Benim endişem, hastalığın ölümden ziyade uzun süreli sağlık sorunları açısından kabul ettiklerinden daha kötü olmasıdır. Mortalite oranı kuşkusuz düşüktür, ancak belki de hastalık insanlık için istikrarsızlaştırabilecek uzun süreli sağlık sorunlarına neden olur. Hastaneye yatış oranı oldukça düşük olduğunda neden kilitlenme konusunda ısrar ediyorlar?

Uzmanlar hala 0-40 kalabalığı korumaya çalışıyorlar, ancak mantık ve temel matematik, bu yaş grubundaki çok az kişinin ciddi şekilde hastalanacağını veya öleceğini söylüyor. Peki neden evde kalmaları ve sosyal olarak tecrit edilmeleri söyleniyor? Teoride, virüsün sağlıklı insanlar arasında yayılmasına izin verirsek, sürü bağışıklığını çok daha hızlı geliştiririz ve uzun vadede daha fazla yaşlı ve sağlıksız insanı kurtarabiliriz.

FYI, sanırım hafif bir virüs vakası vardı. Yaklaşık bir hafta boyunca hafif göğüs ağrısı ve ateşi yaşadım. Ayrıca birkaç gün boyunca sanrılar, uykusuzluk ve şiddetli cinsel işlev bozukluğu var. Şimdi temel olarak normale döndüm, ancak böbreklerim biraz dağınık hissediyor. İdrarım oldukça bulutlu.

Author

113 Comments

  1. Selam paylaşımın harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  2. elif yılmaz Reply

    Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 10-04-2020 10:39:17

  3. Elazığ merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan cidden mükemmel, face de paylaştım 15-04-2020 10:32:36

  4. Merhaba sayfa süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım

  5. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  6. Iğdır merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşım yeminle güzel, şukuladım 20-04-2020 23:30:24

  7. elif yılmaz Reply

    Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 22-04-2020 06:57:18

  8. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 22-04-2020 13:23:28

  9. Iğdır merkezden ben mehmet. Mrb paylaşım cidden dikkatimi çekti, şukuladım 30-04-2020 17:26:16

  10. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden çok hoşuma gitti, saolun

  11. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz gerçekten güzel, saolun 05-05-2020 11:49:07

  12. Kırklareli merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-05-2020 21:10:48

  13. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  14. selamun aleyküm siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  15. Zonguldak merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 10-05-2020 15:24:01

  16. Çanakkale merkezden ben Aylin. Selam siten valla mükemmel, sağolun 14-05-2020 08:48:46

  17. Bartın merkezden ben Aylin. Merhaba web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 26-05-2020 15:38:49

  18. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım

  19. Kırşehir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 03-06-2020 07:47:53

  20. Bartın merkezden ben Emine. Selam herkese sayfan cidden çok hoşuma gitti, tebrikler 03-06-2020 15:44:54

  21. Merhabalar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım

  22. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden güzel, twitter da paylaştım

  23. Selam paylaşımın vallaha hayran edici, twitter da paylaştım

  24. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar siteniz valla ilgi uyandırıcı, sağolun

  25. Sivas merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-06-2020 01:08:15

  26. Aydın merkezden ben Aylin. Selam web siteniz valla dikkat çekici, twitter da paylaştım 22-06-2020 10:57:17

  27. Zonguldak merkezden ben ali. Selamlar paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler 02-07-2020 04:07:51

  28. selamun aleyküm web sitesi cidden hoşuma gitti, saolun

  29. Tokat merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın harbiden çok iyi, şukuladım 13-07-2020 22:18:38

  30. İstanbul merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran bıraktı, saolun 21-07-2020 19:35:09

  31. Mrb web sitesi gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  32. Karaman merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 29-07-2020 19:55:42

  33. Erzurum merkezden ben Emine. Slm sayfan süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 30-07-2020 03:08:39

  34. Bartın merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 30-07-2020 23:52:01

  35. Batman merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha iyi, şukuladım 01-08-2020 16:55:39

  36. Merhabalar web siteniz inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  37. Antalya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi cidden mükemmel, teraziye tıkladım 04-08-2020 11:46:54

  38. Gaziantep merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 07-08-2020 00:01:37

  39. İstanbul merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 07-08-2020 12:53:59

  40. Aydın merkezden ben Gürbüz. Selamlar bu web sitesi valla hoşuma gitti, teşekkürler 07-08-2020 16:48:15

  41. Merhaba herkese web siteniz vallaha güzel, twitter da paylaştım

  42. Kırıkkale merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşım harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım 19-08-2020 06:46:25

