziantep merkezden ben Emine. Slm sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 13-04-2020 23:11:13

    Cevapla
  211. Samsun merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 13-04-2020 23:11:26

    Cevapla
  212. Samsun merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 13-04-2020 23:12:18

    Cevapla
  213. Balıkesir merkezden ben mehmet. Selam web siten yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-04-2020 23:12:28

    Cevapla
  214. Kırklareli merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim çok güzel, sosyal medyada paylaştım 13-04-2020 23:12:39

    Cevapla
  215. Mardin merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız cidden çok iyi, twitter da paylaştım 13-04-2020 23:12:50

    Cevapla
  216. Ankara merkezden ben gaye. Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 14-04-2020 00:53:34

    Cevapla
  217. Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, saolun 14-04-2020 05:04:29

    Cevapla
  218. Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım vallaha güzel, facebookta paylaştım 14-04-2020 05:04:35

    Cevapla
  219. Mersin merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımınız vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-04-2020 05:04:40

    Cevapla
  220. Elazığ merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız inanki çok iyi, teşekkürler 14-04-2020 05:04:50

    Cevapla
  221. Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 14-04-2020 05:05:10

    Cevapla
  222. Niğde merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden dikkat çekici, tebrikler 14-04-2020 05:05:21

    Cevapla
  223. Ardahan merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki çok iyi, twitter da paylaştım 14-04-2020 05:05:57

    Cevapla
  224. Mardin merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 14-04-2020 05:06:02

    Cevapla
  225. Isparta merkezden ben mehmet. Merhaba bu web sitesi valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım 14-04-2020 05:06:39

    Cevapla
  226. Kars merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfa süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 14-04-2020 05:07:05

    Cevapla
  227. Erzurum merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-04-2020 05:07:13

    Cevapla
  228. Rize merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa inanki dikkatimi çekti, tebrikler 15-04-2020 03:50:22

    Cevapla
  229. Ağrı merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım 16-04-2020 09:41:25

    Cevapla
  230. Aksaray merkezden ben Emine. Mrb sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-04-2020 13:53:26

    Cevapla
  231. Şırnak merkezden ben doruk. Merhaba web siten inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 16-04-2020 13:53:30

    Cevapla
  232. Tokat merkezden ben Emine. Merhabalar sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 16-04-2020 17:55:42

    Cevapla
  233. Bilecik merkezden ben banu. Selam siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 18-04-2020 07:20:42

    Cevapla
  234. Bilecik merkezden ben Gürbüz. Selam web siten inan ki hayran edici, teraziye tıkladım 28-04-2020 22:47:45

    Cevapla
  235. Van merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 03-05-2020 21:51:50

    Cevapla
  236. Giresun merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler 11-05-2020 07:15:09

    Cevapla
  237. Isparta merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 11-05-2020 14:42:44

    Cevapla
  238. Karabük merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki çok hoşuma gitti, saolun 11-05-2020 14:43:27

    Cevapla
  239. Düzce merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siten ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 11-05-2020 15:27:33

    Cevapla
  240. Ağrı merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki çok güzel, facebookta paylaştım 12-05-2020 16:41:26

    Cevapla
  241. Siirt merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 15-05-2020 07:45:07

    Cevapla
  242. Osmaniye merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten çok güzel, saolun 15-05-2020 08:30:02

    Cevapla
  243. Kütahya merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-05-2020 14:32:21

    Cevapla
  244. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Selam web siteniz ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım 15-05-2020 22:51:57

    Cevapla
  245. Karabük merkezden ben doruk. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim güzel, teşekkürler 15-05-2020 22:52:48

    Cevapla
  246. Çankırı merkezden ben mehmet. Merhaba paylaşımın valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-05-2020 22:54:29

    Cevapla
  247. Elazığ merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım 18-05-2020 04:09:40

    Cevapla
  248. Muş merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, şukuladım 18-05-2020 09:10:54

    Cevapla
  249. Bingöl merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran edici, facebookta paylaştım 18-05-2020 09:11:44

    Cevapla
  250. Osmaniye merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım 18-05-2020 11:41:56

    Cevapla
  251. Zonguldak merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten iyi, facebookta paylaştım 18-05-2020 11:42:35

    Cevapla
  252. Malatya merkezden ben mehmet. Selam herkese web sitesi cidden çok güzel, teşekkürler 23-05-2020 17:53:03

    Cevapla
  253. Hatay merkezden ben gaye. Slm sayfa vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-05-2020 17:55:16

    Cevapla