Trump’ı destekliyorsanız, illüzyonu destekleyen başka bir palyaçosunuz.
Trump iyi tarafta olsa bile hiçbir Amerikalının bu ölümcül aşıyı, özellikle de Bill Gates Moderna aşıyı almasına asla izin vermezdi, bu aşılar çoğu insanı 2 hafta içinde öldürecek. Trump bunu biliyor ama nüfusun azaltılması planının içinde.
Mrb bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm web siten vallaha çok hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 34
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Mrb sayfan ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 78
Ardahan dan kimler var. Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? . Merhaba web sitesi gerçekten çok iyi, tebrikler , hatice – 253
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Selam herkese sayfa inanki iyi, sağolun , ahmet – 440
Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi iyi, teşekkürler
Kocaeli merkezden ben . merhaba arkadaşlar paylaşım harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 21-01-2021 07:42:19
Iğdır merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, saolun 29-01-2021 23:54:54
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 488
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Slm paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım , – 52
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım , mehmet – 24
Konya merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 18-02-2021 23:14:33
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , – 115
Bu konu : ” Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? ” çok güzel. Selam web siteniz valla çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 454
Şırnak dan kimler var. Trump sadece başka bir piyon … neden koz taraftarları bunu göremiyor? . Selam paylaşımınız süper ötesi iyi, tebrikler , gaye – 418