Kategoriler
Genel

Trump'a 17 sorulduğunda işlerin nasıl geçtiğini hayal etmek istiyorum.

} Loadfile ("Thequestion.exe") Img = loadimage ("Oprahcargiveaway.gif"); PrintIn ("Sen suçlanıyorsun!") = Tekrarla (x145000); Img = loadimage ("TrumpThumbsUp.jpeg"); PrintIn ("Hata: obj-redirect; (InitialTargetUnfounded) -" Son Dakika Haberleri !: NWO önlendi! ""); }

Gönderen … Dystopianxx
(Bağlantı) (Yorum)

“Trump'a 17 sorulduğunda işlerin nasıl geçtiğini hayal etmek istiyorum.” için 28 yanıt

Sivas merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi valla dikkatimi çekti, saolun 27-01-2020 11:39:53

Ordu merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım 02-02-2020 13:15:21

Şırnak merkezden ben banu. Slm sayfan ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım 05-02-2020 05:09:52

Ordu merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız valla hayran edici, teraziye tıkladım 10-02-2020 15:17:35

Amasya merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim mükemmel, tebrikler 14-02-2020 20:19:37

Muğla merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-02-2020 12:27:44

Kırklareli merkezden ben ziya. Selamlar web siten cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 20-02-2020 20:26:03

Çanakkale merkezden ben ahmet. Mrb siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 23-02-2020 09:09:24

Ankara merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler 28-02-2020 15:07:29

Karabük merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok güzel, face de paylaştım 06-03-2020 18:43:55

Sivas merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi güzel, saolun 15-03-2020 14:57:16

Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, saolun 23-03-2020 21:34:27

Ardahan merkezden ben ali. Selam herkese paylaşım inan ki hayran bıraktı, şukuladım 25-03-2020 04:00:55

Mersin merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siten süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 29-03-2020 06:59:59

Tekirdağ merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 05-04-2020 13:28:50

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir