Bir aşı uzmanı / geliştiricisi, yeni aşıların vücudun doğal bağışıklık savunmasını nasıl zayıflattığını ve bizi gelecekteki mutasyonlara daha da duyarlı hale getirdiğini açıklamak için kayda geçiyor. Bu uzmanlar, bu hızlı mutasyona uğramış virüsün yayılmasını önlemede aşılamanın etkinliği konusunda açıkça bir fikir birliği olmadığına göre, sağlıklı bilimsel tartışmalara girmeleri için bir platform verilmesi yerine neden YouTube kanallarına sınırlandırılıyor? Adamın bir tartışmada Fauci’yi üstlenmesini görmek isterdim, ancak bu röportaj bana bilmem gereken her şeyi anlatıyor.

Hatay merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım 15-03-2021 20:16:04
selamun aleyküm sayfa inanki dikkat çekici, tebrikler
Selam herkese sayfanız gerçekten hayran edici, face de paylaştım
Mrb sayfan gerçekten çok iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” Uluslararası düzeyde tanınan aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche, PhD, COVID-19’a karşı toplu aşılar uygulamanın feci tehlikeleri konusunda uyardı ” çok güzel. Slm siteniz inanki güzel, face de paylaştım , memo – 328
Bu konu : ” Uluslararası düzeyde tanınan aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche, PhD, COVID-19’a karşı toplu aşılar uygulamanın feci tehlikeleri konusunda uyardı ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 217
Çorum merkezden ben gaye. Slm paylaşım inanki hayran bıraktı, sağolun 16-03-2021 18:07:25
Selam herkese bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Uluslararası düzeyde tanınan aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche, PhD, COVID-19’a karşı toplu aşılar uygulamanın feci tehlikeleri konusunda uyardı ” çok güzel. Mrb sayfa süper ötesi dikkat çekici, tebrikler , emin – 435
Bartın merkezden ben gaye. Selam web siteniz valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 17-03-2021 03:48:44
Selamlar sayfa vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım
Ankara dan kimler var. Uluslararası düzeyde tanınan aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche, PhD, COVID-19’a karşı toplu aşılar uygulamanın feci tehlikeleri konusunda uyardı . selamun aleyküm paylaşımınız yeminle iyi, teşekkürler , banu – 227
selamun aleyküm paylaşımın inanki dikkat çekici, teşekkürler
Bu konu : ” Uluslararası düzeyde tanınan aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche, PhD, COVID-19’a karşı toplu aşılar uygulamanın feci tehlikeleri konusunda uyardı ” çok güzel. Mrb sayfa gerçekten hayran edici, tebrikler , elif yılmaz – 286
Bu konu : ” Uluslararası düzeyde tanınan aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche, PhD, COVID-19’a karşı toplu aşılar uygulamanın feci tehlikeleri konusunda uyardı ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler , memo – 28
Selam herkese paylaşımın inanki hayran bıraktı, saolun
Karaman merkezden ben . Selam paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, saolun 04-04-2021 19:44:04