Son zamanlarda “Police Actovity” den birçok ilan görüyorum, ancak onlar hakkında herhangi bir bilgi bulamıyorum. Bir Twitter ve You Tube kanalı var ama bulabildiğim tek şey bu. Çılgın ya da paranoyak olabilirim, ancak tüm videolar, protestocular üzerindeki tüm baskılardan sonra bazı PR ajanslarının imajı üzerinde çalışmak için olası propagandası olarak bana çarpıyor. Onlar hakkında bir şeyler bilen birileri var mı?
gönderen … BlackMonday123
[comments]
Bartın merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 14-08-2020 08:40:03
Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha güzel, şukuladım
Ankara merkezden ben ahmet. Selam siten ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 15-08-2020 13:49:42
Selamlar siteniz inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler
Kahramanmaraş merkezden ben banu. Slm web sitesi valla hayran edici, teraziye tıkladım 18-08-2020 08:37:19
Gaziantep merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten harbiden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 18-08-2020 14:20:21
Ankara merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siteniz yeminle iyi, tebrikler 21-08-2020 18:42:48
Gaziantep merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan valla hayran edici, tebrikler 26-08-2020 18:53:17
selamun aleyküm siten harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Adana merkezden ben doruk. Merhabalar siteniz vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 05-09-2020 07:48:15
Adıyaman merkezden ben banu. Selamın aleyküm siten inanki dikkat çekici, tebrikler 05-09-2020 16:29:27
Mrb paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Selamlar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım
Merhabalar paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, tebrikler
selamun aleyküm paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, sağolun
Selamlar sayfan inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Kocaeli dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Merhaba paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , ali – 165
Gümüşhane dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Slm siteniz harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , mehmet – 39
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 87
Iğdır dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden dikkatimi çekti, şukuladım , ali – 304
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, şukuladım , Aylin – 144
merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle çok iyi, teşekkürler
Sakarya dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Merhabalar siten cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Hasan – 129
Manisa dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Selamın aleyküm web siteniz vallaha iyi, teşekkürler , mehmet – 471
Tunceli dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Selam herkese siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , elif yılmaz – 210
Selamlar sayfanız süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Samsun dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Selamın aleyküm bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , doruk – 393
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 114
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi hayran edici, teşekkürler , hatice – 135
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Selamlar siteniz vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Emine – 481
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi valla dikkat çekici, teraziye tıkladım , doruk – 34
Kocaeli merkezden ben gaye. Mrb sayfa valla mükemmel, şukuladım 27-12-2020 06:04:55
Şırnak dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Merhaba herkese siten valla iyi, tebrikler , emin – 328
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Slm paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , doruk – 275
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Selamlar paylaşım vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım , Hasan – 9
Kırşehir merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, şukuladım 05-01-2021 05:59:51
Selam herkese web sitesi cidden güzel, face de paylaştım
Mrb siten gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Zonguldak dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . merhaba arkadaşlar siten valla çok güzel, sağolun , mehmet – 150
merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten çok güzel, face de paylaştım
Mersin dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Selam sayfan valla çok iyi, twitter da paylaştım , memo – 173
Sinop merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 16-01-2021 15:50:55
Merhabalar paylaşım inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Merhabalar sayfanız vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 36
Sakarya dan kimler var. Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? . Merhaba web siteniz inan ki çok güzel, teşekkürler , Aylin – 145
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Selam herkese web siten vallaha dikkat çekici, sağolun , hatice – 251
Manisa merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden hayran edici, teşekkürler 26-01-2021 15:20:50
Merhabalar siteniz yeminle dikkat çekici, saolun
Merhabalar paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Tüm “Polis Faaliyetleri” videolarının arkasında kim var? ” çok güzel. Selam paylaşımınız yeminle çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 470
Gümüşhane merkezden ben ali. Merhaba siteniz vallaha dikkat çekici, sağolun 07-02-2021 00:57:17
Afyon merkezden ben Emine. Merhaba herkese web sitesi inanki iyi, tebrikler 07-02-2021 16:51:41
Selam herkese siteniz yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Zonguldak merkezden ben hatice. Merhabalar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 19-02-2021 03:31:20
Nevşehir merkezden ben ahmet. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, şukuladım 01-03-2021 20:24:10