En başından beri plan buydu 😉
Umarım hepiniz gösterinin tadını çıkarıyorsunuzdur.
Bazıları Gab ve Parler’a gitmek istiyor. Gab, Trump’ı gemiye almaya çalışıyor. Kabul edelim, nereye giderse gitsin, o şirketin bankasında bir milyar + dolar olacak, bu yüzden tabii ki onun gibi bir işadamı kendi işini yapacaktır.
Trumper ve Trumpbook’a katılır mısınız?
Bu konu : ” Trumper ve Trumpbook ” çok güzel. Merhaba siteniz gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , ali – 173
Merhabalar siten ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım
Kütahya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-01-2021 08:11:55
Mrb web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” Trumper ve Trumpbook ” çok güzel. Selamlar sayfan gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 185
Bu konu : ” Trumper ve Trumpbook ” çok güzel. Merhaba siten harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , memo – 455
Siirt dan kimler var. Trumper ve Trumpbook . Slm siteniz inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 332
Bu konu : ” Trumper ve Trumpbook ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden iyi, facebookta paylaştım , doruk – 497
Bu konu : ” Trumper ve Trumpbook ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ziya – 499
Adıyaman dan kimler var. Trumper ve Trumpbook . Selamlar web siten valla dikkatimi çekti, sağolun , ali – 85
Afyon dan kimler var. Trumper ve Trumpbook . Mrb sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 20
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim iyi, şukuladım
Kütahya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız vallaha mükemmel, teşekkürler 02-02-2021 06:49:10
Afyon dan kimler var. Trumper ve Trumpbook . selamun aleyküm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , banu – 379
Bu konu : ” Trumper ve Trumpbook ” çok güzel. Slm paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Emine – 313
Erzurum merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 27-02-2021 03:42:06