Birinci Dünya Savaşı sırasında kadın futbolu çok büyüktü ve savaş bittikten sonra bile 53.000 kişilik bir kalabalık çekti. İskoç milli kadın futbol takımının kaptanı Gemma Fay, neden bu kadar dramatik bir şekilde ortadan kaybolduğunu soruyor.
… Futbol artık bir sağlık yararı değildi – artık Harley Street’ten Dr. Mary Scharlieb gibi en iyi doktorlar tarafından “bir kadının fiziksel çerçevesi için çok fazla, en uygunsuz oyun” olarak görülüyordu.
5 Aralık 1921’de Federasyon, futbolun kadınlar için uygun olmadığına dair güçlü görüşlere yer verdi. Derneklere ait kulüpleri “bu tür maçlar için gerekçelerini kullanmayı reddetmeye” çağırdı. Yasak, kadınların oyununun gidişatını sonsuza kadar değiştirdi.
Gönderen … Non-equilibrium
[comments]
Sivas merkezden ben Gürbüz. Selam web sitesi vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 27-11-2020 14:55:00
Sinop dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Merhabalar web siteniz süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , – 476
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler , gaye – 187
Eskişehir dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Merhabalar bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , emin – 140
Iğdır merkezden ben emin. Slm siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 08-12-2020 14:11:38
merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selamun aleyküm sayfan inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. Merhaba sayfan süper ötesi hoşuma gitti, sağolun , Gürbüz – 62
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle çok güzel, sağolun , – 251
selamun aleyküm sayfanız ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. Merhabalar sayfa ciddiyim güzel, şukuladım , emin – 194
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , ahmet – 115
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , mehmet – 48
Erzurum dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Slm siten cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım , doruk – 424
Giresun dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Selam herkese paylaşım gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım , Emine – 36
Mersin dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Slm paylaşım yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , banu – 313
Merhaba web sitesi inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bolu dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . selam arkadaşlar sayfan valla mükemmel, linkedinde paylaştım , ali – 218
merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi mükemmel, teşekkürler
Karabük merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siten valla hayran edici, teraziye tıkladım 15-01-2021 04:42:46
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 111
merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki çok güzel, facebookta paylaştım
Ağrı dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Slm web siten yeminle güzel, twitter da paylaştım , Emine – 282
Selam herkese sayfanız gerçekten iyi, facebookta paylaştım
Konya dan kimler var. tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale . Merhaba bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Aylin – 112
Bu konu : ” tıp mesleğine yönelik daha fazla eleştiri – kadın futbolunu nasıl yasakladıklarına dair bir makale ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten çok güzel, tebrikler , emin – 385
Selamlar web sitesi gerçekten çok güzel, tebrikler
Aydın merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-02-2021 23:32:08