Bu şeylerin kurgusal çalışmalardan geldiğini ve bu nedenle şeylerin büyük şemasında pek bir şey ifade etmediğini unutmayın. Ancak bu şeylerin ilk kez piyasaya sürüldüğü zamanlar listelenmiş ve bu nedenle beni modern günleri ve güneşin şu anda bana nasıl göründüğünü, özellikle de bir saatlik sararmayla birlikte nasıl göründüğünü düşünmeye yönlendiriyor.
TV GÖSTERİSİ – Büyülü 8×5 – Yeniden düzenlendi (orijinal yayın tarihinin 25 Ekim 2005 olduğunu söylüyor)
Söz konusu sahne, bu YT videosunun 1:06 – 1:09 arası.
https://www.youtube.com/watch?v=EnZ1AnkKUzk&list=PLjhbdp6Y-9TKQL_XJp6Xzr5DRZvA2ZS5O&index=8
O çekimde, çekimin yüksekliğindeki güneşin 11:00 olduğunu tahmin ediyorum ve tuhaf bir şekilde, o noktada, neredeyse alacakaranlıkta ve gün doğumundaki mevcut güneş kadar sarı görünüyor. Son birkaç yıldır güneşte gözlemlediklerime dayanarak bugün güneşin göründüğü gibi değil. Bu ve sonraki klip, 1980’lerin tüm gün sarı güneşini nasıl hatırladığım.
FİLM – Sevgililer Günü (2010) –
YT’deki bu videoda 26 saniyede
https://www.youtube.com/watch?v=Pd3LPejiROU
Yukarıdaki Charmed videosunda olduğu gibi, bu da 11-11: 30 arası bir güneşe benziyor. Ve bu yükseklikte bile çok sarı bir güneş. Bugün bana göründüğü şekliyle güneş ile bu imkansız görünüyor.
İki referans noktası, 2005 ve 2010, bu, 2011’de öğle vakti beyaz güneşi ve hatta beyaz bir güneşi başlangıçta fark etme gözlemimle ilgilidir.
Video kanıtı doğruysa, o zaman güneşin renginin değişmesi 2010’dan sonra gerçekleşmiş gibi görünecektir. IMHO bu, güneş değişiklikleri için kirlilik teorisini veya bunun eksikliğini ortadan kaldırır.
Mrb siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Bolu merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-09-2020 10:02:58
Samsun merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 25-09-2020 10:45:17
Selam siten vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım
Adıyaman merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran bıraktı, saolun 02-10-2020 09:08:50
Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhabalar bu web sitesi cidden hayran edici, teşekkürler 02-10-2020 11:18:33
Sivas merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi inanki mükemmel, face de paylaştım 07-10-2020 06:04:50
Merhabalar paylaşımın ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Selam herkese siten inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım , ali – 123
Selamlar paylaşımın gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Selam herkese sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , – 352
Ordu merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız valla çok güzel, sağolun 29-10-2020 13:47:07
Merhaba herkese siten harbiden dikkatimi çekti, tebrikler
Bartın merkezden ben banu. Merhaba sayfan inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 07-11-2020 18:34:38
Bitlis dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Selam paylaşımınız inanki çok güzel, teraziye tıkladım , gaye – 288
Tokat dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Merhaba herkese siteniz inanki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 269
Kahramanmaraş dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Slm web sitesi inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım , ali – 248
Bolu dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . selam arkadaşlar web siten inanılmaz güzel, facebookta paylaştım , mehmet – 449
Merhabalar sayfa valla dikkat çekici, twitter da paylaştım
Yalova dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Slm siten valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 328
Merhaba herkese web sitesi yeminle hayran edici, şukuladım
selamun aleyküm sayfanız cidden çok iyi, teraziye tıkladım
Ağrı dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . merhaba arkadaşlar siten valla dikkatimi çekti, sağolun , ali – 457
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Mrb web siteniz harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 406
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi cidden çok iyi, tebrikler , memo – 140
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhaba herkese web siten yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Aylin – 401
Gümüşhane merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siteniz valla dikkatimi çekti, teşekkürler 15-12-2020 22:43:39
Selamlar bu web sitesi inanılmaz çok iyi, sağolun
Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım
Ağrı dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Mrb siteniz harbiden çok iyi, twitter da paylaştım , Aylin – 90
Kayseri merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten inanki hoşuma gitti, teşekkürler 29-12-2020 00:29:48
Karaman merkezden ben Aylin. Selam siteniz cidden güzel, linkedinde paylaştım 31-12-2020 09:59:32
Slm siteniz ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Van dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Selam web siten süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ziya – 431
Karabük dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . selam arkadaşlar sayfan ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım , Hasan – 8
Kütahya merkezden ben banu. Selamlar web siten harbiden hayran edici, şukuladım 15-01-2021 05:25:21
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , memo – 77
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhaba sayfa inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 107
Kütahya merkezden ben . Mrb bu web sitesi ciddiyim güzel, sağolun 27-01-2021 21:24:31
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhaba sayfa yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 476
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 441
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım cidden güzel, saolun , Aylin – 261
merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle iyi, şukuladım
Bu konu : ” Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 174
Amasya merkezden ben ahmet. Slm web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım 20-02-2021 08:27:58
Elazığ dan kimler var. Tüm gün sarı güneşin içeriklerinden iki Youtube videosunda gösterilen, 2005 ve 2010 yıllarında piyasaya sürüldüğü söyleniyor. . Selamın aleyküm web sitesi inan ki güzel, face de paylaştım , Hasan – 127