İngiltere’den 26 yaşındaki erkek, 240lb, 6’4 “, geçen yıla kadar oldukça iyi solunum sağlığı.

Geçen yıl Kasım-Aralık aylarında, hem ben hem de oğlumun (3) küçük bir ishal (üzgünüm tmi) vardı, ardından yaşadığım En Kötü öksürük vardı, boğazım kanıyordu, çok kuru, hatta okuyamıyordu oğlum bir yatmadan hikaye Ben nefes nefese, ateş 40 + ° C vardı ama hiçbir üst solunum semptomları hiç.

Belki bir buçuk hafta sonra, mukoza öksürmeye başladım ve demek istediğim fincan yükü, oğlum bir gece uyandı ve çarşaf mukoza ile ıslatıldı. Hala ateşim vardı ve tek nefesim kaynar sudan nefes almaktan geldi … Temelde derme çatma bir bong.

Şimdi, hala nefessiz kalmakta zorlanıyorum, beni etkilemeyecek kadar kötü değil, ama bir ay içinde yaklaşık 10 yaşındaymışım gibi hissediyorum.

Bir noktada göğüs röntgeni çektim çünkü doktor ne olduğu konusunda çok karıştı … Ama o zaman mukoza gidiyordu. Xray’den 3 hafta sonra doktor “bakmak için yuvarlak değildi” bu yüzden vazgeçtim. Şimdi bunu aptalca istiyor.

Covid hastalarının bazı raporlarını okumak, tamamen aynı geliyor. Etrafımda bu kadar kötü olan birkaç insan olduğunu biliyordum, bir adam neredeyse bir ay sonra bilinmeyen bir kalp virüsünden öldü … ve sonra neredeyse hiçbir şey olmayan bazı insanlar …

Ama geri dönmek imkansız gibi görünüyor … Değil mi?

Gönderen … Dragorphis1
[comments]

Author

105 Comments

  1. Edirne merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz inan ki dikkatimi çekti, saolun 10-05-2020 12:54:35

  2. elif yılmaz Reply

    Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siteniz yeminle hoşuma gitti, tebrikler 10-05-2020 12:54:46

  3. Selamlar web sitesi inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Merhaba paylaşım yeminle hayran edici, facebookta paylaştım

  5. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, saolun

  6. Selam herkese paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, saolun

  7. elif yılmaz Reply

    Osmaniye merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 13-05-2020 14:06:30

  8. elif yılmaz Reply

    Bursa merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden güzel, face de paylaştım 13-05-2020 19:08:35

  9. Kayseri merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım 14-05-2020 08:07:43

  10. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web sitesi vallaha hayran bıraktı, sağolun

  11. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız cidden güzel, linkedinde paylaştım 14-05-2020 08:19:05

  12. elif yılmaz Reply

    Bursa merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşımınız gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım 14-05-2020 08:19:07

  13. Ardahan merkezden ben ziya. Selam siteniz yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 08:19:10

  14. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  15. Merhabalar web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. Bilecik merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, saolun 14-05-2020 10:22:31

  17. Amasya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım 14-05-2020 10:22:37

  18. Kütahya merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun 14-05-2020 10:23:47

  19. Tokat merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız vallaha mükemmel, teraziye tıkladım 14-05-2020 10:26:06

  20. Çorum merkezden ben banu. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 14-05-2020 10:27:01

  21. Kastamonu merkezden ben ali. Selam herkese siteniz yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 10:28:05

  22. Merhabalar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  23. Afyon merkezden ben Aylin. Slm sayfa vallaha iyi, tebrikler 21-05-2020 04:34:16

  24. Osmaniye merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 21-05-2020 23:58:50

  25. Selamlar sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler

  26. selam arkadaşlar web siten inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  27. Selam herkese bu web sitesi gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım

  28. Hatay merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi vallaha iyi, face de paylaştım 14-06-2020 20:21:40

  29. Yalova merkezden ben ali. Selamlar siten valla iyi, tebrikler 17-06-2020 17:50:47

  30. Iğdır merkezden ben Aylin. Selamlar web sitesi gerçekten güzel, şukuladım 28-06-2020 12:20:20

  31. elif yılmaz Reply

    Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 04-07-2020 03:46:01

  32. Merhaba web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sağolun

  33. Aksaray merkezden ben ahmet. Slm sayfa inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım 12-07-2020 10:38:39

  34. Slm sayfa inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  35. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler

  36. Merhabalar paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  37. elif yılmaz Reply

    Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Slm web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 12:03:11

  38. Selamlar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, saolun

  39. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm sayfanız harbiden mükemmel, şukuladım

  40. Sinop merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-08-2020 00:15:50

  41. Osmaniye merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi mükemmel, sosyal medyada paylaştım 16-08-2020 02:21:12

  42. Karaman merkezden ben ziya. Merhaba sayfan vallaha hayran bıraktı, şukuladım 16-08-2020 09:39:28

  43. Adana merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siten yeminle dikkat çekici, sağolun 16-08-2020 17:28:22

  44. Merhabalar siteniz valla çok güzel, teraziye tıkladım

  45. Merhabalar paylaşım inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  46. Elazığ merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşım valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 06-09-2020 16:34:24

  47. Uşak merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımınız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 17-09-2020 03:59:48

  48. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler

  49. Adana merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi iyi, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:30:43

  50. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm web siten gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  51. selamun aleyküm sayfa cidden mükemmel, twitter da paylaştım

  52. Çanakkale dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Selam herkese siten yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım , memo – 444

  53. Eskişehir merkezden ben . selam arkadaşlar siten süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 21-10-2020 12:51:26

  54. elif yılmaz Reply

    Rize merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siteniz vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 10-11-2020 20:30:15

  55. Selam herkese web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım

  56. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. Selam paylaşımınız valla çok iyi, saolun , Aylin – 46

  57. Bingöl dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım , banu – 415

  58. elif yılmaz Reply

    Niğde merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 06-12-2020 14:23:53

  59. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. Selam paylaşımınız valla güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 160

  60. Yozgat dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Selamlar bu web sitesi süper ötesi hayran edici, sağolun , banu – 28

  61. Aksaray dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Selam siten vallaha billaha mükemmel, saolun , ali – 497

  62. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. Selam herkese siten cidden güzel, sosyal medyada paylaştım , gaye – 458

  63. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inanki çok iyi, twitter da paylaştım , Emine – 430

  64. Slm siten vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım

  65. Bingöl dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , doruk – 15

  66. Aydın merkezden ben hatice. Merhaba siten vallaha güzel, face de paylaştım 20-01-2021 11:00:01

  67. Selam web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  68. Selam paylaşımınız harbiden çok iyi, twitter da paylaştım

  69. Nevşehir dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . selam arkadaşlar web siten vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , gaye – 162

  70. Trabzon dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Selam paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 80

  71. selamun aleyküm web siteniz yeminle dikkat çekici, saolun

  72. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten güzel, sağolun , – 433

  73. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz mükemmel, tebrikler

  74. Gürbüz Reply

    Kocaeli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web sitesi inanki mükemmel, tebrikler 08-03-2021 04:40:29

  75. Selamın aleyküm web siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  76. Kars merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, saolun 11-03-2021 12:34:15

  77. Mardin merkezden ben . merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten çok iyi, teşekkürler 13-03-2021 22:59:07

  78. Nevşehir merkezden ben emin. selam arkadaşlar siten cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 26-03-2021 03:36:48

  79. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler , mehmet – 445

  80. elif yılmaz Reply

    Selam herkese web sitesi yeminle hayran edici, saolun

  81. Manisa dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Mrb sayfanız yeminle hayran edici, teraziye tıkladım , doruk – 111

  82. Düzce dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Mrb sayfa inan ki dikkat çekici, tebrikler , Hasan – 321

  83. Manisa dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . selamun aleyküm paylaşım inanki çok güzel, teşekkürler , gaye – 24

  84. Siirt merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 07-05-2021 05:47:49

  85. Adıyaman merkezden ben gaye. selamun aleyküm siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 14-05-2021 13:01:07

  86. Siirt dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Merhabalar sayfa inanki güzel, saolun , Emine – 452

  87. Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web sitesi vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 24-05-2021 22:06:42

  88. Selam siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  89. elif yılmaz Reply

    Batman dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Mrb paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 191

  90. Mardin dan kimler var. Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. . Slm siteniz ciddiyim hayran edici, teşekkürler , banu – 19

  91. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım , – 228

  92. Selamlar paylaşımınız vallaha güzel, twitter da paylaştım

  93. Bu konu : ” Umarım siz bunu ciddiye alırsınız, “resmi” subs bana bunun imkansız olduğunu söylüyor. Satın almıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , memo – 36

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link