  43. Kars merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler 19-08-2020 19:39:53

  44. Malatya merkezden ben doruk. Mrb siteniz cidden hayran bıraktı, face de paylaştım 26-08-2020 16:13:28

  45. elif yılmaz Reply

    Merhaba siten süper ötesi hayran edici, sağolun

  46. Tunceli merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 30-08-2020 10:26:43

  47. Mrb siten harbiden çok iyi, facebookta paylaştım

  48. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  49. Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  50. Çanakkale dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selam paylaşım harbiden hayran edici, teşekkürler , ziya – 283

  51. Gürbüz Reply

    Trabzon merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 28-10-2020 12:09:14

  52. Selamlar web siten inanılmaz mükemmel, face de paylaştım

  53. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Selam herkese sayfanız süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 449

  54. Merhabalar sayfa süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  55. Kırıkkale dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Slm siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , mehmet – 290

  56. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Selam herkese siteniz valla mükemmel, facebookta paylaştım , banu – 371

  57. İstanbul dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selam bu web sitesi inan ki dikkat çekici, teşekkürler , memo – 391

  58. Merhaba web siten inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler

  59. Van merkezden ben memo. Selam herkese paylaşım inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-12-2020 14:41:44

  60. Hatay merkezden ben Aylin. Selam herkese siten süper ötesi çok güzel, saolun 15-12-2020 23:03:31

  61. Mersin dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selamın aleyküm sayfanız vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 144

  62. Slm paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  63. Mrb siteniz vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım

  64. Antalya dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Mrb sayfa inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 95

  65. Artvin merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 25-12-2020 01:08:09

  66. Gürbüz Reply

    Tokat merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım 26-12-2020 14:27:57

  67. elif yılmaz Reply

    Yozgat dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , elif yılmaz – 337

  68. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Merhabalar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, saolun , elif yılmaz – 7

  69. Bitlis merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım 01-01-2021 00:03:55

  70. Bursa dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . selam arkadaşlar siten inanki mükemmel, facebookta paylaştım , mehmet – 424

  71. Artvin dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Merhabalar siten gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 164

  72. Kırklareli merkezden ben hatice. Merhaba herkese bu web sitesi valla iyi, saolun 05-01-2021 00:12:00

  73. Selam sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sağolun

  74. Kayseri dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selam herkese bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 479

  75. Uşak merkezden ben banu. Selamlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 10-01-2021 23:36:48

  76. Antalya merkezden ben emin. Selam paylaşım yeminle çok güzel, şukuladım 17-01-2021 12:45:28

  77. Merhaba herkese paylaşımın valla hayran edici, twitter da paylaştım

  78. Denizli merkezden ben ahmet. Selam sayfanız inanki hayran edici, şukuladım 22-01-2021 10:21:58

  79. Adıyaman dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , memo – 331

  80. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Merhaba sayfan gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler , banu – 494

  81. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Merhaba sayfa inan ki çok güzel, twitter da paylaştım , Emine – 413

  82. Selamlar sayfa ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  83. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 421

  84. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, tebrikler

  85. Ankara merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 26-02-2021 21:48:42

  86. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım

  87. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Selamlar sayfan inan ki çok hoşuma gitti, sağolun , Hasan – 258

  88. Mrb web siteniz inanki mükemmel, linkedinde paylaştım

  89. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım

  90. Selamın aleyküm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, teşekkürler

  91. Kırşehir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz inanki hoşuma gitti, face de paylaştım 21-03-2021 04:37:28

  92. Erzurum merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, tebrikler 02-04-2021 19:45:22

  93. Uşak merkezden ben memo. Selam paylaşım süper ötesi iyi, sağolun 05-04-2021 23:05:30

  94. Konya merkezden ben ziya. Selamlar bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 07-04-2021 17:01:18

  95. Yozgat dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Merhabalar sayfa vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , emin – 456

  96. Ankara dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , memo – 49

  97. Bayburt merkezden ben doruk. Merhabalar sayfa yeminle dikkatimi çekti, tebrikler 14-04-2021 18:51:20

  98. Muş merkezden ben . Merhabalar siteniz inanki güzel, saolun 28-04-2021 01:10:09

  99. Bilecik dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selamın aleyküm paylaşımın gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım , doruk – 118

  100. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Selamın aleyküm siten yeminle dikkatimi çekti, saolun , emin – 40

  101. Hatay merkezden ben emin. Selam herkese siten cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım 09-05-2021 07:44:06

  102. Elazığ dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selamlar web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , hatice – 250

  103. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 23-05-2021 15:56:21

  104. Gümüşhane dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . selam arkadaşlar web sitesi inan ki dikkat çekici, sağolun , doruk – 411

  105. Hatay dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Slm web siteniz cidden iyi, facebookta paylaştım , Hasan – 249

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link