Bazı sorular sormak ve buna inananlardan geri bildirim / cevap almak istedim.
COVID 19 virüsü Şubat ayında duyurmadan önce burada olsaydı, sence bu kadar hızlı yayılmasına ne sebep oldu? ABD’de Aralık ayında geri aldıklarına inanan insanlar hakkında birçok hikaye duydum, ancak bu doğruysa bunu hızla yaymıyordu. Öyleyse, hükümet bunu ilan ettikten sonra, tüm ulusta ani bir yanık oldu. (Çoğu ülkede durum böyle)
Sonraki
Sizce bu adam yapılmışsa, serbest bırakılması gerekiyordu veya yanlışlıkla serbest bırakıldı ve kontrol edebileceklerini düşündüler, ancak elden çıktı mı? Ya a) önemsiyorlardı çünkü böyle olması amaçlanmamıştı ya da b) bunun böyle olmasını istemediler, ama aynı zamanda dünyayı yok etmeye yardım edeceğini de düşünmediler. Ne olduğunu bilmediklerini ama hızlı bir şekilde test edebildiklerini garip buluyorum. (Belki de bu karışıklığı benim için temizleyecek bu bilgiyi kaçırdım)
En sonunda
Neden daha fazla “ünlü insan” bu virüse sahip değil?
… stealthyfree tarafından gönderildi
[comments]
selamun aleyküm web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler
selam arkadaşlar paylaşımın inanki mükemmel, teşekkürler
Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, teşekkürler
Ardahan merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 15-04-2020 00:04:58
Zonguldak merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 15-04-2020 19:29:34
Adıyaman merkezden ben banu. Selam herkese sayfan inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 21-04-2020 06:34:55
Selam siteniz vallaha çok hoşuma gitti, saolun
merhaba arkadaşlar web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler
Merhabalar sayfa yeminle iyi, sağolun
Bartın merkezden ben ahmet. Selam web siteniz cidden dikkatimi çekti, tebrikler 25-04-2020 10:24:18
Selam herkese sayfa yeminle çok hoşuma gitti, saolun
Balıkesir merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız valla dikkat çekici, teşekkürler 29-04-2020 16:13:59
selamun aleyküm web sitesi gerçekten hayran edici, saolun
Ardahan merkezden ben gaye. Mrb siten inan ki iyi, teraziye tıkladım 30-04-2020 09:36:38
Mrb sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Slm sayfa harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Afyon merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfa harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 05-05-2020 05:12:24
Selam herkese paylaşımın inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese web siteniz yeminle güzel, şukuladım
Kars merkezden ben gaye. Mrb siteniz inanki çok iyi, teşekkürler 07-05-2020 22:27:23
Selamlar sayfa gerçekten hayran edici, şukuladım
Aydın merkezden ben doruk. Selam sayfa vallaha iyi, linkedinde paylaştım 13-05-2020 16:55:05
Mrb siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Merhaba herkese web siten gerçekten iyi, face de paylaştım
Aydın merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz vallaha hoşuma gitti, sağolun 18-05-2020 01:15:41
merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Sinop merkezden ben gaye. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki güzel, tebrikler 21-05-2020 12:24:24
Slm sayfanız valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Artvin merkezden ben Aylin. Slm paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım 05-06-2020 07:03:47
İzmir merkezden ben Aylin. Selamlar siteniz yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım 06-06-2020 17:05:04
Çanakkale merkezden ben banu. selamun aleyküm web siteniz yeminle iyi, şukuladım 12-06-2020 16:55:15
Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 12-06-2020 21:15:50
Giresun merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim mükemmel, tebrikler 13-06-2020 01:22:17
Selamın aleyküm web siten süper ötesi çok iyi, face de paylaştım
selam arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkat çekici, saolun
Diyarbakır merkezden ben doruk. Selamlar sayfanız inanki güzel, şukuladım 02-07-2020 07:56:38
Slm sayfan vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb sayfa süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım 13-07-2020 23:56:58
selamun aleyküm siteniz valla dikkat çekici, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm web siten cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Kırşehir merkezden ben Emine. Merhaba siten vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 02:31:14
Iğdır merkezden ben Aylin. Merhabalar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-08-2020 22:51:45
Selamın aleyküm bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım
Merhabalar paylaşım inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, teşekkürler
Karabük merkezden ben ali. Mrb siten cidden çok iyi, linkedinde paylaştım 08-09-2020 18:09:59
selamun aleyküm paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Slm web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Adıyaman merkezden ben Gürbüz. Mrb siten inan ki güzel, twitter da paylaştım 18-09-2020 20:04:01
merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım
Hatay merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha çok güzel, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:33:28
Merhaba herkese web sitesi inanki hayran edici, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak ” çok güzel. Slm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , banu – 494
Bursa merkezden ben hatice. Mrb paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-11-2020 23:40:36
Sinop merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımın harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 07-11-2020 00:55:56
Bu konu : ” Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa gerçekten hayran edici, teşekkürler , Emine – 439
Bu konu : ” Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak ” çok güzel. Slm web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , doruk – 12
Mrb sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak ” çok güzel. Selam herkese paylaşım vallaha çok iyi, sağolun , ali – 368
Bu konu : ” Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak ” çok güzel. Mrb web siteniz gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler , ziya – 18
Şanlıurfa dan kimler var. Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak . selamun aleyküm sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 419
Ağrı dan kimler var. Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak . Slm web siten süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 232
Şırnak dan kimler var. Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak . Selam herkese siten ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım , doruk – 157
Tunceli merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-12-2020 00:19:41
Nevşehir merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler 27-12-2020 19:23:45
Uşak merkezden ben ahmet. Mrb web sitesi yeminle dikkat çekici, şukuladım 31-12-2020 15:54:40
Batman merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 31-12-2020 20:14:08
Selam web siten ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Aydın dan kimler var. Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, saolun , ziya – 373
Bu konu : ” Tüm Komplo Teorisyenlerini Çağırmak ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, sağolun , memo – 324
Selamlar paylaşım harbiden hayran edici, face de paylaştım