Bu yüzden Adam Curry ile Joe Rogan bölümünü izliyordum. Şimdi bu alt bölümde Rogan’ın hayranı olmayan ve adını gördükten sonra daha fazla okumaktan çekinecek birçok insan olduğunu biliyorum, ancak Adam Curry’in getirdiği şey dikkat çekmeye değer. Bir saat ver 2008 ekonomik kazasında toparlanmanın uyuşturucu ticaretine nasıl yardımcı olduğuna inandığını kısaca anlatıyor. James Comey’in HSBC aracılığıyla nasıl uyuşturucu parası aktığını anlatmaya devam ediyor. Şu anki büyük çöküşümüz sırasında Trump’ın ana odağı ekonomik güç olan bir başkanın aniden uyuşturucu savaşına odaklandığı bir tesadüf gibi görünüyor. Herkes bu konuda artık bilgi varsa lütfen paylaşın.
Yan not, bu bölümün şu anki çöküşümüzden bir hafta önce yayınlandığını ve bunun şu an devam eden her şeyle ilgisiz bir konuşmada gerçekleştiğini de not etmek ilginç.
Selam siteniz valla mükemmel, saolun
merhaba arkadaşlar siten valla dikkat çekici, face de paylaştım
Selam herkese sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Merhabalar paylaşımın gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım
Slm web sitesi inanılmaz güzel, facebookta paylaştım
selam arkadaşlar sayfa vallaha iyi, saolun
Selam herkese siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm web siteniz ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım
Karaman merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım 12-04-2020 21:37:45
Tunceli merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımınız cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 14-04-2020 18:59:44
Burdur merkezden ben elif yılmaz. Slm web siteniz yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-04-2020 13:54:55
Merhabalar paylaşımın valla güzel, face de paylaştım
selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Selamlar paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, sağolun
Slm web sitesi valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Samsun merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 25-04-2020 19:21:16
Selam paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler
Yozgat merkezden ben ziya. Slm sayfan inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 29-04-2020 15:20:14
Burdur merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfan vallaha dikkat çekici, face de paylaştım 01-05-2020 16:10:16
Trabzon merkezden ben mehmet. Selam sayfan cidden hayran edici, şukuladım 06-05-2020 05:37:57
Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım
Mrb siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar web sitesi cidden hayran edici, tebrikler
Amasya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 13:16:25
merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Denizli merkezden ben Aylin. Mrb sayfan inan ki dikkat çekici, sağolun 22-05-2020 10:21:07
Ankara merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha çok güzel, saolun 24-05-2020 17:51:33
Bingöl merkezden ben ahmet. Selam sayfanız valla mükemmel, sağolun 24-05-2020 17:54:23
selam arkadaşlar sayfa inan ki çok güzel, sağolun
Selam herkese sayfanız inan ki güzel, facebookta paylaştım
Kayseri merkezden ben ahmet. Mrb web siteniz yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 03-06-2020 18:52:03
selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Bingöl merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim iyi, tebrikler 12-06-2020 16:33:58
Mrb paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Selam siteniz yeminle çok güzel, teşekkürler
Merhabalar siteniz inan ki hayran edici, saolun
Isparta merkezden ben doruk. Merhaba sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 20-06-2020 03:52:02
Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfa gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 22-06-2020 05:22:46
Samsun merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, şukuladım 30-06-2020 02:52:18
Hatay merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler 08-07-2020 22:59:49
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 08-07-2020 23:05:33
Amasya merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 13-07-2020 03:46:17
Merhaba herkese paylaşım yeminle çok iyi, şukuladım
Selamlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selamlar siten vallaha billaha iyi, sağolun
Burdur merkezden ben doruk. Slm sayfan vallaha billaha iyi, saolun 05-08-2020 09:25:05
Selamlar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım
Adana merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşım valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 23:58:16
Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım
Bolu merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siten inanılmaz güzel, face de paylaştım 12-08-2020 08:33:11
Bursa merkezden ben Emine. Selam herkese web sitesi cidden dikkat çekici, saolun 15-08-2020 11:30:42
merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun
Selam web siten süper ötesi çok iyi, şukuladım
Selam herkese web siten gerçekten hayran edici, sağolun
Amasya merkezden ben ahmet. Merhabalar sayfan harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 25-08-2020 01:00:55
Isparta merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 29-08-2020 03:02:55
Trabzon merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siten inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 09-09-2020 02:12:32
Artvin merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha güzel, face de paylaştım 11-09-2020 07:24:42
Sinop merkezden ben doruk. Selamlar siten yeminle çok hoşuma gitti, sağolun 15-09-2020 11:24:39
Slm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler
Selam web siten harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Batman merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden güzel, saolun 10-10-2020 15:32:55
Merhabalar sayfanız gerçekten güzel, linkedinde paylaştım
Tunceli merkezden ben hatice. Merhabalar siteniz cidden güzel, saolun 24-10-2020 16:40:07
Merhaba paylaşımın inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Gümüşhane dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , Hasan – 7
Hakkari dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Selamın aleyküm sayfa inan ki hayran bıraktı, teşekkürler , gaye – 499
Sakarya dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Merhabalar siteniz cidden dikkatimi çekti, tebrikler , ali – 491
Giresun dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . selamun aleyküm paylaşım cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 269
Ardahan dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Merhaba sayfan vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 105
Merhaba web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori ” çok güzel. Selamlar paylaşım harbiden hayran edici, teraziye tıkladım , Emine – 345
Bu konu : ” Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, saolun , doruk – 488
Adıyaman dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha iyi, face de paylaştım , Hasan – 357
Aksaray merkezden ben Gürbüz. Slm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-12-2020 20:53:30
Bu konu : ” Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 308
Osmaniye dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Selam herkese sayfanız valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 52
Kocaeli dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Merhaba herkese paylaşımınız vallaha çok güzel, tebrikler , emin – 220
Bu konu : ” Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori ” çok güzel. Mrb sayfanız vallaha dikkat çekici, sağolun , emin – 102
Balıkesir dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Selam paylaşımın yeminle çok güzel, teraziye tıkladım , banu – 251
Van dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Selam herkese siten vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım , Emine – 407
Merhabalar bu web sitesi ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam web sitesi vallaha billaha çok güzel, teşekkürler
Ankara dan kimler var. Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori . Merhaba herkese sayfa vallaha billaha iyi, face de paylaştım , ali – 150
Bu konu : ” Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori ” çok güzel. Selam bu web sitesi inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , banu – 276
Merhabalar paylaşımınız harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Trump’ın Uyuşturucu Savaşı’na neden geçtiğimiz hafta hiçbir yerde görünmediğini açıkladığı konusunda ilginç bir teori ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inan ki iyi, sağolun , ali – 361