Tahminim MMS’e (Master Mineral Solution) atıfta bulunuyordu. Sacha Stone’un Jim Humble ile yaptığı bu son ve düşündürücü röportajına bir göz atın: https://youtu.be/vcTnM2jsAUg
MSM kesinlikle “içme suyu” kullanımını en etkili şekilde ortaya çıkardı ..
Günün sorusu … kaçınız antibiyotik, ilaç ve radyasyon almadan önce bu ‘ağartıcıyı’ ilk tedavi olarak almayı düşünür?
Giresun merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki iyi, face de paylaştım 25-09-2020 01:20:44
Hakkari merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız vallaha mükemmel, şukuladım 25-09-2020 06:40:13
selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım
Bolu merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız inanki hayran edici, teşekkürler 25-09-2020 07:00:01
Selam herkese web siteniz ciddiyim iyi, sağolun
Isparta merkezden ben doruk. Mrb web siten gerçekten mükemmel, sağolun 02-10-2020 09:08:56
Sinop merkezden ben mehmet. Mrb web sitesi ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:18:33
Selamlar sayfanız inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm sayfa inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Zonguldak merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 02-10-2020 12:29:34
Denizli merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 04-10-2020 16:46:53
Selamlar sayfa valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Karabük dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhabalar web sitesi yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 239
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selam herkese paylaşım gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 349
Tunceli dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhaba paylaşım inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım , ali – 286
Denizli dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Selamlar web siteniz ciddiyim hayran edici, şukuladım , ahmet – 297
Diyarbakır dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhabalar web siteniz yeminle hayran bıraktı, teşekkürler , Hasan – 135
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar sayfan vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 472
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selam herkese sayfanız ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım , Hasan – 215
Ağrı dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhaba web sitesi cidden hayran bıraktı, teşekkürler , elif yılmaz – 428
Sivas dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhaba herkese web sitesi süper ötesi çok iyi, şukuladım , ali – 99
Merhaba paylaşım harbiden güzel, saolun
Van dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhaba herkese web sitesi inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 190
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 143
Manisa dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Selamın aleyküm web siteniz inan ki iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 348
Merhaba sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 66
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, saolun , ziya – 326
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız valla güzel, sosyal medyada paylaştım , ziya – 279
Trabzon dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . selamun aleyküm paylaşım harbiden çok iyi, saolun , elif yılmaz – 364
Ağrı dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Selamlar sayfa süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 466
Bartın dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . selamun aleyküm web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , emin – 461
Kocaeli dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Slm siten inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 329
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm siten inanılmaz iyi, twitter da paylaştım , Aylin – 400
Tekirdağ dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Merhabalar web siteniz cidden hoşuma gitti, şukuladım , hatice – 364
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 435
Amasya merkezden ben ziya. Merhabalar siten vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım 12-01-2021 00:36:12
Trabzon dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . Selamın aleyküm siteniz süper ötesi hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 13
Selamın aleyküm siten ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm siten vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Hasan – 34
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Mrb paylaşımın ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 378
Slm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Amasya dan kimler var. Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? . selamun aleyküm sayfa cidden güzel, teraziye tıkladım , Hasan – 97
Selam herkese siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
selamun aleyküm web siteniz inanki hayran edici, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Trump’ın covid için çamaşır suyu içmeyi tavsiye etmekle suçlandığı zamanı hatırlıyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar sayfa inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , ali – 235