Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum …

Benim endişem, hastalığın ölümden ziyade uzun süreli sağlık sorunları açısından kabul ettiklerinden daha kötü olmasıdır. Mortalite oranı kuşkusuz düşüktür, ancak belki de hastalık insanlık için istikrarsızlaştırabilecek uzun süreli sağlık sorunlarına neden olur. Hastaneye yatış oranı oldukça düşük olduğunda neden kilitlenme konusunda ısrar ediyorlar?

Uzmanlar hala 0-40 kalabalığı korumaya çalışıyorlar, ancak mantık ve temel matematik, bu yaş grubundaki çok az kişinin ciddi şekilde hastalanacağını veya öleceğini söylüyor. Peki neden evde kalmaları ve sosyal olarak tecrit edilmeleri söyleniyor? Teoride, virüsün sağlıklı insanlar arasında yayılmasına izin verirsek, sürü bağışıklığını çok daha hızlı geliştiririz ve uzun vadede daha fazla yaşlı ve sağlıksız insanı kurtarabiliriz.

FYI, sanırım hafif bir virüs vakası vardı. Yaklaşık bir hafta boyunca hafif göğüs ağrısı ve ateşi yaşadım. Ayrıca birkaç gün boyunca sanrılar, uykusuzluk ve şiddetli cinsel işlev bozukluğu var. Şimdi temel olarak normale döndüm, ancak böbreklerim biraz dağınık hissediyor. İdrarım oldukça bulutlu.

“Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum …” üzerine 85 yorum

  1. Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 10-04-2020 10:39:17

    Cevapla
  2. Elazığ merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan cidden mükemmel, face de paylaştım 15-04-2020 10:32:36

    Cevapla
  3. Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 22-04-2020 06:57:18

    Cevapla
  4. Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 22-04-2020 13:23:28

    Cevapla
  5. Giresun merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz gerçekten güzel, saolun 05-05-2020 11:49:07

    Cevapla
  6. Kırklareli merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-05-2020 21:10:48

    Cevapla
  7. Zonguldak merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfan inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 10-05-2020 15:24:01

    Cevapla
  8. Bartın merkezden ben Aylin. Merhaba web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 26-05-2020 15:38:49

    Cevapla
  9. Kırşehir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 03-06-2020 07:47:53

    Cevapla
  10. Sivas merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-06-2020 01:08:15

    Cevapla
  11. Zonguldak merkezden ben ali. Selamlar paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler 02-07-2020 04:07:51

    Cevapla
  12. İstanbul merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran bıraktı, saolun 21-07-2020 19:35:09

    Cevapla
  13. Karaman merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 29-07-2020 19:55:42

    Cevapla
  14. Bartın merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 30-07-2020 23:52:01

    Cevapla
  15. Antalya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi cidden mükemmel, teraziye tıkladım 04-08-2020 11:46:54

    Cevapla
  16. Gaziantep merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 07-08-2020 00:01:37

    Cevapla
  17. İstanbul merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 07-08-2020 12:53:59

    Cevapla
  18. Kırıkkale merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşım harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım 19-08-2020 06:46:25

    Cevapla
  19. Tunceli merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 30-08-2020 10:26:43

    Cevapla
  20. Çanakkale dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selam paylaşım harbiden hayran edici, teşekkürler , ziya – 283

    Cevapla
  21. Trabzon merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 28-10-2020 12:09:14

    Cevapla
  22. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Selam herkese sayfanız süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 449

    Cevapla
  23. Kırıkkale dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Slm siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , mehmet – 290

    Cevapla
  24. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Selam herkese siteniz valla mükemmel, facebookta paylaştım , banu – 371

    Cevapla
  25. İstanbul dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selam bu web sitesi inan ki dikkat çekici, teşekkürler , memo – 391

    Cevapla
  26. Van merkezden ben memo. Selam herkese paylaşım inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-12-2020 14:41:44

    Cevapla
  27. Mersin dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selamın aleyküm sayfanız vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 144

    Cevapla
  28. Antalya dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Mrb sayfa inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 95

    Cevapla
  29. Artvin merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 25-12-2020 01:08:09

    Cevapla
  30. Tokat merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım 26-12-2020 14:27:57

    Cevapla
  31. Yozgat dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , elif yılmaz – 337

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … ” çok güzel. Merhabalar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, saolun , elif yılmaz – 7

    Cevapla
  33. Bitlis merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım 01-01-2021 00:03:55

    Cevapla
  34. Bursa dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . selam arkadaşlar siten inanki mükemmel, facebookta paylaştım , mehmet – 424

    Cevapla
  35. Artvin dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Merhabalar siten gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 164

    Cevapla
  36. Kırklareli merkezden ben hatice. Merhaba herkese bu web sitesi valla iyi, saolun 05-01-2021 00:12:00

    Cevapla
  37. Kayseri dan kimler var. Uzmanların COVID-19 hakkında bir şeyler sakladığından gerçekten korkuyorum. Umarım yanılıyorum … . Selam herkese bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , – 479

    Cevapla
  38. Uşak merkezden ben banu. Selamlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 10-01-2021 23:36:48

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link