özellikle ne zaman kapalıyken, TV’nin önünde her zaman parlak bir ışık vardır. Ben hiçbir bilim adamı değilim, ancak ışık şirkete bir şekilde fayda sağlamak için kullanıcıyı etkileyecek şekilde TV şirketleri bunu yapmak bir olasılık hissediyorum. Ben amaç ne olacağını hiç bir fikrim yok, ama ben onun uyku programı (eğer ortak birinin yatak odasında, eğer) fuck fuck için kullanılan sanırım bu yüzden daha fazla uyanmak ve daha fazla TV izlemek. ya da belki nöronlarımızı ya da çılgınca bir şeyi uyarmak için radyo dalgaları yayarlar, belki bu r / Showerthoughts

Author

95 Comments

  1. Artvin merkezden ben ziya. selamun aleyküm siten valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 10-05-2020 14:52:03

  2. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 13-05-2020 04:41:34

  3. Bilecik merkezden ben Emine. Merhaba sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 13-05-2020 12:10:07

  4. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  5. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  6. Bitlis merkezden ben mehmet. Mrb sayfan cidden çok iyi, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:18:50

  7. Ordu merkezden ben banu. Selam herkese sayfan harbiden çok iyi, sağolun 14-05-2020 08:18:53

  8. Aydın merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım 14-05-2020 10:19:00

  9. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok iyi, teşekkürler

  10. Selam herkese bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım

  11. Kilis merkezden ben Emine. Mrb paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun 14-05-2020 12:03:21

  12. Selamlar sayfa süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım

  13. Gümüşhane merkezden ben Emine. Selam paylaşımın cidden çok iyi, saolun 17-05-2020 11:57:08

  14. Iğdır merkezden ben mehmet. Mrb sayfanız gerçekten hayran edici, teşekkürler 21-05-2020 14:40:46

  15. Yalova merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siten harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 29-05-2020 10:32:29

  16. Merhaba herkese paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  17. elif yılmaz Reply

    Merhaba sayfan ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım

  18. merhaba arkadaşlar sayfan inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  19. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  20. selam arkadaşlar paylaşım inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  21. merhaba arkadaşlar siteniz cidden iyi, twitter da paylaştım

  22. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım

  23. Bilecik merkezden ben Emine. Selam herkese web sitesi inanki güzel, linkedinde paylaştım 07-07-2020 22:18:17

  24. Merhaba siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  25. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  26. Eskişehir merkezden ben doruk. Merhaba paylaşımınız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 25-07-2020 07:12:53

  27. Batman merkezden ben banu. Merhaba siteniz inanılmaz çok güzel, şukuladım 26-07-2020 11:17:10

  28. Artvin merkezden ben banu. Slm web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sağolun 06-08-2020 21:33:19

  29. Ardahan merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 11-08-2020 00:38:42

  30. Kırıkkale merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siten inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 13-08-2020 07:41:35

  31. Adana merkezden ben ahmet. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler 15-08-2020 23:56:06

  32. Selam paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun

  33. Iğdır merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfanız cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 22-08-2020 09:57:09

  34. selamun aleyküm siten valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  35. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim hayran edici, teşekkürler

  36. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım

  37. merhaba arkadaşlar sayfa valla çok iyi, teşekkürler

  38. Merhaba siten süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  39. elif yılmaz Reply

    Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Slm siteniz valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 26-09-2020 21:26:23

  40. Çankırı merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 28-09-2020 14:57:29

  41. Hakkari merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki çok iyi, sağolun 02-10-2020 11:30:44

  42. Giresun merkezden ben Emine. Selam sayfa ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 14-10-2020 13:51:32

  43. Balıkesir merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 20-10-2020 19:13:33

  44. elif yılmaz Reply

    Artvin merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz harbiden çok iyi, teraziye tıkladım 08-11-2020 17:53:53

  45. Çanakkale dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Merhaba herkese web siteniz inan ki iyi, sağolun , – 294

  46. Aksaray merkezden ben Aylin. Merhaba web siten valla hoşuma gitti, face de paylaştım 04-12-2020 10:26:29

  47. elif yılmaz Reply

    Karaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 05-12-2020 06:21:36

  48. Bitlis merkezden ben ahmet. Selamlar sayfanız yeminle çok iyi, face de paylaştım 05-12-2020 08:35:13

  49. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Slm siteniz gerçekten çok iyi, face de paylaştım , Emine – 188

  50. Kahramanmaraş dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Merhaba sayfanız vallaha hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 457

  51. selam arkadaşlar web sitesi cidden güzel, facebookta paylaştım

  52. Hakkari dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Selamın aleyküm web sitesi valla iyi, tebrikler , mehmet – 306

  53. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Selamlar web sitesi cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 471

  54. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Mrb siteniz süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım , ali – 429

  55. Nevşehir merkezden ben mehmet. Selamlar sayfan harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım 31-12-2020 09:53:19

  56. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , Emine – 224

  57. Selamlar siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım

  58. Selamlar paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, teşekkürler

  59. Hatay dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Mrb sayfa süper ötesi güzel, sağolun , Emine – 444

  60. Burdur dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , hatice – 19

  61. Gürbüz Reply

    Çankırı merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın valla güzel, teşekkürler 12-02-2021 08:05:39

  62. Tunceli dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . selamun aleyküm web siten inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler , ziya – 384

  63. Balıkesir dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Selam paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım , emin – 85

  64. Slm bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  65. Sinop dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Selamlar paylaşımınız yeminle güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 149

  66. Adana merkezden ben mehmet. Merhabalar web sitesi ciddiyim hayran edici, face de paylaştım 07-03-2021 10:05:12

  67. Merhabalar paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  68. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhaba siteniz cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 145

  69. Kütahya dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Selam siteniz süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , memo – 227

  70. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz vallaha güzel, şukuladım , emin – 155

  71. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Mrb web siten inanılmaz iyi, tebrikler , hatice – 98

  72. selam arkadaşlar sayfa valla hoşuma gitti, sağolun

  73. Mardin dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Slm web siten inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 61

  74. Gürbüz Reply

    Bursa dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Merhaba sayfanız inan ki hayran bıraktı, saolun , Gürbüz – 340

  75. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 346

  76. Aydın dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . Selam paylaşımınız inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım , Aylin – 274

  77. Şanlıurfa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz valla hayran bıraktı, sağolun 09-05-2021 17:18:40

  78. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, saolun

  79. Artvin merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-05-2021 12:07:56

  80. Gürbüz Reply

    Selam sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  81. Bartın merkezden ben ali. Merhaba sayfanız yeminle mükemmel, facebookta paylaştım 16-05-2021 13:53:09

  82. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız valla güzel, şukuladım , ali – 307

  83. Ankara dan kimler var. TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum . selam arkadaşlar web siteniz gerçekten hayran edici, şukuladım , Emine – 111

  84. Bu konu : ” TV’lerde garip bir şey varmış gibi hissediyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Emine – 458

  85. elif yılmaz Reply

    Düzce merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 10-06-2021 01:22:00

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link